Kizlar 6 yıllık ilişkim var.Farklı sehirlerde uni okuyoruz ama aradsa bulusuyoryz en geç 2 ayda bir. Sevgilim bi süredir bana karşı ilgisizdi. Aksama kadar aramıyor falan. Bi sure gitti böyle konusuyorum duzeliyo sonra tekrarlıyo vs. En sonunda ayrılmaya kalktım ciddi bi konuşma yaptım. Kendine gelmesini aksi taktirde kesin ve net bitirceğimi söyledim. Sonra düzeldi arıyo soruyo iyiydik. Derken dün bi baktım instagramda bi resimde etiketlenmiş. 3 tane kız ( is yerindeki diger çalışanlar tanıştm onlarla da ) masada oturuyor bu da arkalarına geçmiş kızın birine iki kulak yapmış. Önde de bi tane çocuk selfie yapmış. Çıldırdım bunu görünce. daha önce konuştum iş ilişkin orda kalsın samimiyete dikkat et diye. Uyardım çok fazla yakın olma hoşlanmıyorum böyle seylerden dedim. Yanındayken yalvr yakar tamam hayatım sen sakin ol nasıl istersen falan diyo buraya gelince arayip sormuyo. Resmi de gorunce sen çalışmaya mı gidiyosun o kafeye onla bunla resim cekinip ortalıkta paylaşmaya mı dedim. Boş vaktinde baska kizlarla foto cekincegine beni arasana bana yoğunum diyip duruyosun işi bahane ediyosun dedim hiç sakinleştircek bisey dahi demiyo dayanamadım ayrıldım sizce haklı mıyım cok zoruma gitti beni arayağına orda kizlarla foto cekinmesi. Bide iki kulak yapmış
kızın arkasına gecip. Ciddiyetsiz
kızın arkasına gecip. Ciddiyetsiz