• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrr okadar konusmaya ihtiyacim varki...

Zeliha23

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
146
27
13
33
Napacagm sasirdim okadar cook sikintili bi insanim ki hic birakmiyo sikintilar beni biri bitiyosa biri basliyo neye al atsam elimde kaliyo :KK43: 5 senedir cekiyrm hic bi isim yolumda gitmedi . Ben allaha inanci olan biriym her sikintida allaha sigindm ama galiba tukeniyorum.. dertlerimi kisaca anlatim bosandim ben esimin aileni yuzunden esimin de hatalari oldu ama ailesi yuzunden yikmadi yuvasini son hamle oldu... sonra bosanip kurtuldm aglamakla gecen o bir seneden tekrar geldi bosaninca 2 hafta gecmeden affet diye geldi ben cook sikintilar cektm bunun yaninda yasadigm yer kucuk biyer sehirde yasiyrm ama bosaninca insanlarin laflarini bakislarini bosananlar anlar . Onca sikintiya gogus gerdm 8 ay oldu bosanali ve pesimi birakmadi yalvardi diye affetcektm ama 30 milyar kadr borcu var ve ben bunaldim o borcun sikintisini cekecek kadar gucum de yok .. eski esimde askeri ucret alan biri yani hemen odenemex o borclar... birde bilgisi olan varmi iş icin cek almis kandirilmiz pekde anlayamadm ama ceki geri odemese olurmus ustune ev felan yok diye sizce bu sonradan sikinti olmazmi birgun mecbur odemek zorunda deglmiyz... nolur caresizlikler icinde caresizce kaldm sadece anlatacagm yer burasiydi benim sikintimi anlattigm burasindan fazlasi var bunaldim.aklimi.kacircam artik:KK42::KK42::KK42:

Bu kadar ağlayacak,üzülecek bir sorun yok ki...
Eğer her ikiniz de birbirinizi seviyorsanız,mutluysanız,barışın.
Beraber çalışın ödeyin borcu.
Yepyeni güzel bir hayata başlayın.

Bu kadar ağlayacak,üzülecek bir sorun yok ki...
Eğer her ikiniz de birbirinizi seviyorsanız,mutluysanız,barışın.
Beraber çalışın ödeyin borcu.
Yepyeni güzel bir hayata başlayın.
Bitek bu sorunlar degil ki ben onu herseyini affettim ama bitmek bilmeyen sikintilari var istemiyrm diyorm hala pesimde .. istemedigimden degl ama artik aglamakdansa ondan vazgerim diye ustume ustume geliyo hersey

Bitek bu sorunlar degil ki ben onu herseyini affettim ama bitmek bilmeyen sikintilari var istemiyrm diyorm hala pesimde .. istemedigimden degl ama artik aglamakdansa ondan vazgerim diye ustume ustume geliyo hersey
İyi de başka ne sıkıntı var ben nereden bileyim ki?
Sen ne yazdıysan ona cevap verdim.
İstemiyorsan da görüşme.
O kadar zor mu; "istemiyorum kardeş,bırak peşimi" demek.

İyi de başka ne sıkıntı var ben nereden bileyim ki?
Sen ne yazdıysan ona cevap verdim.
İstemiyorsan da görüşme.
O kadar zor mu; "istemiyorum kardeş,bırak peşimi" demek.
Diyorum kim ister boyle yasamak diyorm ne birakiyo pesimi ne sikintilarin pesini birakiyo

Ahh canım evlilik hep öyle son şans ver bakalım şartlarını konuş gir bi işe çalış kafan düzelir belki anne olursun sana iyi gelir

Diyorum kim ister boyle yasamak diyorm ne birakiyo pesimi ne sikintilarin pesini birakiyo
Telefon numaranı değiştir,ailen sert konuşsun.
Bir iki ısrar eder sonra pes eder.
Her erkek boşandıktan sonra bir sürünme evresi geçiriyor,sonra toparlanıp kendi düzenini kuruyor.
Merak etme bir kaç ay sonra adını bile hatırlamaz.

Ahh canım evlilik hep öyle son şans ver bakalım şartlarını konuş gir bi işe çalış kafan düzelir belki anne olursun sana iyi gelir
Okadr yoruldum ki hep sikintilar karsisinda guclu durmak okadar yorduki ben onu hatalarina ragmen affedecektm simdide bu sikinti borc sikintisi bi rahat sakin hayatim olmadi.. is ariyorm bulamiyr kafami dagitamiyrm :(

bence siz kendinize sorun yaratmak için uğraşıyormuşsunuz gibi geldi anlaşamamışsınız boşanmışsınız bu saatten sonra kim ne dedikodusu yaparsa yapsın neden takıyorsunuz ve borç içinde bi adam yeniden birlikte olmak istiyor sizde çok ısrar ediyor diye tekrar mı evleneceksiniz yani bence sizde istiyorsunuz yeniden evlenmeyi o peşimi bırakmıyor diyerek kendi kendinizi kandırıyorsunuz. istemeyen insan kestirip atar bitmişse bitmiştir.

