22 yaşındasın ve sana hayatı zindan eden birisinden 2 tane bebek yapmışsın, o bebeklere yazık!Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu .
Bunun için kız kardeşimden başka kimse destek olmuyor bana . Annem babam bırak diyor ama bir çaba göstermiyorlar canım çok yanıyor .Derhal böyle bir insandan korkmadan ayrılın lütfen. Kendi iyiliğiniz için.
Bir çok şey var ama beni bahsetmek istediğim şeyi sadece kısaltarak anlatmak istedim .Böyle tekinsiz, bir ayağı sürekli cezaevinde olan bir insanı nasıl buldun ?
Adam dövüyor,dövüyor,aldatıyor sen hala makyaj yaptığım için kızdı diyerek serzenişte bulunuyorsun.
Sen de bir tuhafsin...
Nasıl kurtulursun bilmem ama bu konu sadece nefes alsın,erkek olsun diyenler için ders niteliğinde bence.
Çabayı ailen değil sen göstereceksin, ne yapsınlar zorla mı ayırsınlar.Bunun için kız kardeşimden başka kimse destek olmuyor bana . Annem babam bırak diyor ama bir çaba göstermiyorlar canım çok yanıyor .
Adam cezaebinde zaten babaniza nasil gidemediniz bu nasıl bir korku. Saçmaliyorsunuz bosanmayarak zaten o ayrı mevzuPsikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .
Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum22 yaşındasın ve sana hayatı zindan eden birisinden 2 tane bebek yapmışsın, o bebeklere yazık!
Sana sevgiyi nasıl anlattılar bilmiyorum, ama sevgi bu değil!
Geri dönüş yok, eşinin defalarca hapse girmesi de bir boşanma sebebi, ailen de arkanda duruyorsa boşan ve yeni bir hayat kur kendine.
Bence de, yoksa eşi hapiste ama 4 senedir ailesi ile görüştürmüyor.Umarım trolluyorsundur bizi, bu hikayeyi de sadece sinirlerimizi ziplatmak için yazmışsındir, yoksa bu kadar salaklik fazla.
Tabi ayrılmayın çocukjlar bir oraya bir buraya gitmesin, onun yerine babalarının sürekli annelerini dövdüğü , aldattığı, kavga gürültü olan bir evde büyüsünler o daha iyi. Kaldı ki zaten eşin yine girer cezaevine çıkınca pek sizle yaşamaz gibi , alışmış suç işlemeye.Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum
Ailem istanbulda ben şırnaktayımBence de, yoksa eşi hapiste ama 4 senedir ailesi ile görüştürmüyor.
Görüşmek isteyen bakkala ekmek almaya giderken bile sözleşir görüşür.
Sadece insanı aşağılamadan iyi bir tavsiye için ben böyle birşey yazdım paylaştımTabi ayrılmayın çocukjlar bir oraya bir buraya gitmesin, onun yerine babalarının sürekli annelerini dövdüğü , aldattığı, kavga gürültü olan bir evde büyüsünler o daha iyi. Kaldı ki zaten eşin yine girer cezaevine çıkınca pek sizle yaşamaz gibi , alışmış suç işlemeye.
Kosa kosa bide iki cocuk yapmissiniz kendi hayatini zehir et naparsan yap ama böyle bi adami nasil baba yaparsin aklim almiyorPsikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .
Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum
Ayakta falan durmuyorsun konforundan hic de ödünc vermiyorsunNeden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?