Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş(Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum ( Ettım işte o an gözüm döndü ( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur ( 43:
eğer facebook sayfası açıp resimleri oraya koyar yattık derse savcılığa suç duyurusunda bulunursun
ben de hakaret ettim diyorsun da hakaret etmekle internete resim koyup adını lekelemek bir mi
her halükarda sen haklısın
tehdite pabuç bırakma
adam çaresiz son çare tehdite başvurmuş
Yani ben şey diye dusundum sımdı versem sende hakaret etmıssın dıyecekler bende suclu duruma duserım dıye dusundum.Ama onda hem hakaret hem tehdıt var kı msjları bende hala saklıyorum.Face hesabı acmıs akrabalarıma atıcakmıs resımlerı..
uff hep aynı tırıvırımahkemeye veriyorum seni yarın işlemleri başlatcam de bakim döt korkusundan daha adını agzına almaz
Kotu resimlerin var mi yok mu dogruyu sole....yoksa da cokta umrunda olmasin.koysun.onun aleyhine olur.hemen ceza alir zaten.ve seniT_T yerinde olsam onunla didismem.sesini bile cikarma.sadece yaparsan yap.de birak....
Seni korkutup elde etmek istio.senin daha gozu kara gorurse siner...yanliz hic mahatap olma...
Yani ben şey diye dusundum sımdı versem sende hakaret etmıssın dıyecekler bende suclu duruma duserım dıye dusundum.Ama onda hem hakaret hem tehdıt var kı msjları bende hala saklıyorum.Face hesabı acmıs akrabalarıma atıcakmıs resımlerı..
sakın korktuğunu belli etme, sen haklı çıkarsın dava açsan, sonuçta hakaretler karşılıklı olmuş ve onun yaptığı çok büyük suç, savcılığa şikayet edicem de, bu arada iyikide bu insandan kurtulmuşsun, nekadar aid biriymiş ya, erkek demeye bin şahit
Allahıma sukur farkettımde ayrıldım kurtuldum dıye dua ederken bunla ugrasıyorum cıldırmak uzereyım( Şikayet edıcem dedım zaten umrumda degıl et naparsan yap dıyo.Yani benım bı zararım olmaz dımı bu işten..
Canim bosver sen yazdigin hakaretleri. Sen davani ac. Tehdit mesajlarini ve adina actigi hesabi da delil olarak sun. Daha onceden adli bir ceza almamissa sadece para cezasi veriliyor malesef. Ayni seyi tekrar yaparsa, yine sikayet edip hapis cezasi almasini saglayabilirsin. Ifadesinde senin hakaretlerini sunarsa, beni tehdit ettigi icin soyledim dersin. Hakim seni hakli bulacaktir merak etme. Ceza falan almazsin bu durumda.
Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş(Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum ( Ettım işte o an gözüm döndü ( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur ( 43:
Kendine güveniyosan niye rezil olacaksın O onun terbiyesizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?