Telefon numaranı değiştir,ailen sert konuşsun.
Bir iki ısrar eder sonra pes eder.
Her erkek boşandıktan sonra bir sürünme evresi geçiriyor,sonra toparlanıp kendi düzenini kuruyor.
Merak etme bir kaç ay sonra adını bile hatırlamaz.
Ben onunla yuva kurmak istedim ama ben sakin hayat istiyr ona bunu daha oncede soyledim benim bu borc olayina kizcagimida cok iyi biliyo .. bile bile neden yapiyo bunu sasirdim napcami inanin

valla madem istemiyorsun zaten boşanmışsın
Peşimi bırakmıyor beni rahatsız ediyor deme !
Siz kararlı olun bakmayın telefonlarına görsenizde tekrar birlikte olamıcağınızı belirtin
Uzatmanın bir anlamı yok o yüzü vermeyin yani !iş sizde bitiyor kusura bakmayın
Hergün ağlamaktansa birkere ağlarsın olur biter

Yok ben birşans daha vereyim yanlız olmuyor ve seviyorum diyorsanda tüm borçları beraber gögüslersiniz

bence siz kendinize sorun yaratmak için uğraşıyormuşsunuz gibi geldi anlaşamamışsınız boşanmışsınız bu saatten sonra kim ne dedikodusu yaparsa yapsın neden takıyorsunuz ve borç içinde bi adam yeniden birlikte olmak istiyor sizde çok ısrar ediyor diye tekrar mı evleneceksiniz yani bence sizde istiyorsunuz yeniden evlenmeyi o peşimi bırakmıyor diyerek kendi kendinizi kandırıyorsunuz. istemeyen insan kestirip atar bitmişse bitmiştir.
Yok ben istemiyrm demedim yanlis anlamissiniz biz tekrar birlesmeyi dusunuyoduk ama bu borcda cikinca iyice bunaldim benim sakin hayatim olmadi bu hayatta sadece sakinlik istiyr oda olmuyo.. sakinligide vermiyosun madem seninle olmicam dedim ama napcamida bilmiyrm

Ben onunla yuva kurmak istedim ama ben sakin hayat istiyr ona bunu daha oncede soyledim benim bu borc olayina kizcagimida cok iyi biliyo .. bile bile neden yapiyo bunu sasirdim napcami inanin
Ayyy anlatamıyorum galiba.
Kendi hayatına bak,onun borcundan sana ne? Madem adamı istemiyorsun kendine bak.
İlk işin Halk Eğitim kurslarında okuma yazma kursuna gitmek olsun.
Bu Türkçe ile seni hiç kimse işe almaz haberin olsun.

valla madem istemiyorsun zaten boşanmışsın
Peşimi bırakmıyor beni rahatsız ediyor deme !
Siz kararlı olun bakmayın telefonlarına görsenizde tekrar birlikte olamıcağınızı belirtin
Uzatmanın bir anlamı yok o yüzü vermeyin yani !iş sizde bitiyor kusura bakmayın
Hergün ağlamaktansa birkere ağlarsın olur biter

Yok ben birşans daha vereyim yanlız olmuyor ve seviyorum diyorsanda tüm borçları beraber gögüslersiniz
Ben zaten beni uzdu diye biraktm bikere aglarim biter gider dedm bosandim bosanma surecinde sonrasinda cook yiprandim ve artik onun sikintisini kapatmak istemiyrm . Tmm ben seviyrm diye boylemi yapmasi lazim

Ayyy anlatamıyorum galiba.
Kendi hayatına bak,onun borcundan sana ne? Madem adamı istemiyorsun kendine bak.
İlk işin Halk Eğitim kurslarında okuma yazma kursuna gitmek olsun.
Bu Türkçe ile seni hiç kimse işe almaz haberin olsun.
Lutfn lisaniniza dikkat edin benim okuma yazmam var lise mezunuym disardanda uni okucam ben suan kotu durumdaym ve yazmadm.. ayrica istemiyrm demedim biz bu sikinti cikmasa evlencekdik ama ben sikinti istemiyrm hele boyle sacma biseyde

Ben zaten beni uzdu diye biraktm bikere aglarim biter gider dedm bosandim bosanma surecinde sonrasinda cook yiprandim ve artik onun sikintisini kapatmak istemiyrm . Tmm ben seviyrm diye boylemi yapmasi lazim

İşte bende onu diyorum istemiyorsanız yol verin gitsin
YÜZ vermeyin görüşmeyin anlatabildim mi ?

Anlasilir dille yazamamista olabilirim ama tek sunu soyluyorm Allah sikinti vermesin kimseye...bunaldim ve konuscak herseyimi anlatcak birisi yok burda yazarimda biriyle sohbet ederm rahatlarim diye dusundum:KK42:

Lutfn lisaniniza dikkat edin benim okuma yazmam var lise mezunuym disardanda uni okucam ben suan kotu durumdaym ve yazmadm.. ayrica istemiyrm demedim biz bu sikinti cikmasa evlencekdik ama ben sikinti istemiyrm hele boyle sacma biseyde
Mezuniyetiniz beni zerre kadar ilgilendirmez.
Ben iyiliğiniz için yazdım.
İster doktora yapın bu dille yine de fikrim değişmez.
Sıkıntı istemiyorsanız kendi hayatınızı tek başınıza kurun.
Yok eğer barışacaksanız da çalışın ödeyin borcu.
Bu kadar kendinizi helak edecek nedir onu daha çözemedim.

Back
X