Nolur yardımcı olun

Tyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
6
-18
0
26
Psikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .

Böyle tekinsiz, bir ayağı sürekli cezaevinde olan bir insanı nasıl buldun ?
Adam dövüyor,sövüyor,aldatıyor sen hala makyaj yaptığım için kızdı diyerek serzenişte bulunuyorsun.
bir tuhafsin...
Nasıl kurtulursun bilmem ama bu konu sadece nefes alsın,erkek olsun diyenler için ders niteliğinde bence.

Son düzenleme:
Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu .
22 yaşındasın ve sana hayatı zindan eden birisinden 2 tane bebek yapmışsın, o bebeklere yazık!
Sana sevgiyi nasıl anlattılar bilmiyorum, ama sevgi bu değil!
Geri dönüş yok, eşinin defalarca hapse girmesi de bir boşanma sebebi, ailen de arkanda duruyorsa boşan ve yeni bir hayat kur kendine.

Korkarak birşey elde edemezsiniz. Bütün hayatınızı da böyle geçiremezsiniz.

Aileniz ile konuşun, planlama yapın. Gerekirse şehir değiştirin, uzaklaştırma kararı alın. Ama bu adamdan kurtulmak için adım atın.

Bir çok şey var ama beni bahsetmek istediğim şeyi sadece kısaltarak anlatmak istedim .

Aileniz sizi güle oynaya mı evlendirdi? Destek oldu mu bu evliliğe?
Ya tamam çocuğumuz bağrımıza basalım da aklı fikri yok gibi koşa koşa evlenip üstüne bir de vasıfsız birinden 2 çocuk yapmış hapse girmediği aralarda sonra gel yavrum sana kucak açayım, bu vasıfsız seni çağırdığında koşarak gidene kadar destek olayım çünkü nasıl olsa ailenim mi diyeceğim?

Adam cezaebinde zaten babaniza nasil gidemediniz bu nasıl bir korku. Saçmaliyorsunuz bosanmayarak zaten o ayrı mevzu

Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum

Tabi ayrılmayın çocukjlar bir oraya bir buraya gitmesin, onun yerine babalarının sürekli annelerini dövdüğü , aldattığı, kavga gürültü olan bir evde büyüsünler o daha iyi. Kaldı ki zaten eşin yine girer cezaevine çıkınca pek sizle yaşamaz gibi , alışmış suç işlemeye.

Sadece insanı aşağılamadan iyi bir tavsiye için ben böyle birşey yazdım paylaştım

Kendine en büyük kötülüğü insanın kendi yapıyor gerçekten. Ne sevgisi nasıl seviyordunuz döven söven aldatan cezaevine giren adamı? Aklınız varsa, en azından çocuklarınızı düşünüyorsanız boşanın.

Kosa kosa bide iki cocuk yapmissiniz kendi hayatini zehir et naparsan yap ama böyle bi adami nasil baba yaparsin aklim almiyor
Cocuklarin deger gördügün babaya bak sen korkuyorsun ondan ya cocuklarin napsin?

E çocukların baba başında değil zaten. Habire girip çıkıyormuş. Resmiyette hala evli olunca iyi bir aile birliği sağladığınızı mı düşünüyorsunuz? Annelerinin dayak yediği bir evde büyüyecek çocuklara yazık demeyelim ne diyelim? Bu adamı çocuklarınıza baba olsun diye siz seçtiniz, onlar seçmedi babalarını. Siz bu kafayla evliliğe devam edeceksiniz onu anladıkta niye konu açtınız bizi sinir etmek için mi?

Ayakta falan durmuyorsun konforundan hic de ödünc vermiyorsun
Ayakta durmayi isteseydin terkederdin bu piskopat herifi "ne olursa olsun cocuklarim güvende olsun" derdin bi ise girip calisirdin bakardin cocuguna yada en azindan cabalardin
Caba da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…