nolur yardımcı olun bana :(((

Mat-mazel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
7
0
36
nasıl başlasam bilemedim biraz uzun kusuruma bakmayın 23 yaşındayım 5 senelik bir ilişkim var bunun son 2 senesi nişanlı olarak sürdürüyorum her ilişki gibi iyi günümüzde kötü günümüzde oldu ama hep ezilen alttan alan kendinden ödün veren ben oldum bide dayak yedim.çıkmaya başladığımızdan beri her 2 aileninde bilgisi vardı birlikteliğimizden ailesine sevdirmiştim kendimi bende onları çok seviyordum taa ki nişanlım askere gidene kadar..o askere gidince bende çalışmaya başladım zaman geçirmek adına nişanlımda bunu destekliyordu hatta kendisi gir işe demişti ben çalıştıgım yerde yukselmeye başlayınca nişanlıma bişeyler olmaya basladı hergün ağır hakaretler küfürler neye uğradığımı şaşırdım işten çıkmam için zorladı bendekide inat çıkmadım daha çok çalıştım.babası dışında kimse desteklemiyodu beni bigün annesi beni aradı ve yüzükleri istedi tabi benim ailemden kimsenin haberi yok ben kimse kırılmadan duymadan düzeltmeye çalışıyodum bi gün o kadar bunalttı ki hastanede actım gözlerimi herkes ögrendi .sonrasında eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını yakaladım bunu ailesine söyleyeceğimi söyledim ondan sonra geri vites yaptı özür dilemeye başladı ama attı bir kere nişanı bende ilk defa kendimden ödün vermedim ve affetmedim kendimi işe verdim arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım dışarda da bi hayat varmış onu gördüm sonra anneme neler neler dedi iş hakkında annemde çalışma bırak boşver malzeme verme eline ayrıl gitsin dedi annemi kıramadım ama o amacına ulaştı sonra izne geldi özürler çiçekler yine dayanamadım.benim ailem bana o kadar laf soylemesine rağmen kibar davrandı ama onun annesi üstünden 3 ay geçti hala yüzüme bakmaz.şimdilerde yine ters davranıyor nişanlım 2 haftadır konuşmuyoruz ve ben boğuldum bıktım artık herşeyime laf söylüyor ama o kadar olaydan sonra ben şimdi sesimi çıkartamıyorum seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum ne yapmalıyım nolur bi akıl fikir verin bana

Son düzenleme:
Canım bence senin yükselmeni iyi yerlere gelmeni hazmedemiyor... Bazı erkekler böyle oluyor... Her dediğine evet deme sırf buyuzden ayrılacaksa ayrılsın... Bir ilişki yada evliliğin temelleri beraber bir hayatı paylaşmaktır. Ama göre bildigim kadarıyla seni kendi istediği şekillere sokmaya çalışıyor. Bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder..sen onun dediklerini hep yaptığın için şimdide dediğini yaptırmak için blöf bile yapıyor olabilir.Bir arkadaşımın başına geldi buna benzer bir olay düğüne bir hafta kala ayrıldılar... Bahanesinde amcasının kızının nişanına gitmek...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her ilişkinin kötü dönemlerinde dayak yoktur. Size değer vermeyen, şiddet gösteren birine nasıl katlandınız?
Sizin hayatınızda söz sahibi olma hakkını nasıl verebildiniz??

İnsan ayni hatayi iki kere yapmamali bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dayaktan sonrasını aslında okumaya bile gerek yok ama yine de okudum. Sizin kendinizle ne alıp veremediğiniz var hayatınızı niye böyle mahvediyorsunuz? Siz bundan çok daha iyisini hak ediyorsunuz bence verin yüzükleri bitsin ömür boyu bu adamı mı çekeceksiniz.

ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum annemi ablamları arayıp ben çok seviyorum kıskanıyorum falan diyor amacı ne bilmiyorum şimdi kötü olan ben oluyorum o seviyor ama ben sevmiyormuşum gibi gösteriyor herkese

Geri dondunuz.
Ve gordunuz.
Bu adam degismiyor. Degismeyecek.
Bugun kandiginiz 2 cicek 2 tatli soz yarin olmayacak.
Yerine size mor bir goz birakacak.
Bile bile lades degil de nedir bu?
Daha ne gormeyi, hangi falsoyu bulmayi bekliyorsunuz?

