• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolurrrr bana akıl vericek birilerine çok ihtiyacım var. Ben tıkandım artık

calimeroyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
80
7
1
İzmir
Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana

Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.

Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz

son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile

Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
ne bir sohbet ne bir özel an
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok

eeee biz evde sohbet edemiyosak
eeee biz seninle maddi imkanlar yetmiyo diye dışarıda hiç bir şey yapamıyosak
eeee biz seninle aylarca birbirimize dokunmadan uyuyosak
eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem
eeee ben çocuk hasretiyle yanarken sana bi şey diyemezssem

hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin

ben bu adamı karşıma alıp konuşayımmı
yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim

nolur bir akıl verin siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız.

Arkadaşlar nolur bana bir akıl verin aranızda varmı benim gibi evliliği ev arkadaşlığına dönüşen
eşiyle oturup iki kelime etmeye hasret kalan

Allah kolaylik versin. Siz hic adim attiniz mi? Esinize bu durumdan rahatsiz oldugunuzu soylediniz mi? Para mevzuundan bahsetmiyorum. Konusamamaktan. Ne bileyim surprizler hazirlasaniz. O gun ne yemek yaptiysaniz artik sofraya koysaniz. Guzelce giyinseniz. Ve siz yaklassaniz esinize. Yani cinsel hayatiniz icin de siz adim atsaniz. Esinizin belli ki istiyor cinselligi ama belki sizden bir sey goremeyince filmlerden medet umuyor. Belki de dediklerimi yapmissinizdir bilemiyorum. Eger yapmadiysaniz yapmaya baslayin ve maddi sikintilariniz olsa bile hayattan zevk almak istediginizi ona belli edin bence. Hemen sonuc almazsiniz ama yavas yavas duzelir.

Merhaba ben çok yoruldum artık kendi kendime yetemiyorum lütfen iyi kötü fark etmez bir akıl verin bana

Ben 31 yaşımdayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım eşimle büyük bi aşkla evlendik ama ertık sadece ev arkadaşıyız
durum şu ki bizim epey bir borcumuz var yani geçim sıkıntısı almış başını gidiyor ve ben danışmanım ama hiç bi yerde iş bulamadım
eşimde gidip bir yerde sekreterlik filan yapmama müsade etmiyo çünkü daha önce çalıştığım iki yerde çok tatsız durumlar yaşadım ondada bir ön yargı oluştu şimdi çalışıcam dediğim zaman ben tedirgin oluyorum aklım hep sende kalıyo diyo izin vermiyo.

Bir ev aldık hay almaz olaydık borç içinde yüzüyoruz harika bir evimiz oldu hayal bile edemiyceğimiz bir ev aldık evlendikten 1 yıl sonra ama işte evdeki hesap çarşıya uymadı, geçinemiyoruz

son 3 yıldır ne bir tatilimiz oldu ne gezmemiz nede alışveriş filan zar zor ay sonu gelmiyo bile

Bu sıkıntılar sebebiyle galiba artık iyice koptuk sanki ben onun bekarlık hayatının hizmetçisi ev arkadaşı gibi bişey oldum
işten gelir yemek yer alır bilgisayarı başlar oyuna ben illa gezip tozalım demiyorum ama en azından evimizde bir kahve içip sohbet edebilelim yada hazırlıyım güzel bir sofra açalım şarabımızı romantik olmaksa illa şık yemeklere gerek yok diyorum ama yok işte eşim için sohbet etmek diye bir şey yok

eeee bütün bunların üzerine bide ben sıkıntıtan kendimi evde temizliğe vermişsem ve en acısıda ben senin için evin içinde koşturup dururken senin bilgisayardan erotik film izlediğini gördüysem

hep idare hep sıkıntı 3 yıldır ve kim bilir kaç yıl daha böyle geçicekken ben ne yapayım siz söyleyin

yada her şeyi yutup ya sabır bitsin şu borçlar sonra yaşarız hayatımızı diye bekliyim

Bence tüm bu sıkıntılarınızı eşiniz işten gelsin yemeğini yesin dinlendikten sonra eşinize seninle konuşmam gerekenler var diyip yukarıda rahatsız olduğunuz durumları eşinize tatlı bir dille güzelce anlatmanız en doğrusu olur.. Danışmansanız hastanelerede cv bırakabilirsiniz.

