• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolursunuz Bana yol gösterin:((

Babana söyle. Herkese soyle. Onun seni rezil etmesi babanin kulagina gidip babanin mahvolmasindan iyidir. Babana anlat. Sen benim babamsin bi hataya düştüm simdi pesimi birakmiyor yardim et baba de. Baba bu ya baba. Insanin babasi boyle zamanlarda babalik yapar.. kimse duymadan halleder.. bu kadar korkak olma lutfen ya.

Kesinlikle haklisin. Suan en basta yapmasi gereken sey bu

O bişe degıl buzaman kadar benımle konusmalarını telefona kaydedıyormus.Ailemle konusmlarını söz atıldıgında tabıkı benımde aılem hakaret edmısdır telefonda yanı bızım tek sucumuz hakaret etmek..Ama onun yaptıgı benı tehdıt etmek.Seni öldurcem mahfetcem aılene rezıl etcem hepsı telefonda kayıtlı..Herseyı goze alıp babamla konuscam sanırım.
Aslinda iyi olur tabi baban anlayisli biriyse. Degilse perisan olursun. Ama bu adamin sadece babana anlatmakla kalacagini sanmiyorum. Butun sulalene anlatabilir. Faceden hesap actiysa niyeti de o gibi. Allah belasini versin insallah. Izinsiz birinin sesini kaydetmek zaten suc. Ordan da ceza alacaktir. Siz ceza almazsiniz ondan korkma. Ac davani hemen adli tatilden sonra. Keske gozunu korkutacak birileri olsa o da sonuc verebilirdi.

Benım aılem bıraz tutucudur ve bole seylere karsıdır korkum ondan yoksa ben kendımı bılıyorum...Ama ınsanların resımlerı gormesını ıstemıyorum:(korkum ondan ılerde bırıyle beraber olcam berkı onu bozmaya calıscak ıste durmıcak

Seni korkutmaya çalışıyor Başarıyor da Ama yüzün ak olduktan sonra en fazla biraz baş ağrıtır Sakın böyle birine korktuğun için geri dönme

Canim benim ilk once bir sakin ol nefes al kotu seyler olmayacak. Hani cokcok dogru bir laf varya sevdigin adami ayrilirken tanirsin diye heh iste sen ayrilirken tanimissin ve sukret tanidigina. Eger seni yasadiklarinizla tehtit ediyorsa karakterine tukureyim ben onun. Birak akrabalarin ne laf edecekse etsin. Bu hayat senin hayatin dogrusuyla yanlisiyla cefasinida sefasinida sen suruceksin biliyorum aile yapilari toplum baskilari.. fakat ondan korkmadigini goster. Ailene aciklama yap her seyi anlat aranizda bir sey gecmedigini normal evlenme hayali kuran her insanin yaptigi seyler oldugunu soyle. Eski sozlun senden korksun. Eger hala devam ederse korkmadan git savciliga sikayet et psikiyatriye falanda git kotu oldugun hakkinda ordanda faydalan. Korkma basin dik olsun alninda ak.

İnan nefes alamıyorum artık:(( Ne olcaksa olsun baskasılarından duycana babam benden duysun sonucda benım babam berkı 3 ay 1sene kızcak ama bıtıcek.

Allahıma sukur farkettımde ayrıldım kurtuldum dıye dua ederken bunla ugrasıyorum cıldırmak uzereyım:(( Şikayet edıcem dedım zaten umrumda degıl et naparsan yap dıyo.Yani benım bı zararım olmaz dımı bu işten..

Dövdür bence elindeki fotolarıda alsınlar sonra ona dansöz kıyafeti giydirip foto çeksinler.
Olmaz mı?
Dalga olarak anlamayın bazı erkekler sonuna kadar hak ediyor bunu.
Parayla adam tutabilirsiniz?

Aslinda iyi olur tabi baban anlayisli biriyse. Degilse perisan olursun. Ama bu adamin sadece babana anlatmakla kalacagini sanmiyorum. Butun sulalene anlatabilir. Faceden hesap actiysa niyeti de o gibi. Allah belasini versin insallah. Izinsiz birinin sesini kaydetmek zaten suc. Ordan da ceza alacaktir. Siz ceza almazsiniz ondan korkma. Ac davani hemen adli tatilden sonra. Keske gozunu korkutacak birileri olsa o da sonuc verebilirdi.

