nasıl başlasam bilemedim biraz uzun kusuruma bakmayın
23 yaşındayım 5 senelik bir ilişkim var bunun son 2 senesi nişanlı olarak sürdürüyorum her ilişki gibi iyi günümüzde kötü günümüzde oldu ama hep ezilen alttan alan kendinden ödün veren ben oldum bide dayak yedim.çıkmaya başladığımızdan beri her 2 aileninde bilgisi vardı birlikteliğimizden ailesine sevdirmiştim kendimi bende onları çok seviyordum taa ki nişanlım askere gidene kadar..o askere gidince bende çalışmaya başladım zaman geçirmek adına nişanlımda bunu destekliyordu hatta kendisi gir işe demişti ben çalıştıgım yerde yukselmeye başlayınca nişanlıma bişeyler olmaya basladı hergün ağır hakaretler küfürler neye uğradığımı şaşırdım işten çıkmam için zorladı bendekide inat çıkmadım daha çok çalıştım.babası dışında kimse desteklemiyodu beni bigün annesi beni aradı ve yüzükleri istedi tabi benim ailemden kimsenin haberi yok ben kimse kırılmadan duymadan düzeltmeye çalışıyodum bi gün o kadar bunalttı ki hastanede actım gözlerimi herkes ögrendi .sonrasında eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını yakaladım bunu ailesine söyleyeceğimi söyledim ondan sonra geri vites yaptı özür dilemeye başladı ama attı bir kere nişanı bende ilk defa kendimden ödün vermedim ve affetmedim kendimi işe verdim arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım dışarda da bi hayat varmış onu gördüm sonra anneme neler neler dedi iş hakkında annemde çalışma bırak boşver malzeme verme eline ayrıl gitsin dedi annemi kıramadım ama o amacına ulaştı sonra izne geldi özürler çiçekler yine dayanamadım.benim ailem bana o kadar laf soylemesine rağmen kibar davrandı ama onun annesi üstünden 3 ay geçti hala yüzüme bakmaz.şimdilerde yine ters davranıyor nişanlım 2 haftadır konuşmuyoruz ve ben boğuldum bıktım artık herşeyime laf söylüyor ama o kadar olaydan sonra ben şimdi sesimi çıkartamıyorum seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum ne yapmalıyım nolur bi akıl fikir verin bana