Benim sevgilimde bir problem var galiba. Bizim de kötü dönemlerimiz oluyor ama bırakın dayağı, ağzından tek bir kötü laf çıkmadı. Ben üzülmeyeyim diye gözümün içine bakıyor yaa.
Şimdi siz, şiddet gösterenle mi mutlu olursunuz yoksa sizi üzmemek için elinden geleni yapanla mı?

Ayrıca şu, kadınları kısıtlayan 'kıskançlık'tan da nefret ederim. Bu kıskançlık değil, özgüven eksikliğidir. Nişanlınızda karakter problemi var, umarım en kısa zamanda bunun farkına varıp, bir şeyler yaparsınız.

zaten hiçbirşey yapmıyorum düzeltmek adına eğer dediği gibi çok seviyorsa kendi uğraşsın ama ben kafaya takmaktan hiç birşey yapamaz oldum

ya ben gercekten anlamıyrum ya.dayak varmış.yanı sen bıle bıle lades dıyorsun bıle bıle omrunu heba edeceksın.adam evlenınce senı dahada kolay dövecek çalıştırmayacak hazmedemedıgınden. eee kusura bakmada arkadasım sen barışarak zaten bunları haketmış oluyorsun. ailenede şaşırdım annen nasıl olurda işi bırak dıyor nışanlını bırak dıyecegıne

o ve annesi olayı çok kötü yönlere çektiler çünkü zaten onunla barışmayı düşünmüyorum ama kafamıda toparlayamıyorum

Size dayak atan biriyle nasil hala bir ilişki yurutebiliyorsunuz anlamış değilim .o kişiyle derhal ayrilin evlenince kim bilir ne yapar.

dayak yemişsin ayrılmışsın hakaretler yemişsin işten ayrılmana sebep olmuş bıde barışmıssın nasıl bır akıl verelim anlamadmkı hayır okadar kızıyorumkı hiçmi aklınız yok bunu hakaret olarak algılama ama aklınız yokmu bır ınsan neyapıcagını bılmezmı ya daha evlenmemişsin üstelik evlensen neler yapar allah bılır bırde şu var bu tür konular okdr çok ki kk de bırtanesıde verılen aklı yapmıyor aynı devam edıyor bu adamlar aynı yerde bulunman bıle hata ki sen bide nişanlısın şoklar içerisindeyım allah sıze akıl vermiş dimi hepımıze verdıgı gıbı! ınsanlar hayatlarında kendı tercıhlerıyle yaşarlar ya mutlu olursunuz ya mutsuz!!!!!! bunada ancak zekanızla tercıhlerınızle ulaşırsınız ama sen şuan mutsuz olucagının farkında oldugun halde okdr iradesizsinki çünkü bu bıldıgın iradesizlik kesıp atamıyorsunuz tercıhlerın sana hep mutluluk getırsın kardeşim ama bılkı bu tercıhın senı asla mutlu etmıcek bu nasıl bırseydır bılıyormusun kangirenli kol gibi kesip atmazsan bütün vücudun kangiren olur!!!

zaten ben ne zaman bu kadar mantıksız bi insan oldum diye çok düşünüyorum

Yapma arkadasim, bazi kadinlarin neden cani kiymetli degil anlamiyorum. Annenize de teessuflerimi bildirin lutfen. Birakin bu igrenc karakterdeki adami, duzgun bir adam icin bile calismak isteyen bir kadin isinden cikmamali.
Kendinize deger verin arkadasim, adam dovuyor. Bunu gecsem bir suru pisligi var. Defolsun gitsin yahu. Ayrilmaniz sart, simdiye kadar ayrilmadiginiz buyuk hata. Gercekten utanilacak bir durum.

Varsın herkes seni haksız görsün,ne olduğunu sen bilmiyor musun? Bu sana yetmez mi? Bu kişiye niye katlanıyorsun. Dayak, aşağılama, küfür, işin içine anne girmesi, bunlar yeter de artar zaten arkanı dönüp gitmeye...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…