Nolurrr okadar konusmaya ihtiyacim varki...

Yok ben istemiyrm demedim yanlis anlamissiniz biz tekrar birlesmeyi dusunuyoduk ama bu borcda cikinca iyice bunaldim benim sakin hayatim olmadi bu hayatta sadece sakinlik istiyr oda olmuyo.. sakinligide vermiyosun madem seninle olmicam dedim ama napcamida bilmiyrm
madem sıkıntı istemiyorsnuz ve bu adamın sıkıntı olduğunu düşünüyorsunuz neden tekrar evlenmeyi düşünüyorsunuz ağrımayan başınızı ağrıtıyorsunuz yok eşimi seviyorum diyorsanız madem çok seviyor sizi eşinizde ödesin bi şekilde borcunu güveninizi tekrar kazansın o zaman düşünün acele etmeyin sıkıntı yapacak bi durum yok kendi içinizi kendiniz daraltmışsınız bence

İşte bende onu diyorum istemiyorsanız yol verin gitsin
YÜZ vermeyin görüşmeyin anlatabildim mi ?
Anladim ama yeniden hayallerim yikiliyoo yeniden aynilarini yasiyorm galiba buna gucum kalmadi cok zor zamanlardan gectim burda anlatacaklarin oluyo anlatamicaklarin ..

Okadr yoruldum ki hep sikintilar karsisinda guclu durmak okadar yorduki ben onu hatalarina ragmen affedecektm simdide bu sikinti borc sikintisi bi rahat sakin hayatim olmadi.. is ariyorm bulamiyr kafami dagitamiyrm :KK43:
kimse borçla yaşamak istemez haklısın

madem sıkıntı istemiyorsnuz ve bu adamın sıkıntı olduğunu düşünüyorsunuz neden tekrar evlenmeyi düşünüyorsunuz ağrımayan başınızı ağrıtıyorsunuz yok eşimi seviyorum diyorsanız madem çok seviyor sizi eşinizde ödesin bi şekilde borcunu güveninizi tekrar kazansın o zaman düşünün acele etmeyin sıkıntı yapacak bi durum yok kendi içinizi kendiniz daraltmışsınız bence
Galiba sikintilarin ust uste gelmesinden kaynaklaniyor buna.. ben artik ufak sikintida bile cok kotu olabiliyorum:KK43:

Allah selamet versin evet bazen insan hayatında her şey ters gidiyor sağlık olsun diyipo geçmek lazım ama dile kolay.

Anlasilir dille yazamamista olabilirim ama tek sunu soyluyorm Allah sikinti vermesin kimseye...bunaldim ve konuscak herseyimi anlatcak birisi yok burda yazarimda biriyle sohbet ederm rahatlarim diye dusundum:KK42:

Lütfen üzülmeyin bende buradan kötü oldum
Siz sadece kararlı olun öncelikle bir analiz yapın
Nekadar güvenebilirsin bu adama bukadar borçla onu düşün bir
Ama ağlayarak kendini yıpratma biryere varamazsınız bu sizi yanlış karar almanıza teşvik bile edebilir

Galiba sikintilarin ust uste gelmesinden kaynaklaniyor buna.. ben artik ufak sikintida bile cok kotu olabiliyorum:KK43:
yani konunuzda demişsiniz ki neye el atsam elimde kalıyo hiç bi işim yolunda gitmiyor diye herkesin derdi kendine büyüktür ama yinede ben çok büyük bi sıkıntı göremedim anlaşamamışsınız ve boşanmışsınız burda açılan konuları okuyorsunuzdur neler neler var Allah hastalıkla sınamasın daha kötü şeylerle sınamasın siz içinizi çok darlamışsınız azıcık toparlanın

Lütfen üzülmeyin bende buradan kötü oldum
Siz sadece kararlı olun öncelikle bir analiz yapın
Nekadar güvenebilirsin bu adama bukadar borçla onu düşün bir
Ama ağlayarak kendini yıpratma biryere varamazsınız bu sizi yanlış karar almanıza teşvik bile edebilir
Cool sagolun ... benim icin ne dersem yapar suan ama bu yetmiyo benim sakin hayat istedimi biliyo neden boyle oluyo neden hep agliyorm ben kimsenin canini yakmam herkesin hayati iyi olsun isterm neden boyle oluyo

Ne guzel bosanmissin, tekrar neden basini belaya sokuyorsun, kendini atese atiyorsun. Sakin barisma tekrar. Ne hali varsa gorsun. 30 bin lira borcunu da kendi basina odesin mal herifler.