Allah kolaylik versin. Siz hic adim attiniz mi? Esinize bu durumdan rahatsiz oldugunuzu soylediniz mi? Para mevzuundan bahsetmiyorum. Konusamamaktan. Ne bileyim surprizler hazirlasaniz. O gun ne yemek yaptiysaniz artik sofraya koysaniz. Guzelce giyinseniz. Ve siz yaklassaniz esinize. Yani cinsel hayatiniz icin de siz adim atsaniz. Esinizin belli ki istiyor cinselligi ama belki sizden bir sey goremeyince filmlerden medet umuyor. Belki de dediklerimi yapmissinizdir bilemiyorum. Eger yapmadiysaniz yapmaya baslayin ve maddi sikintilariniz olsa bile hayattan zevk almak istediginizi ona belli edin bence. Hemen sonuc almazsiniz ama yavas yavas duzelir.

Canım çok ama çok sağol senin yaptığın şu ufacık yorum varya ne diyimkikendimi yanlız hissetmeme sebep oldu çok ama çok sağol ilgilendiğin için
Dediklerine gelince de belki son bir yıldır hiç bir adımım olmadı bu anlamda yani bildiğin evde pijamalarıyla oturan biri haline geldim
ama eskidenn
nasıl anlatayım hani tem bir geyşaydım desem yeridir sofralar mumlar evin içinde sanki kraliyet balosuna gidicek gibi gezdim
ama artık yapmıyorum çünkü yoruldum ben tüm gün hem evle uğraşıp akşam oldumu yapmadığım şey kalmazdı ama baktımki hep ben yapıyorum ben evde onun için o jartiyerlerle gezerken kocam bildiğin gafffur gibi pijamasını boğazına kadar çekip yayılırdı
ya çok afadersin ama yanımda zart zurt osurur kaç defa uyardım :)
eeee ben sofralar hazırlarım beş dakkada yer kalkar beklemez bile beni ben yanlız yemeye devam ederim
eee hal böyle olunca da bende bıraktım kendimi ben senin için bu kadar özenirken kusura bakmasın ama benimde bir göz zevkim var yani sen gidip saçlarını en sinir olduğum şekilde kestirirsen sen benim en sevmediğim şekilde giyinirsen bana romantik olarak değilde nasıl anlatsam sadece tatmin için yaklaşırsan olmaz bu iş diye düşündüm
ve açıkcası son 5 aydır kocamın bana dokunmasına izin vermiyorum

Bence tüm bu sıkıntılarınızı eşiniz işten gelsin yemeğini yesin dinlendikten sonra eşinize seninle konuşmam gerekenler var diyip yukarıda rahatsız olduğunuz durumları eşinize tatlı bir dille güzelce anlatmanız en doğrusu olur.. Danışmansanız hastanelerede cv bırakabilirsiniz.

Çokk ama çok teşekkür ederim ilgilendiğin için nasıl iyi geliyo anlatamam birisinin beni dinlemesi bir yol göstermesi
dediğin gibi aslında konuşmam şart galiba bilemiyorum neden yüzleşmekten mi korkuyorum yoksa anlamıycağını mı düşünüyorum
bir türlü konuşmaya başlayamıyorum
hep erteliyorum o evde yokken oturup ağlıyorum gelince konuşucam diyorum ama o gelince susup hiç bi sorun yokmuş gibi davranıyorum

Kesinlikle paylaş düşüncelerini eşinle.Uygun bir zamanda tartışmadan anlat duygularını.Söyleyemezsen mektup yaz ona.Bir şekilde bilmeli zamanına,sana,size ve çabalarına yazık olur.Bir an önce düzeltmeye bak Allah yardımcın olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çokk ama çok teşekkür ederim ilgilendiğin için nasıl iyi geliyo anlatamam birisinin beni dinlemesi bir yol göstermesi
dediğin gibi aslında konuşmam şart galiba bilemiyorum neden yüzleşmekten mi korkuyorum yoksa anlamıycağını mı düşünüyorum
hep erteliyorum o evde yokken oturup ağlıyorum gelince konuşucam diyorum ama o gelince susup hiç bi sorun yokmuş gibi davranıyorum

Rica ederim ne demek.. Eşinize mutlaka bu durumu rahatsız olduğunuz sorunlarınızı söylerseniz herşey düzelir.. Sonuçta susmayla eşinizin sizi anlamasını beklemekle bir sonuca varamadınız. Bence bugün bu sorunlarınızı eşinize anlatın hem sizde rahatlarsınız..

