Nolur yardım edin yalvarıyorm

ceyda_ca

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
2
0
6
35
Adana
Gecenin bu saatinde Aslında buraya yazacağım bir konu değil, konuyu cinsellik bölümüne açamadığım için buraya yazıyorum affınıza sığınarak... Eşimle severek evlendik 4 yaşında da bir oğlumuz var ve cinsel ve normal hayatımız 1 hafta öncesine kadar normaldi. Geçen hafta afedersiniz cinsel birliktelik sırasında benden gaz çıkartmamı ve büyük tuvaletimi yapmamı istedi üzerine o şekilde devam edecekmiş ilişkiye. allahım nasıl utandım nasıl bozuldum bu adamın derdi nedir neden böyle birşey istedi donduk kaldım. Kalbim sıkışıyo resmen 1 haftadır ne yerdeyim ne gökte. Ben 4 yıldan beridir bir sapıklamı evliyim ya ? deli olacam resmen nolur yardım edn yalvarıyorm size.

yazdım yazdım sildim valla

Bunu okudum sonra eşime döndüm baktim sonra tekrar buraya baktim. Insani supheye sokacak cinstenmiş. Heran hersey olabilirmis demek ne yapilir bilemedim

ya ben napacam simdi napayım bi akıl verin. 1 haftadan beridir ağzımı bıcak acmıyo gelip sırnaşıyo gel gidelim ilişkiye girelim felan diyor ama midem bulanıyo resmen artık. Ne gibi bi yol izlemeliyim bi tavsiye verin kızlar nolursunuz

Ohaa hakikaten çok zor bir durum.
Ama şaşırmadım nedense.
Çünkü daha önce de duydum benzer teklifler.

Millet sapıttı iyice diyecek bir şey bulamıyorum.

Sizin için çok zor olmalı.

Bence açık açık bu saçma tekliften tiksindiğini söylemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…