Cool sagolun ... benim icin ne dersem yapar suan ama bu yetmiyo benim sakin hayat istedimi biliyo neden boyle oluyo neden hep agliyorm ben kimsenin canini yakmam herkesin hayati iyi olsun isterm neden boyle oluyo

Bak bu adamı istiyorsan öncelikle gitsin iş bulsun çalışsın borcunu kapatsın
Evini tutsun yerleştirsin ondan emin ol önce
Körlemesine asla evet deme bekle birkere sabret ve seni istiyorsa istediklerini sırala
Yapmıyorsada hiç girme bu işe ağlayan yıpranan sen olursun

30bin liralık borcu sizin için mi yaptı, 30 bin lira borçlanmak için gerçekten geçerli bir sebebi yoksa bu sorumsuz Adama neden geri dönmek istiyorsunuz,sevginiz evliliğinizi kurtarmaya yeterli gelseydi zaten boşanmazdınız,sadece sevmek bu işi çözemez,bence unutmaya çalışın,kendinize bir düzen kurun, yapabileceğiniz bir iş arayın,kaç yaşındasınız ve bu evlilikten bir çocuğunuz varmı bilemiyorum ama dönerseniz bir otuz bin biter,diğer 30bin başlar.eşler her daim birbirine destek olmalıdır kimse yanlış anlamasın beni ancak sizin ilişkinizde boşa kürek çekmek gibi geldi bana. Elalem ne der diye diye ne hallere geliyoruz ,kimse kimsenin derdini bilemez,onu bunu boşverin,kendinize sorun bakalım siz gerçekten ne istiyorsunuz,sevgi mi alışkanlık mı eski eşinize hissettikleriniz,cevap sizde.

Kocam da hatalı demişsin ama en çok ailesi üstüne borç batağında....

Zaten boşanmışsın geri dönsem mi diye düşünüyorsun.

Demek ki sıkıntı çekmeyi seviyorsun. Buyur git. Ama ne kocan ne de ailesi değişmiyecek.

Bu adamı almayın bence.
30 milyar borcu nasıl yaptı bilmem ama asgari ücretle ödemesi zor durduk yere kendinizi borç ve dert altına sokmayın.

30bin liralık borcu sizin için mi yaptı, 30 bin lira borçlanmak için gerçekten geçerli bir sebebi yoksa bu sorumsuz Adama neden geri dönmek istiyorsunuz,sevginiz evliliğinizi kurtarmaya yeterli gelseydi zaten boşanmazdınız,sadece sevmek bu işi çözemez,bence unutmaya çalışın,kendinize bir düzen kurun, yapabileceğiniz bir iş arayın,kaç yaşındasınız ve bu evlilikten bir çocuğunuz varmı bilemiyorum ama dönerseniz bir otuz bin biter,diğer 30bin başlar.eşler her daim birbirine destek olmalıdır kimse yanlış anlamasın beni ancak sizin ilişkinizde boşa kürek çekmek gibi geldi bana. Elalem ne der diye diye ne hallere geliyoruz ,kimse kimsenin derdini bilemez,onu bunu boşverin,kendinize sorun bakalım siz gerçekten ne istiyorsunuz,sevgi mi alışkanlık mı eski eşinize hissettikleriniz,cevap sizde.
Sorumsuz bi insan degildir oyle surekli borclarida olan biri degildir is yapmak icin biseye adim atmis olmamis ama sorun bu degl sorun ben borc da istemiyrm ayrica cok iyi biliyo bu duruma kizacagimi.. ben en baslarda hep boyle dusundum bosandik bitti ama insanlar hata yapar allah affediyo biz bi kuluz dedim bu yanlismi neden boyle oluyo. Inanin ben sikintidan kactikca ustume geliyo sikinti olmasin diye bosandim simdi halaa var

Bu adamı almayın bence.
30 milyar borcu nasıl yaptı bilmem ama asgari ücretle ödemesi zor durduk yere kendinizi borç ve dert altına sokmayın.
Bende olmaz dedim ama bu okadar zorki okadr agir geliyoki hersey.. cek almis yaptigi isden imza atmis cek bos cikms oyle biseler dedi odemicez dedi nasil odenmez ya elbet birgun odemek zorunda kalcaz ve bende bu sikintilarla yasamak istemiyrm

Back
X