Nolur yardım...

Karakartal88855

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
11
4
1
32
nerdeyse 5 aylık evliyim kocamla ilişkimiz ilk ay düzenliydi sonra haftada 1 sonra 15 günde bire düştü ki oda benim zorumla olur gibi çocuk için oldu bittiye gelerek. Şimdide ben zorla yakınlaşıyorum yoksa yok sevgiye gelince benim için ölüyo bu konuyu söyledim diye oda istiyo gibi davranmaya çalışıyo ama yok.. gözleri kapalı yüzüme bile bakmadan ne öpmek ne bi güzel söz bittikten sonrada hiç bişey yokmuş birbirimize çok aşıkmışız gibi davranmamı bekliyo ölüyorum artık dayanamıyorum...

Evet afedersiniz o kadar açık olamıyorum malesef yazarkende çok kararsızdım istemiyor ama ben her sorduğumda da çok kötü cevap veriyo sanki ben çok abartıyorum ona kötü hissettiriyorum gibi cevaplar

Ama nışanlıyken hiç böyle değildik ilk aydada herşey çok normaldi ben mi bişey yaptım diye düşünüyorum hayır odadan çıktıktan sonra bana çok aşık ama yatağa girince gözleri kapalı yüzüme bakmıyo.

Ayrılmalımıyım çok denedim düzelmiyor ben kendimden nefret etmeye başladım sürekli neden arıyorum başkasını düşünüyo gibi hissediyorum bu yüzden kendimden iğreniyorum

Bizim burdan yapabileceğimiz bişey yok. Açıkca konuşup normal olmadığına ikna edip doktora gideceksiniz. Belli ki bi sıkıntısı var ya fizyolojik ya psikolojik.

Back
X