Kesinlikle paylaş düşüncelerini eşinle.Uygun bir zamanda tartışmadan anlat duygularını.Söyleyemezsen mektup yaz ona.Bir şekilde bilmeli zamanına,sana,size ve çabalarına yazık olur.Bir an önce düzeltmeye bak Allah yardımcın olsun canım

Canım teşekür ederim ilgine
şu dediğin mektup işini bende düşündüm çünkü malasef ben konuşurken hemen ağlamaya başlıyorum bu konuda eşim sinir oluyo ben ağlayınca kalkıp gidiyo yada konuyu kapatıyo benimde aklıma geldi acaba mektup yazsam saçma mı olur bilemedim

Erteledikçe sorunlar dahada aşılmaz hale gelebiliyor
İnsan iki kişilik yalnızlığına alışabiliyor o yüzden ertelememelisin konuşmayı
Belki eşinin de beklentileri vardr, belki içinde yaşadıklarından bi haberdir
Şu bir gerçek ki bir erkekten bizim gbi düşünmesini beklememek lazım
Sürekli yönlendirmek, yontmak, iteklemek gerekiyor :31:

Son düzenleme:
Rica ederim ne demek.. Eşinize mutlaka bu durumu rahatsız olduğunuz sorunlarınızı söylerseniz herşey düzelir.. Sonuçta susmayla eşinizin sizi anlamasını beklemekle bir sonuca varamadınız. Bence bugün bu sorunlarınızı eşinize anlatın hem sizde rahatlarsınız..

Ya inanın geçen pazar günü hava güzel diye dışarı çıkalım dedim yürürüz ama istemedi bende kendim çıktım sen çık ben gelicem birazdan şu oyun bitsin çıkıcam dedi tamam dedim sen gelene kadar oyalanırım gazate alıp oturdum bi çay bahçesine bir baktım sağda solda çocuklu çocuksuz aileler dolu insanlar oturup konuşu sohbet ediyo resmen ağladım ya o çay bahçesinde tutamadım kendimi çocuk gibi ağladım
ama yine iki saat bekledim orda sonra aradım geliyomusun ben eve gelicem dedim gel sen dedi
eve geldim bıraktığım yerde bilsayar başında pinekliyo
sonra bana yanaşmaya çalıştı cinsellik manasında sarılıyo öpüyo filan ittim bende istemedim dur işim var filan dedim
sonrada bana söyleniyo kaç ay oldu filan diyo
heyyyy Allahım ya ya sabır dedim içimden

canım bence güzel bi sofra hazırla güleryüzle eşini karşıla daha sonra birer kahve yap ve deki canım seninle biraz konuşalım biliyorum çok sıkıntımız var bu ilişkimize yansıyo falan ama ben bu durumdan çok rahatsızım ben seni çok seviyorum ne olursa olsun sevicem falan diye yumuşat daha sonra bak bende çalışayım yükümüz azalsın böyle tatlı dille ikna et seninde güveneceğin bi iş olacak beraber gideriz görüşmeye falan sende çalışırsan nefesalırsınız herşey daha iyi olur BU BENİM FİKRİM TABİ CANIM:16::16:

Esinizi karsiniza alin, bunlari tek tek dile getirin, tartismadan, eski konulari acmadan, sizi uzen konular neyse konusun, anlatin, onu da dinleyin, cikar yol bulmaya calisin kendinize...
Yok ben konusamiyorum diyorsaniz da yazin, ben bunu hep derim, eger yazacak kadar iyi ifade edememe durumu varsa yazin, dokun butun icinizi, olmadi ondan da isteyin...
Hepsi cozulebilecek seyler, emin olun...
Bu arada hem calis, hem temizlik, hem yemek, hem kendine bak, hem adim at, sunu da hatirlatin esinize bu adimlariniz sonsuz degil, artik onunda insiyatif almasi, bu cikmazdan sizi ne kurtaracaksa o konuda tasin altina elini koymasi gerektigini bilsin...Ozveriniz sonsuz degil, onu anlasin...
Umarim her sey yoluna girer...

