Olmusla olmuse çare yok. Orda hergun öleceğine boşan ne yaparsa yapsın. Baştan hataya suruklenmissin ne diye yaptın ettin diye aşağılamanin faydası sana yok şuan. Burdaki insanları bazen anlamak gerçekten çok güç. 22 yaşında biri gelmiş burda fikir almak istiyor bizim hemcinsimiz puh sana bide bebek yapmışsın bide şöyle yapmışsın diye asagiliyor. Oda pişman zaten yapmış cahillik girmiş batağa nasıl akıl verelim diyeceginize yuhaliyorsunuz. Yapmayın.Psikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .
Mesela bizim ne dememizi bekliyorsun? Hangi konuda kararsızsın? Ne yazılsa rencide etmeyin diyorsun. Zaten rencide etmiş seni kocan edeceği kadar onca yaptıklarından sonra hala soruyor musun ne,yyapmalıyım diye?Psikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .
Şu an güç bela nikahlı kalabiliyorsunuz diye anne babası birlikte olan çocukların yaşadığı hayatı mı yaşıyorlar yani sizin kafanızda? 22 yaşındasınız, herif siz tanıyalı 3 kere hapse girmiş, defalarca aldatmış, şiddet uygulamış ama bu sizi hiç durduramamış, şimdi de sizi başından atıp yurtdışına kaçmaya bakıyor halen devam ediyorsunuz yapışıp kalmaya. Ya ben kocamsız yapamam deyin, onun yüzüğü parmağımda olsa yeter deyin, arada bir gelse yeter deyin. Deyin bunu gözünüzü seveyim. Çocukların sırtına yıkmayın güçsüzlüklerinizi, zaaflarınızı. Nefret geldi bu kaçış psikolojinizden.Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum
22 yaşında mahvolmuş bir hayat ... Eğer ailen kabul ediyorsa durma git boşan o toksikten genceciksin daha hayatının bahari .. havlayan köpek issirmazmis bunu da aklında bulundurPsikolojik olarak tamamen çökmüş durumdayım . Eşim cezaevinde onu tanıdım tanıyalı 3 defa girdi şuan 12 ayı kaldı çıkmasına iki bebeğim var ikisi de erkek ben 22 yaşındayım eşim 25 . Birbirimizi çok sevdik ben çok aşıktım evlendik ama sürekli beni dövüyordu başkalarıyla sürekli beni aldatıyordu . Ben öğrendiğim de de hep inkar ediyordu . Sözde beni çok seviyor ama sanmıyorum sevdiğini . İki aydır cezaevinde ama ondan öncesi hep üstüme geldi ailemle görüştürmedi 4 senedir babamın evine gitmedim onları çok özledim . Cesaretim yok ayrılmaya ya bana zarar verirse iki de bebeğim var . Hayatım mahvolmuş durumda dün bi makyaj yaptım diye demediği kelime kalmadı en son da dedi abimi arıcam o evi dağıtcam sende git babanın evine bende bu cezam bitsin arabayı satıp gidicem yurt dışına dedi . Ama yapmaz korkuyorum bilmiyorum herkes bırak diyor ama ben çok korkuyorum zarar görürüm ondan diye çünkü onu tanıdığım günden beri hep beni dövdü zarar verdi gençliğimi aldı benden . Sizce ne yapmalıyım bana biraz destek olun lütfen .
Sadece bebeklere yazık.Neden bebeklere yazık ben de annesi babası ayrılmış bir çocuk olarak büyüdüm bu nasıl birşeydi sen biliyormusun bir oraya bir buraya hayatımız mahvoldu ben onlar böyle birşey yaşamasın diye 4 senedir ayakta durmaya çalışıyorum
Şu an güç bela nikahlı kalabiliyorsunuz diye anne babası birlikte olan çocukların yaşadığı hayatı mı yaşıyorlar yani sizin kafanızda? 22 yaşındasınız, herif siz tanıyalı 3 kere hapse girmiş, defalarca aldatmış, şiddet uygulamış ama bu sizi hiç durduramamış, şimdi de sizi başından atıp yurtdışına kaçmaya bakıyor halen devam ediyorsunuz yapışıp kalmaya. Ya ben kocamsız yapamam deyin, onun yüzüğü parmağımda olsa yeter deyin, arada bir gelse yeter deyin. Deyin bunu gözünüzü seveyim. Çocukların sırtına yıkmayın güçsüzlüklerinizi, zaaflarınızı. Nefret geldi bu kaçış psikolojinizden.
Üyeliğini hatırlamıyorum.Katip bu üye şeye benzemiyor mu Eşi hapiste 2. çocuğuna hamileydi ama resmi nikahları yoktuı. Ayrılmak kolay olur diye boşanmıyorum diyordu.
cennetcicegi11Üyeliğini hatırlamıyorum.
Haa kocası seni seviyorum ama tuttuğumu da ... diyodu.cennetcicegi11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?