Bugün yine senin gibi 23 yaşında,1yıllık evliliği olan ve boşanmayı isteyen ama hamile olduğu için kararsızlık yaşayan bir bayana verdiğim KK mesajımı Seninlede paylaşmak istiyorum. 1 yıl evli kalıp boşanmışsın demekki aile olamamışsınız,zorlama derim,ama sen dönmek istiyorsun benim anladığım kadarıyla. Herkes için genel birkaç şey söylemek istiyorum,bundan yıllar öncesinde bir boşanma avukatıyla yolculuk yapma şansım olmuştu ve şunları söylemişti bana; ne kadar süre flört ederseniz edin evlilik başka birşeydir,evlenince 1 sene boyunca eşler birbirlerini tanımaya,aynı evde yaşamaya alışmaya çalışırlar,kavgalar olur,iyi ve kötü huylar gün yüzüne çıkar ve ilk bir yıl hamilelik düşünülmemelidir,önce eşinizle aile olmayı öğrenmeniz gerekir.2. Olarakta boşanmalar çoğunluklaevliliğin ilk 4 yılı içinde olur,4yılı geçirmişse bir çift evliliği benimsemiş ve evlilik oturmuştur,4yıl evliliğin oturup oturmayacağını az çok gösterir,tabi bu bir kural değildir istisnalarda olabiliyor ancak 4yılın üstündeki evliliklerde boşanma oranı 4 yılın altında evli kalan çiftlerin boşanmalarına oranla daha azdır.Ozamanlar bekardım ve dediklerini aklımın bir köşesine yazdım, o sonuçta bu işin içinde biri olarak çokta doğru şeyler paylaşmış benimle.Forumu takip edenlerde okusun diye paylaşmak istedim.