Sabahin bu saatinde yaziyorum ama artik cok caresizim kizlar ben evet kabul ediyorum cok titiz bi insan degilim ama yinede hergun evi silip supururum az once esim uyanmis benim yatak odam cok dar yatagi itip cekemem tek basima hic bizaman oraya dusen biseyi almaya calisirken eline baya toz gelmis uyandirdi beni basladi bagirmaya sen hayvansin bilmemne dedimki evet gormemisim orayi temizleyemiyorumda hem ondandir tuttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi
Şu yazdıklarına tekrar bak canım ya , ne demek haketmek, sen nasıl reva görüyorsun bunu kendine, yapma Allah aşkına , kızın olsa bunları yaşasın ister misin , lütfen değer ver kendine ve kurtar kendinituttu sacimdan cekti tekme atti kafama vurdu bikac kerede ya soruyorum size ne kadar pis olursa olsun hakedermi insan bunu bana cesaret verin nolur bosanmak istiyorum korkuyorum cok sinik bi insan oldum hic kendime guvenim kalmadi
Boyle durumlarda onemli olan benim icin yazilanlar hepsini tek tek okuyup teselli buluyorum kimse buraya bos yere yazmaz bence inanin aglamaktan gozlerim agriyoKonu sahibi genel olarak konuyu aciyor ama cevap vermiyor ..
Icini dokup bizi burda sinir edip yatiyor herhalde
Daha oncesinde icinde biriktirdigi bisey varmi bilmiyorum ama genel olarak zaten deger vermeyen ama aksine deli gibi deger verdigini zanneden bi insan yaninda hasta yatsaniz horuldayarak uyurSadece toz var diye mi bu kadar olay
Gerçi hiçbirşey şiddet göstermesini mazur göstermez , polise gidip darp raporu vs alabilirsiniz ve ya çıkın annenize filan gidin ne diyim bilemedim ki , vurmak tekme atmak ne demek !
Herzamsn yaptığı bişeyse de ayrılın, şiddet bu , kabul edilemez
Sanirim bunca zaman o kadar cok ezdirdimki her dedigini yapmaya calistim kendimden odun verdim hepSen bu dünyaya dayak yiyip bu adamı çekmek için mi geldin? Şiddet surekliyse korkak ve çekingen olman çok normal. Gözünü seveyim ezdirme kendini. Yaptığı hayvanliklarin bedelini ödesin.
Hayir cocuk yokYuh diyorum bu saatte hayvan herif. Lütfen darp raporu al çocuk var mı
Surekli bosanmak istiyorum ama korkuyorum sanirim bu konuda destek almam gerekiyo ona bile utaniyorum ilk defa ben yasiyomusum gibi sankiKocanla ilgili bir dünya konun var neden boşanmıyorsun
Boyle durumlarda onemli olan benim icin yazilanlar hepsini tek tek okuyup teselli buluyorum kimse buraya bos yere yazmaz bence inanin aglamaktan gozlerim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?