Nolur yardimci olun kızlar kanamam varr

mgydkbegum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
189
117
18
Kızlar 5 hafta 5 Günlüğüm dünden bu yana kanamam var dün doktora gittim acilde kan değerim 1706 çıkti bundan 1 hafta öncesinde 1538 çıkmıştı kan değerlerim 11.04.2016 300
15.04.2016 1538
21.04.2016 1706
22.04.2016 2090 ve doktorumun söylediği kan değerin istedigimiz seviyede değil müdahele edelim kürtaj yapalım dedi napacagim çok zor durumdayım nolur biri yardimci olsun.yarın başka doktora gideceğim

İlk dönemde gebelik ya hep ya hiç prensibi ile çalışıyor diye biliyorum
Bebek'te sorun varsa düşecektir Allah yardımcın olsun

Bir haftada bayağı artması gerekirdi ama tam bi fikrimde yok
Yarın başka bir doktora görün hemen bi doktorun alalım demesiyle aldırma derim ben
kanaman çok mu fazla

Şuan adet kanaması gibi devam ediyor
Canım senin yerinde olsam gidebiliyorsam su an baska bir doktora giderdim bazı hastanelerin acilerinde kadın doğum uzmanı oluyor.
Ama çok üzülme illa birşey olacak diye bise yok benim eltimin bayağı kanaması olmuştu ama su an Çok tatlı bir kızı var .
Olumlu şeyler düşün lütfen üzülme
Eğer birşey olursa sorunlu olduğu için düşer rabbim herşeyin hayirlisini doğrusunu yapar
Dua et bol bol bende dua ediyorum sana canimmm

Ya ınsllah yarın medikalparkta gulin hanim varmış oraya gidecegim inşallah beni aydınlatır güzel şeyler söyler moralim çok bozuk

Ya ınsllah yarın medikalparkta gulin hanim varmış oraya gidecegim inşallah beni aydınlatır güzel şeyler söyler moralim çok bozuk
Bak sana ne diyeceğim bizim 2016 aralık anneleri grubuna gelse ne orada daha çok arkadaş var herkesin sıkıntısı oluyor illaki düşük olacak diye birşey yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…