• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrr okadar konusmaya ihtiyacim varki...

Kocam da hatalı demişsin ama en çok ailesi üstüne borç batağında....

Zaten boşanmışsın geri dönsem mi diye düşünüyorsun.

Demek ki sıkıntı çekmeyi seviyorsun. Buyur git. Ama ne kocan ne de ailesi değişmiyecek.
Bende bundan korkuyorum ama caresizim kim ister boyle aglamak uzulmek..ne dogru ne yanlis napmam lazim icee yoruldum

30bin liralık borcu sizin için mi yaptı, 30 bin lira borçlanmak için gerçekten geçerli bir sebebi yoksa bu sorumsuz Adama neden geri dönmek istiyorsunuz,sevginiz evliliğinizi kurtarmaya yeterli gelseydi zaten boşanmazdınız,sadece sevmek bu işi çözemez,bence unutmaya çalışın,kendinize bir düzen kurun, yapabileceğiniz bir iş arayın,kaç yaşındasınız ve bu evlilikten bir çocuğunuz varmı bilemiyorum ama dönerseniz bir otuz bin biter,diğer 30bin başlar.eşler her daim birbirine destek olmalıdır kimse yanlış anlamasın beni ancak sizin ilişkinizde boşa kürek çekmek gibi geldi bana. Elalem ne der diye diye ne hallere geliyoruz ,kimse kimsenin derdini bilemez,onu bunu boşverin,kendinize sorun bakalım siz gerçekten ne istiyorsunuz,sevgi mi alışkanlık mı eski eşinize hissettikleriniz,cevap sizde.
Cocuk yok bir sene evli kaldim 23 yasimda.. benim icin yapmadi borcu ama iş icin o işde olmamis kandirilmis

sıkıntıyı kendiniz yapıyorsunuz. durup bir bakın kedinize

sizin kritriniz "evleneceğiniz adam borçsuz olsun"sa ozaman eski kocanıza dönmeyin üzülürsünüz.
kalbinize de söz geçirin. mantıklı düşünmeye çalışın....

ama yok onsuz olamayacaksanız iki seçeneğiniz var;
- siz çalışmaya başladıktan sonra evlenin borcu ortak ödeyin
- o borç ne zaman biterse o zaman evlenin.

ağlamayın boşuna...sadece karar verin

Ne guzel bosanmissin, tekrar neden basini belaya sokuyorsun, kendini atese atiyorsun. Sakin barisma tekrar. Ne hali varsa gorsun. 30 bin lira borcunu da kendi basina odesin mal herifler.
Diyorm sevgi var evet ama yetmiyo tek basina madem benim.pesimden geliyo seviyorm diyo bu borcun altina girmicekti benim sakin hayat istedimi biliyo ve bu olay ice bunalima soktu beni . Tam diyorm hersey bitti bak her dedini yapiyo seni kazanmak icin neler yapiyo mutlu yuvan olacak artik diyorm olmuyo bendemi bise var diyorm ama ben huzurdan baska bise istemedim. Madem huzur vermiyon neden pesimden geldin bosamistm seni allahm delircem care yokmu allahim

sıkıntıyı kendiniz yapıyorsunuz. durup bir bakın kedinize

sizin kritriniz "evleneceğiniz adam borçsuz olsun"sa ozaman eski kocanıza dönmeyin üzülürsünüz.
kalbinize de söz geçirin. mantıklı düşünmeye çalışın....

ama yok onsuz olamayacaksanız iki seçeneğiniz var;
- siz çalışmaya başladıktan sonra evlenin borcu ortak ödeyin
- o borç ne zaman biterse o zaman evlenin.

ağlamayın boşuna...sadece karar verin
Kararla olmuyoki adim atmaya calisiyorm biseye illa seni seviyorm baskasiyla olamam diye pesimi birakmiyo.. bu defa tmm diyrm ozmaan bu seferde bu sorun ne yapcami bilsem ahhh