Erteledikçe sorunlar dahada aşılmaz hale gelebiliyor
İnsan iki kişilik yalnızlığına alışabiliyor o yüzden ertelememelisin konuşmayı
Belki eşinin de beklentileri vardr, belki içinde yaşadıklarından bi haberdir
Şu bir gerçek ki bir erkekten bizim gbi düşünmesini beklememek lazım
Sürekli yönlendirmek, yontmak, iteklemek gerekiyor :31:

Canımmm benim ya ne güzel söylemişsin iki kişilik yalnızlık diye
o kadar doğru ki yaşadığım durumun özeti bu
sanırım ertelemeden konuşmam gerekiyo ama işte nasıl girsem konuya bir türlü bilemiyorum o kadar birikmişim ki
çocuk istediğimden mi bahsetsem maddi sıkıntılardan dolayı daraldığımı anlatsam
onun bencilliğimi
konuya nerden gireyim nasıl yapayım bilemiyorum

Canım çok ama çok sağol senin yaptığın şu ufacık yorum varya ne diyimkikendimi yanlız hissetmeme sebep oldu çok ama çok sağol ilgilendiğin için
Dediklerine gelince de belki son bir yıldır hiç bir adımım olmadı bu anlamda yani bildiğin evde pijamalarıyla oturan biri haline geldim
ama eskidenn
nasıl anlatayım hani tem bir geyşaydım desem yeridir sofralar mumlar evin içinde sanki kraliyet balosuna gidicek gibi gezdim
ama artık yapmıyorum çünkü yoruldum ben tüm gün hem evle uğraşıp akşam oldumu yapmadığım şey kalmazdı ama baktımki hep ben yapıyorum ben evde onun için o jartiyerlerle gezerken kocam bildiğin gafffur gibi pijamasını boğazına kadar çekip yayılırdı
ya çok afadersin ama yanımda zart zurt osurur kaç defa uyardım :)
eeee ben sofralar hazırlarım beş dakkada yer kalkar beklemez bile beni ben yanlız yemeye devam ederim
eee hal böyle olunca da bende bıraktım kendimi ben senin için bu kadar özenirken kusura bakmasın ama benimde bir göz zevkim var yani sen gidip saçlarını en sinir olduğum şekilde kestirirsen sen benim en sevmediğim şekilde giyinirsen bana romantik olarak değilde nasıl anlatsam sadece tatmin için yaklaşırsan olmaz bu iş diye düşündüm
ve açıkcası son 5 aydır kocamın bana dokunmasına izin vermiyorum

Ne demek canim, iyi hissettiysen ne mutlu. Esinin karakterini bilmeden yorum yapacagim. Bilmedigimden oturu atladigim mevzular var ise sen beni uyarirsin. Sen esine senin istemedigin seyleri -yellenmek gibi- soylediginde tepkisi ne oluyordu? Sert mi cikiyordu yoksa aman ne olacak ki mi diyordu. Ben bu yellenme mevzuna takilmadim canim. Komik buluyorum hatta. Siz birsiniz artik, olabilir bu durum. Belki icinde tutsa rahatsizlik veriyordur. E her seferinde de bir koseye gidip gizli gizli yapamaz ya. :) sen once kendine bakmaya basla arkadasim. Bak rahatsizsin bu durumdan. Sen o kadar guzel, bakimli ve eglenceli ol ki esin kendi hayatinin monotonlugunu sorgulasin. Ben de bu kadina takilayim, hayatimi yasayayim diye dusunsun. :) eminim kolay olmayacagina. Bir kere yapinca duzelmeyecek. Sen ona ne yaptigini anlatacaksin, sen nasilsin diye soracaksin, sen ne yaptin bugun diye anlatacaksin. Ve esine sen konusmayi ogreteceksin. Bosanmayi dusunmedigin ve elinden geleni tam olarak yapmadan da bosanmayi dusunmemen icin soyluyorum. Caba ver diye. Pes etme. Maddi zorluklar cok etkiliyor erkegi. Cunku sana yetemedigini dusunuyor ve utaniyor aslinda. Ama sen az parayla da mutlu olunabilecegini ona gostermelisin. Yap bir kuru fasulye mum isiginda yiyin be ne olacak. :) Huzurunuzu koruyun paraniz azsa bile. Sen elinden geleni yapmaya calistikca bence o da sana gelecek. Cinsel anlamda onu kendinden uzaklastirman da sohbetinizi eksik etmis canim. Bu da onemi biliyorsun sen de. Erkekler bizden biraz daha gec alisiyor, biz daha kolay adapte oluyoruz bazi seylere. Onu kendine alistir. Yeni evlenmissiniz gibi dusun ve mumkunse esinin de rizasini alabilecegin bir is bulmaya calis. Ondan sonrasi cok daha guzel olacak insallah.

