- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Hayır duymadımErtesi gün hapi diye bir sey duymadiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır duymadımErtesi gün hapi diye bir sey duymadiniz mi?
Ben ertesi gün hapı hiç duymadım bu arada nasıl hemen mide bulantısı falan oluyo diyen arkadaşlarım malesef bünyem hamileliği kaldırmıyo doktor öyle söylemişti hamileliğimi daha öğrenmeden mide bulantım başlıyo tam 6 ay hastanede yattım bu yüzden hiç bişey yiyemedim sudan bile midem bulanıyodu o derece yani sadece filmlerde olmuyoEmzirdiğim için ertesi gün hapıda kullanamıyorum ben. Birkaç defa aynı korkuyu yaşadım. Anlıyorum sizi. Bekleyin bakalım kısmet belli olmaz.
Nasıl yani sabun mantar? Ben bekarım hijyen açısından hep o intim jellerle yıkıyorum. Yoksa da lavantalı sabun vs. Mantarı onlar yapar mı ya:/
Ben ertesi gün hapı hiç duymadım bu arada nasıl hemen mide bulantısı falan oluyo diyen arkadaşlarım malesef bünyem hamileliği kaldırmıyo doktor öyle söylemişti hamileliğimi daha öğrenmeden mide bulantım başlıyo tam 6 ay hastanede yattım bu yüzden hiç bişey yiyemedim sudan bile midem bulanıyodu o derece yani sadece filmlerde olmuyo
İlişkiye girdiğimde adetim biteli 8 9 gün olmuştuilişkiye girdiğinde adet olmana 18-14 gün vardı ise risk yüksek.
kaç günde bir oluyorsunuz peki?İlişkiye girdiğimde adetim biteli 8 9 gün olmuştu
Evet haklısınız bende psikolojik olabileceğini düşünüyorum ama yinede korkuyorum ilk hamileliğimde bebeğim iki haftalıkken başlamıştı bulantılar tabi bu iki haftalık değil ama belki belirti olabilir korkuyorum işteeDediğim gibi psikolojikmiş işte film olayı farklı zaten.
Ama ilişkiden bir kaç gün sonra mide bulantısı hissedecek kadar hamileliğe alerjisi olan birini ilk defa görüyorum.
Bekleyeceksiniz başka çaresi yok. Sonunda ölüm yok ya. Allah 'ol' derse olur.
Ben bebekten değil başıma geleceklerden dolayı söylüyorum tam 6 ay boyunca serumla beslendim düşünün su görünce bile istifra ettiğiniziBaslığı görüp de konuyu okuduktan sonra üzülüyo insan ya... Henüz hazır olmayabilirsiniz ama boyle felaket habercisi gibi bahsetmeyin bebeklerden.. Günah..
Off çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Bi kaç gün önce eşimle birlikte olduktan sonra prezervatif in yırtılmış olduğunu fark ettik artık iş işten geçmişti iki gündürde şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var hamile kalmak istemiyorum iki çocuğa bakamam bu arada bebeğim mamayla besleniyo emmiyo ve reglimi de düzenli oluyorum sizce hamilemiyim çok kötüyüm yaaa![]()
Allah razı olsun gerçek böyle fikir verip yardım edecek birine çok ihtiyacım vardı size çok dua edecem hemen alacam o ilacıElla ilişkiden sonra 5 güne kadar etki ediyor.
İlaç tavsiye etmek yasak ama, ertesi gün hapı olarak da ella tekel. O yüzden direk isim verdim.