• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin nolur ben bu yükü taşıyamam

Şu an çocuğum olmuyor ama ben sizden daha anneyim biliyor musunuz?
Tabii ki de değilsiniz.Toplumun algısını yansıtıp gerçeği söyledim diye benden daha fazla anne olamazsınız.Ben çocuğumu seviyorum.Doğunca ona her türlü maddi manevi imkanımı sunup elimden geleni yapıcam.Yanında olup elinden tutucam.Anlamadım,çocuğumu sokağa atmadıkça benden daha iyi anne olamazsınız doğurmadan.

Tabii ki de değilsiniz.Toplumun algısını yansıtıp gerçeği söyledim diye benden daha fazla anne olamazsınız.Ben çocuğumu seviyorum.Doğunca ona her türlü maddi manevi imkanımı sunup elimden geleni yapıcam.Yanında olup elinden tutucam.Anlamadım,çocuğumu sokağa atmadıkça benden daha iyi anne olamazsınız doğurmadan.
Canim bazen icin gider ama doguramazsin

Canim bazen icin gider ama doguramazsin
Demek istediğim şuydu,mesela daha nişan takılır başlarlar e evlenince çok bekleme hemen doğur,buna bi kardeş yap,iki kızın/oğlun oldu bi de diğer cinsten olsun bi daha doğur,olsun olsun çok doğur çocuk berekettir,bol bol doğur.İnsan evladı doğuyor halbuki bi ismi kişiliği sorumluluğu var bu işin.Biz hayvan mıyız ki doğurunca onu unutup kendi yolumuza bakalım?O yüzden damızlık mıyız diyorum çünkü daha karnı burnunda gelinlere çocuk çocuk çocuk diye yükleniyorlar.Yahu doğurmak bu kadar kolay mı?

Demek istediğim şuydu,mesela daha nişan takılır başlarlar e evlenince çok bekleme hemen doğur,buna bi kardeş yap,iki kızın/oğlun oldu bi de diğer cinsten olsun bi daha doğur,olsun olsun çok doğur çocuk berekettir,bol bol doğur.İnsan evladı doğuyor halbuki bi ismi kişiliği sorumluluğu var bu işin.Biz hayvan mıyız ki doğurunca onu unutup kendi yolumuza bakalım?O yüzden damızlık mıyız diyorum çünkü daha karnı burnunda gelinlere çocuk çocuk çocuk diye yükleniyorlar.Yahu doğurmak bu kadar kolay mı?
Elbette kolay degil ama baskalari istiyor diyede kimse dogurmuyot eskidenmis o gencler artik he her deyip kendi bildigini yapiyor yani hem cogalmak iyidir bence tek cocukla kalmak da tercih meselesi dogurmamak da fazla dogum yapmak da

Valla bende korktum hayırdır dedim nasıl bir yükmüş acaba diye bi okudum... Bide ne göreyim ddünyanın en ttatlı en masum en ggüzel şeyini bebeği yük olarak tanımlamissiniz. Yapmayın gözünüzü sSeveyim yaaaaa... İlk bebeğniz tek ddeğilde ikiz de olabilirdi o zaman ne yapacaktiniz.???

Back
X