Canım teşekür ederim ilgine
şu dediğin mektup işini bende düşündüm çünkü malasef ben konuşurken hemen ağlamaya başlıyorum bu konuda eşim sinir oluyo ben ağlayınca kalkıp gidiyo yada konuyu kapatıyo benimde aklıma geldi acaba mektup yazsam saçma mı olur bilemedim

Hayır canım niye saçma olsun sakın öyle düşünme.Anlatırken ağlıyorsan seni dinlemeyip gidecek madem sen de ona kaçamayacağı bir konuşma yapmış oluyorsun işte.İlk önce bunları okumak hoşuna gitmeyebilir ancak senin ne duruma geldiğini de bilmek zorunda.Yalnız mektubunu tenkit edici olarak yazma okuyunca kızmasın pişmanlık duysun.

Ya inanın geçen pazar günü hava güzel diye dışarı çıkalım dedim yürürüz ama istemedi bende kendim çıktım sen çık ben gelicem birazdan şu oyun bitsin çıkıcam dedi tamam dedim sen gelene kadar oyalanırım gazate alıp oturdum bi çay bahçesine bir baktım sağda solda çocuklu çocuksuz aileler dolu insanlar oturup konuşu sohbet ediyo resmen ağladım ya o çay bahçesinde tutamadım kendimi çocuk gibi ağladım
ama yine iki saat bekledim orda sonra aradım geliyomusun ben eve gelicem dedim gel sen dedi
eve geldim bıraktığım yerde bilsayar başında pinekliyo
sonra bana yanaşmaya çalıştı cinsellik manasında sarılıyo öpüyo filan ittim bende istemedim dur işim var filan dedim
sonrada bana söyleniyo kaç ay oldu filan diyo
heyyyy Allahım ya ya sabır dedim içimden

anladığım kadarıyla bilgisayarla bütünleşmiş bilgisayarı yok edemezmısın:51:

Esinizi karsiniza alin, bunlari tek tek dile getirin, tartismadan, eski konulari acmadan, sizi uzen konular neyse konusun, anlatin, onu da dinleyin, cikar yol bulmaya calisin kendinize...
Yok ben konusamiyorum diyorsaniz da yazin, ben bunu hep derim, eger yazacak kadar iyi ifade edememe durumu varsa yazin, dokun butun icinizi, olmadi ondan da isteyin...
Hepsi cozulebilecek seyler, emin olun...
Bu arada hem calis, hem temizlik, hem yemek, hem kendine bak, hem adim at, sunu da hatirlatin esinize bu adimlariniz sonsuz degil, artik onunda insiyatif almasi, bu cikmazdan sizi ne kurtaracaksa o konuda tasin altina elini koymasi gerektigini bilsin...Ozveriniz sonsuz degil, onu anlasin...
Umarim her sey yoluna girer...

Gözümün yaşı burnumun ucundaydı senin mesajınlada dağıldı gitti ağlatın beni bu kadar iyi anladığın için sağol
keşke beni hiç tanımayan bir kadın kadar yıllardır burnunun ucunda olduğum eşimde anlayabilse böyle
İnan o kadar doğru ki özveri sonsuz değil ve ben galiba artık usandım yoruldum yani sanki boşluğa bırakmış gibiyim hem kendimi hem duygularımı
hissizleştim ya
geçen gece ben onun arkadaşları gelicek ertesi gün diye mutfakta harıl harıl hazırlık yaparken gördümki içeride erotik film izliyo
inan kızamadım kırılmadım da öyle bom boş oldu içim
hissiz kalakaldım öylece

anladığım kadarıyla bilgisayarla bütünleşmiş bilgisayarı yok edemezmısın:51:

Dediğiniz gibi bilgisayrla bütünleşmiş durumda geçenlerde epey oluyo kızdım ya dedim kapat şunu biraz sohbet edelim dedim
çat diye kapattı hadi konuş bakalım ne konuşcaz ya ben sevmiyorum konuşmayı ne diyim eee nasılsın mı diyim sana dedi
öyle aptal gibi kaldım boş boş baktım yüzüne tamam canım dedim devam et sen boşver

Back
X