Bak bu adamı istiyorsan öncelikle gitsin iş bulsun çalışsın borcunu kapatsın
Evini tutsun yerleştirsin ondan emin ol önce
Körlemesine asla evet deme bekle birkere sabret ve seni istiyorsa istediklerini sırala
Yapmıyorsada hiç girme bu işe ağlayan yıpranan sen olursun
İşi var meslegide var ama bu borc beni uzer biliyorm kendimi. Sunu yap desem hemen yapar o yonden sikintimiz yok ama yetmiyo benim bu duruma kizacagimi biliyo neden uzuyoki

Kararla olmuyoki adim atmaya calisiyorm biseye illa seni seviyorm baskasiyla olamam diye pesimi birakmiyo.. bu defa tmm diyrm ozmaan bu seferde bu sorun ne yapcami bilsem ahhh
TATLIM
SEN KARARLI OLACAKSIN. O ZATEN SENİMUTLU EDEMEMİŞ AYRILMIŞSINIZ. NE BEKLEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.

adam değil siz oturun karar verin. ne istiyorsunuz? eski eşinden süre iste. bu sürede arayıp sormasın. sende heryerden iletişimi kes engelle.. sonra sakince düşün. kararını ver geri adım atma... senin sorunun kararsızlık.

Caresizligi coook yasadim yasiyorum hala :KK42: elimi bosanmaya da attim olmadi birakbirakmadi huzursuzluk.. iyi seye attim elimi gene birakmadi.. yuvami yikmayim sabredim dedim gene birakmadi caresizlik Allahim.kimseyi bu duruma koymasin

adam değil siz oturun karar verin. ne istiyorsunuz? eski eşinden süre iste. bu sürede arayıp sormasın. sende heryerden iletişimi kes engelle.. sonra sakince düşün. kararını ver geri adım atma... senin sorunun kararsızlık.
Evet kararsizlik kesinlikle bu var ama dusununki neye elinizi atsaniz uzulen siz oluyosunuz karar vermekde zorlanmazmiydiniz.. kararimi vermek icin sakin dusunuyrm evet onunla yuva istiyorum ama bu borc beni kesinkez huzursuz eder biliyorm. Neden bunu yapiyo nedennn ben herseyi arkada birakacaktm

Bugün yine senin gibi 23 yaşında,1yıllık evliliği olan ve boşanmayı isteyen ama hamile olduğu için kararsızlık yaşayan bir bayana verdiğim KK mesajımı Seninlede paylaşmak istiyorum. 1 yıl evli kalıp boşanmışsın demekki aile olamamışsınız,zorlama derim,ama sen dönmek istiyorsun benim anladığım kadarıyla. Herkes için genel birkaç şey söylemek istiyorum,bundan yıllar öncesinde bir boşanma avukatıyla yolculuk yapma şansım olmuştu ve şunları söylemişti bana; ne kadar süre flört ederseniz edin evlilik başka birşeydir,evlenince 1 sene boyunca eşler birbirlerini tanımaya,aynı evde yaşamaya alışmaya çalışırlar,kavgalar olur,iyi ve kötü huylar gün yüzüne çıkar ve ilk bir yıl hamilelik düşünülmemelidir,önce eşinizle aile olmayı öğrenmeniz gerekir.2. Olarakta boşanmalar çoğunluklaevliliğin ilk 4 yılı içinde olur,4yılı geçirmişse bir çift evliliği benimsemiş ve evlilik oturmuştur,4yıl evliliğin oturup oturmayacağını az çok gösterir,tabi bu bir kural değildir istisnalarda olabiliyor ancak 4yılın üstündeki evliliklerde boşanma oranı 4 yılın altında evli kalan çiftlerin boşanmalarına oranla daha azdır.Ozamanlar bekardım ve dediklerini aklımın bir köşesine yazdım, o sonuçta bu işin içinde biri olarak çokta doğru şeyler paylaşmış benimle.Forumu takip edenlerde okusun diye paylaşmak istedim.[/QUOTE]
Cocuk yok bir sene evli kaldim 23 yasimda.. benim icin yapmadi borcu ama iş icin işde olmamis kandirilmis

