evet inanamıyorum hala, yarın kan vercem bakalım kaç çıkacak. darısı başına canım inşDeryagnay,dun gorunmuyodu ,ama bugun gercekten belli gulum. Cok sukur. Allah cc tamamina erdirsin insaallah ❣Unutmadigin icin de ayrica tesekkur ederim )
YokMerhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.
Sagol kuzumevet inanamıyorum hala, yarın kan vercem bakalım kaç çıkacak. darısı başına canım inş
Ney gözükmüyor?Gozukmuyo
Bal gibi de gorunuyorNey gözükmüyor?
Saol canım bende edicem rabbim ikimizinde gönlüne göre versinSagol kuzum.Yarin ikimizde dr.gidiyoruz.Bugecede dua edicem sana, bunu unutma ❣
2. Cizgi yok testiniz negatifNey gözükmüyor?
Amin Allahümme AminSaol canım bende edicem rabbim ikimizinde gönlüne göre versin
Tabi hanımefendi doğru, burda herkes kör bi siz doğru görüyorsunuz zaten. Sizinde adetinize üç gün varmış test yapıp atın bakalım bizde yorumlayalım gereksiz asılsızca olur mu?2. Cizgi yok testiniz negatif
Bu test sizimmişimdi görüyor musunuz hanım efendi?
Bacım kör ilan edildik, testim negatifmişAmin Allahümme Amin
Önceki testimde gözükmüyor ama bu teste de negatif diyorsunuz.Bu test sizimmi
Kusura bakmayin bn bu testinizi gormedim digerini yorumladim burda gozukuyo diyerinde negatif gozukuyoÖnceki testimde gözükmüyor ama bu teste de negatif diyorsunuz.
Gulum, insan kimin testini paylasir?Bu test sizimmi
Aklimada gelmedi degil, dunkunu mu goruyon acaba yazacaktim tam ,mesaj siralari karistiKusura bakmayin bn bu testinizi gormedim digerini yorumladim burda gozukuyo diyerinde negatif gozukuyo
Asıl siz kusura bakmayın. ben önceki testi dalgınlıkla unuttum, buna yorum yaptığınızı düşündüm. Çok özür dilerim gerçekten çok terbiyesizce davrandım.Kusura bakmayin bn bu testinizi gormedim digerini yorumladim burda gozukuyo diyerinde negatif gozukuyo
Aynen bayan dünküne yorum yapmış, bende de akıl kalmadı heyecandan kadına ayıp ettim.Aklimada gelmedi degil, dunkunu mu goruyon acaba yazacaktim tam ,mesaj siralari karisti
Bn gormedim sonradan gordum anlamiyomusunuz pardon konu sahibi snmisin sanki sanamı dustu savunmakGulum, insan kimin testini paylasir?
Ikinizde haklisiniz valla.Mesaj bildirileri karisik dusmeseydi ,cozmustum olayi burdaAsıl siz kusura bakmayın. ben önceki testi dalgınlıkla unuttum, buna yorum yaptığınızı düşündüm. Çok özür dilerim gerçekten çok terbiyesizce davrandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?