Napacagm sasirdim okadar cook sikintili bi insanim ki hic birakmiyo sikintilar beni biri bitiyosa biri basliyo neye al atsam elimde kaliyo
5 senedir cekiyrm hic bi isim yolumda gitmedi . Ben allaha inanci olan biriym her sikintida allaha sigindm ama galiba tukeniyorum.. dertlerimi kisaca anlatim bosandim ben esimin aileni yuzunden esimin de hatalari oldu ama ailesi yuzunden yikmadi yuvasini son hamle oldu... sonra bosanip kurtuldm aglamakla gecen o bir seneden tekrar geldi bosaninca 2 hafta gecmeden affet diye geldi ben cook sikintilar cektm bunun yaninda yasadigm yer kucuk biyer sehirde yasiyrm ama bosaninca insanlarin laflarini bakislarini bosananlar anlar . Onca sikintiya gogus gerdm 8 ay oldu bosanali ve pesimi birakmadi yalvardi diye affetcektm ama 30 milyar kadr borcu var ve ben bunaldim o borcun sikintisini cekecek kadar gucum de yok .. eski esimde askeri ucret alan biri yani hemen odenemex o borclar... birde bilgisi olan varmi iş icin cek almis kandirilmiz pekde anlayamadm ama ceki geri odemese olurmus ustune ev felan yok diye sizce bu sonradan sikinti olmazmi birgun mecbur odemek zorunda deglmiyz... nolur caresizlikler icinde caresizce kaldm sadece anlatacagm yer burasiydi benim sikintimi anlattigm burasindan fazlasi var bunaldim.aklimi.kacircam artik