Bugün yine senin gibi 23 yaşında,1yıllık evliliği olan ve boşanmayı isteyen ama hamile olduğu için kararsızlık yaşayan bir bayana verdiğim KK mesajımı Seninlede paylaşmak istiyorum. 1 yıl evli kalıp boşanmışsın demekki aile olamamışsınız,zorlama derim,ama sen dönmek istiyorsun benim anladığım kadarıyla. Herkes için genel birkaç şey söylemek istiyorum,bundan yıllar öncesinde bir boşanma avukatıyla yolculuk yapma şansım olmuştu ve şunları söylemişti bana; ne kadar süre flört ederseniz edin evlilik başka birşeydir,evlenince 1 sene boyunca eşler birbirlerini tanımaya,aynı evde yaşamaya alışmaya çalışırlar,kavgalar olur,iyi ve kötü huylar gün yüzüne çıkar ve ilk bir yıl hamilelik düşünülmemelidir,önce eşinizle aile olmayı öğrenmeniz gerekir.2. Olarakta boşanmalar çoğunluklaevliliğin ilk 4 yılı içinde olur,4yılı geçirmişse bir çift evliliği benimsemiş ve evlilik oturmuştur,4yıl evliliğin oturup oturmayacağını az çok gösterir,tabi bu bir kural değildir istisnalarda olabiliyor ancak 4yılın üstündeki evliliklerde boşanma oranı 4 yılın altında evli kalan çiftlerin boşanmalarına oranla daha azdır.Ozamanlar bekardım ve dediklerini aklımın bir köşesine yazdım, o sonuçta bu işin içinde biri olarak çokta doğru şeyler paylaşmış benimle.Forumu takip edenlerde okusun diye paylaşmak istedim.
[/QUOTE]
Haklisinizda ben evime son bir ayda nelerr aldim ne hayaller kurdum tekrar bunu yikmak okadr zorki.. oyle borclu harcli insan degldir boyle bisey ilk defa oluyo ve kandirildim diyr nolursa olsun ben sadece aglamk istemiyrm.. ben napcami sasirdim

Ben nerde yanlis yapiyorum ki surekli bi bogulmalardayim

olmuş olan. Allahın vardır dimi bildiği. tekrar evenmeden öğrendin borcu. bir kabullen... kendine gel...

genceciksin 23 yaş nedir ki. o yaşıma dönseydim istediğm bölümü okurdum mesela...ağlanmayı sızlanmayı bırak...

olmuş olan. Allahın vardır dimi bildiği. tekrar evenmeden öğrendin borcu. bir kabullen... kendine gel...

genceciksin 23 yaş nedir ki. o yaşıma dönseydim istediğm bölümü okurdum mesela...ağlanmayı sızlanmayı bırak...
Belki oyle evett ama okadr zorki inanin napcamin karirini veremiyrm inciliyorm yuregim agriyo ben bu zorluklari yasamamak icin cok seylerimden vazgectm simdi gene ayni sikintilar

Geri dönmeyi kafana koymuşsun sanki ve bunu yapacakmışsın gibi geldi.Yanlız şöyle düşün,borç olayı olmasaydı ve döndükten sonra daha başka problem yaşamayacağına emin olabilecek miydin? Sıkıntı çekmeyi kimse istemez ama hayat bu,her şey gelebilir başa.Geri dönmediğini de düşün,bu şekilde hayatından memnunsan,sıkıntım yok diyorsan devam et bu şekilde,arkana bakma.Ama dediğim gibi hayatın getireceklerinin garantisi yok her iki türlü de.

Boşanmış kurtulmuşsunuz hiç geriye bakmayın. Kesin net cevap verin ve sizi kararsız gördükçe üstünüze geliyor. Barışırsanız şimdiki dertlerinizi ararsınız. Derdinize dert eklemeyin. Bu adamdan hayır gelmez olsaydı zamanında olurdu. 2. kez evlenenlerin çoğu yine boşanıyorlar.

Back
X