- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
4 günEngel olur orası garanti kaç gün geçti ilk 3 günde koruma olasılığı daha yüksekte ondan sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 günEngel olur orası garanti kaç gün geçti ilk 3 günde koruma olasılığı daha yüksekte ondan sordum
Ohh cok korkmustum daha oglum kucuk ve huysuzTeorik olarak mümkün degil, spermin icerde en az 10 gün canlı kalmasi lazim. Normal ovulasyon döneminde bile her gun iliskiye girsen hamile kalma sansin %25 olarak gecer literatürde. Yani aslinda o kadar kolay bir sey degil :)
Alerjim var birde romatizma ilaclarindan dolayi kanim da sorunlar olmus biseyler dedi ama spreail de olmadi esin korunsun dedi zaten esim korunuyor ama bi sansizlik olduNiye vermedi
Doğur ki para kazansiinn ah bu doktorlar
Bir ikiz annesi olarak bu duygudan korkmamanı tavsiye ederim.Maddiyat önemli evet ama Allah rızkını verir,umarım değilsinizdir ama öyle olursa da şayet lütfen kötü bir şey yapmayın.Onların kokusu dünyaya bedelOff çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Bi kaç gün önce eşimle birlikte olduktan sonra prezervatif in yırtılmış olduğunu fark ettik artık iş işten geçmişti iki gündürde şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var hamile kalmak istemiyorum iki çocuğa bakamam bu arada bebeğim mamayla besleniyo emmiyo ve reglimi de düzenli oluyorum sizce hamilemiyim çok kötüyüm yaaa![]()
Onu bilemem ama bahsettiğime göre olay olalı 5 gün olmuş. Beş altı günde bu belirtiler olmaz ki. Mide bulantısı falan daha çok erken.Off çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..
Bi kaç gün önce eşimle birlikte olduktan sonra prezervatif in yırtılmış olduğunu fark ettik artık iş işten geçmişti iki gündürde şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var hamile kalmak istemiyorum iki çocuğa bakamam bu arada bebeğim mamayla besleniyo emmiyo ve reglimi de düzenli oluyorum sizce hamilemiyim çok kötüyüm yaaa![]()
Evet 40 ım çıktıktan sonra düzenli 2 ay üst üste adet oldum yumurtalıklar hemen iş başında zaten en çokta bu yüzden korkuyorum hemen hamile kalabilirim çünkü3 ayda reglin düzene girmiş maşallah. Lohusa bittikten 21 gün sonra hemen düzenli regl olmaya mı başladınız?
Eğer hamile olduğumu bilsem asla ama asla ona zarar vermem ama hamile kalmak istemiyorum maddi durumumuzda kötü değil sadece hamileyken kötü şeyler yaşıyorumBir ikiz annesi olarak bu duygudan korkmamanı tavsiye ederim.Maddiyat önemli evet ama Allah rızkını verir,umarım değilsinizdir ama öyle olursa da şayet lütfen kötü bir şey yapmayın.Onların kokusu dünyaya bedel
İnşallah rabbim sana verirBen de istiyorum yanlışlık kaza bebeği![]()
Inşallah sende en kisa surede gorursun çift cizgiyi canim bir kac konuda okudum seni bebek ozlemin dikkatimi çektiBen de istiyorum yanlışlık kaza bebeği![]()
Eğer dinen önem veriyorsanız şunu da belirtelim ki ertesi gün hapı kullanmak caiz değil. Yorumumu alıntı yapmayın, sonra dine döndürdük olmasın. Sadece bilgi eklemek istedim. Benim için önemli değil diyorsanız problem yok zaten..
Rahme düştüğü andan itibaren hayatını sonlandıramazsınız. Tabi ki de ertesi gün hapı yoktu, söylediğiniz cidden saçma.. Sırf konuşmak için konuşuyorsunuz, kendinizi komik duruma düşürdünüz şu an..Kuran indigi zaman ertesi gün hapi mi vardi da caiz veya caiz degil denilebilsin. Nerede yaziyor, nerede okudunuz bunu merak ettim. Bilgi eklediniz tamam da kaynaginiz neresi?
Ertesi gün hapi ben de Nor... olani biliyordum. 72 saat koruma saglayan. 5 gün icin de cikmis yani.
Aynı problem bende de oldu ama hamile kalmadım Canım şu prezervatifler de neyden yapılıyorsa çok adi.Belirtilerin psikolojik olabilir.Madem bebeğin emmiyor doğum kontrol yöntemini değiştirmeni tavsiye ederim.Benim bebeğim emiyor.6 aylık olunca hap kullanıcam.Bunalma bebeğine de yansırOff çok özel ama birilerinden yardım almam gerek 3 ay önce doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var..