nolur yardım edin ovulasyon adet günü pozitif

inş cnm ya bu mübarek günde rabbim duamızı geri çevirmesin.adetime kadar bi 10gün afedersin hep kabızdım.Şişkinlik vs. şimdi 3 gündür afedersin ishal gibi oldum ondan bu adet belirtisi diye iyice umudumu yitirdim.Hayırlısı kendimizi o kadar dinliyoruz ki stresten bile olabilir lh artışı belki.Hakkımızda hayırlısı.

Benimde adet döngüm 33-36 gün arası değişiyor. Kasım ayında bende o çift çizgiyi gördüm ama 2 gün sürdü kimyasal gebelik ( benim sağ over da 1 yumurta oluşuyor. Sol pco lu. Adetimin 14. Günü yani 4 Nisan'da Dr. Gittim yumurtam 19 mm olmuş çatlayacak dedi. Ve ertesi gün 5 Nisan da çatladı. (bu arada ateş ölçüyorum. )
Fakat benim adetime 7-8 gün kala göğüslerim acır ve şişerler. 6 Nisan yani pazar günü sol göğüsüm şişti ve acımaya başladı şimdi ikiside iğne gibi batıyor çok hasaslaştı. Ve sağ kasığımda hafif ağrılar var. Benim adet döngüme göre yumurtlama günüm çok erken ve göğüslerim çok erken şişti acaba hamilelik belirtileri olabilir mi? Benim gibi bir durum yaşayan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben şimdi söyleeceğim ama işte umutlandırmakta istemem, bende de vardı o kabızlık ardından ishal. Hatta hala daha ne yapacağı belli olmuyor bazen kabız bazen ishal geçiriyoruz günleri. Hamilelerin duası kabul olurmuş diyorlar, bende dua ediyorum sana, inşallah sende özlemle beklediğin bebeğine kavuşursun sağlıkla inşallah.

Amin canım teşekkürler.

Amin canim amin rabim isteyen herkese versin sagkikki ve hayirlisini benimde rahim kalinlasmis demisti 15mm ama adette olabilirsin gebelikde olabilir dedi ve kana gonderdi bak sen deyince hatirladim hadi hayirlisi canim rabbim en guzelini versin gonlune gobusune hayirli saglikli evkat ins haberlerini takio edicem ins hayirli guzel haberler alicsz

Kızlar dün akşam gebelik testi.aldım c.tesi.sabahı yaparım dedim ilk idrarla. Dün bi ovulasyona baktım yine t çizgisi cyi geçmiştisonra şeffaf akıntı gördüm tuvalet kağıdında. Yumurtluyorm herhalde dedim 33.günde ve testi yapıcam dedim. Sonra yarım dakika içinde iki kırmızı çizgi şaşkınım. Hamileyim diye sevindim tabi Maşallah. Ama akıntının şeffaf olması benim kafama takılan.eşimde biraz geçsin emin olalım pazartesi gidelim kana diyo. Hala ara ara sancı var gelip gidiyo. Gece rüyamda doktorda negatif aldığımı gördüm çok etkilendi.Bana akıl verin normalde mi bunlar. RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ BANA DA NASİP EDER. İnş dogru çıkar. Kafayı yemek üzereyim.

Nolur bana dua edinkimseyle paylaşmıyorum.İnş dogru bi gebeliktir. Eşim bekle diyo bi kesinleşsin üzülmeyelim diyo. Ben uyuyamıyorum.

canım ben anlamadım gebelik testimi pozitif çıktı ?? ne yaptı n?

Ayni durumdayız bende iliskiden bi kac gun sonra yaptim siliklesmeye basladi az once yaptim cok koyu çıktı yaa cok heyecanlandim elim ayagim titriyo ne yapacağımi bilmemdim sende sonuc ne tahlil yaptirdin mi???

Merhabalar benim bir gün gecikmem vardı ovulasyon testi denedim koyu oldu ikisi de idRar negatif verdi şimdi daha yeni pembe tarzı bir kanamam geldi lütfen yardımcı olurmusunuz

Benimde gecikti ve dün gece ovulasyon testi yaptım böyle cıktı yorumlarmısımız

Eklentiler

• F390CF3F-8D88-4BA4-894F-E958CE9493AD.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 182
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…