ben 38.haftadayimm dünden beri ara ar sümüksü akinti geliyor (her wcye gittigimde idrardan sonra sümüksü akinti oluyor) ve ara ara hafif su geliyor (sanki idrar kaciriyormusum gibi) ayy bilemiyorum heyacanlaniyorum bunlar ne simmdi dogummu basliyor yoksa olagan seylermi?? bilgsi olan dogum yapan hanimlar nolurr cevap verinn...:18::18::18::18:
İhmal etme doktorunu ara ve konuş.
Suyun gelmesi çok mühim bir mesele ihmale gelmez.
Suyun azalıyordur tahminim.
Bebeğin susuz kalmasın Allah esirgesin.
Hemen doktoruna görün bence hemen...
Hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Rabbim sağlıklı evlat versin.
Olmayıpta isteyenlere de nasip etsin rabbim.
aminn.. cnm cok saol cevabin icin. yarin dr kontrolum var zaten heyacanliyim sanki her an doguracakmis gibi... doktorum 1 hafta önce 1 cm aciklik oldugunu cocugun kafasininda doguma hazir vaziyette oldugunu ve her hareketinde acilma olacagini söylmisti simdi tedirginimm dogummu basliyor acaba diyee.. su azalinca ne oluyor ki?
saol cnm.. ben yurdisindayim almanyadayim burda doktorlar tel numaralarini vermiyorlar.. yanii kendi doktorumla görüsme yapmak icin gene yarini beklemem gerek..
ben 38.haftadayimm dünden beri ara ar sümüksü akinti geliyor (her wcye gittigimde idrardan sonra sümüksü akinti oluyor) ve ara ara hafif su geliyor (sanki idrar kaciriyormusum gibi) ayy bilemiyorum heyacanlaniyorum bunlar ne simmdi dogummu basliyor yoksa olagan seylermi?? bilgsi olan dogum yapan hanimlar nolurr cevap verinn...:18::18::18::18:
valla canım ben hiç acı çekmedim, meğer demin bahsettiğim şey bebeğin gelişiymiş, allahtan o gün doktor randevum vardı,
sen kendini sağlama alda, bebek olur olmaz, yanlış alarmsa geri dönersiniz nolcak, ama emin ol
hemen gitmelisin, sakın yarını falan bekleme, bebek susuz kalır, allah korusun...hemen git hemen git çabuk oyalanma...38 hafta doğum için normal bi dönem...kimisşnde hemen su gelir kimsinde seninki gibi olur..çok araştırmıştım hamileyken, ordan biliyorum..lütfen hemen gidin...hayırlı haber bekliyoruz...