Babamla bızım aramızda baba kız ılıskısı hıc olmadı.Ama ayrıldım zaman hep bana destek oldu.Hep benı haklı buldu.Ozaman anladım kı arkamda durdgunu.Ben yanlıs hıcbıse yapmadım Allah bılıyor.Onada benı tehdıt ettını solıcem.Gerısını onlar dusunsun.Gözü korksaydı bukadar ılerı gıtmezdı.

İnan nefes alamıyorum artık:(( Ne olcaksa olsun baskasılarından duycana babam benden duysun sonucda benım babam berkı 3 ay 1sene kızcak ama bıtıcek.

Sen onun kizisin yeter ki dogru konusmayi ve suyuna gitmesini bil. Korkma yahu korkma seni oldurmeyecek. Olacak iliskilerindede yeni beraber oldugun insan onemli eger seni seviyorsa guveniyorsa sende belli bi sure sonra sozlunle olanlari anlatirsan hiiiicbiir sey olmaz :) anlat babana ve kurtul su dertten ve akrabalarinida eski sozlunun psikolojik sorunlari oldugunu devam edemedigini soyle gec :D

Evet. Bizim genc kizlarimizin tek hatasi ailelerinden gizleyip tek cozmeye calisma cabalari oluyor. Sonra ellerine yuzlerine bulastiriyorlar. Tek cozemeyeceklerini bilmeleri lazim..

evet cok haklisin.Ailelerde daha cok suc var kizlarin boyle yapma sebepleri belli.. toplum baskisi denilen sey var ya iste kahrolsun o baski..

Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş:((Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum:(( Ettım işte o an gözüm döndü:(( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur:(((:43::43::43::43::43:

Hepsinin kopyasini al resmini çek ve bu kanitlarla savciliga basvuracagini bakalim hangimiz yanacak göreceğini söyle

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Siz hakaret etmiş olsanız bile, kayıt sizden habersiz yapıldığı için delil olarak kullanılamaz mahkemede. Hatta bu durumda o suçlu duruma düşer. Ama eğer o sırada kamusal bir alandaysa ve görüşmeyi duyan şahidi varsa bunu kullanabilir.

Bide neden hemen biraz tehditle pisip kalıyorsunuz. Bu kadar kolay mı kadınları korkutmak. Lütfen kendinizi zayıf göstermeyin o zaman daha çok üstünüze gelirler. Ayrıca ailen tutucu da olsa sözlünle biraz yakınlaşabileceğini onlarda tahmin ediyordur. Zaten çiftlerin rahatça birbirini tanıması için genelde ilişkiye isim konulur.

Adam müsvettesinin yaptıklarından anlaşılıyor nasıl karaktersiz olduğu, böylesinden bile korkuyorsanız daha nelerle karşılaşacaksınız işiniz zor cidden. Nolur kendinize güvenin , dimdik durun :15:

Şikayet edin hemen her gün bu korku yaşanmaz korkulacak birşeyiniz yok ailenize söyleyin bilsinler o zaman bakalım o pislik artık konuşabiliyor mu :47:

Ya ben ciddiyim.
Bu adamı mahkeme filan yıldırmaz.
Şimdi sussa yarın sen bir ilişkideyken gene patlak verir.
Haa diyelim ki oda seni mahkemeye verdi hakim duruma gülüp yollar sizi.
Durumun varsa düşün derim?

Kesinlikle katiliyorum zaten ama bence ilk once elinde ki imkanlardan yararlanmali babasinin haberi olmali. Adamin yaptiklarindan sorunlu oldugu belli zaten birde intikam isine kalkisir aman amaaann

Bir de canım hiç bir şey yapamaz emin ol.
Yapacak olsa gelip direk yapardı amacı seni korkutmak.
Hem kolay mı? Baban onu ne yapar düşünebiliyor musun?
Ki aileler bile işin içinde.
Başına gelecekleri oda biliyordur.
Benimde vardı bir tane böyle.
Gelip babana anlatcam filan diyordu bişiy yaşamamıştık.
Uydururmuş babam da inanırmış falan filan.
Bende gel anlat dedim.
Geliyorum yoldayım şu bu 3 yıldır gelecek :ssz::ssz::1::1::1:

Aynen yapan insan şimdiye dek yapardı ne demişler haylayan kopek isirmaz...

Ama sen önce bir avukatla konuş bakalim belki ailen duymadan halledebilirsin sana bur yok gösterebilir

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş:((Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum:(( Ettım işte o an gözüm döndü:(( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur:(((:43::43::43::43::43:

Aynı psikopattan bendede vardı ver savcılığa gercekten ona da dosya numarasını at bak bakalım nasıl tutuşuyo şerefsiz herif bunlarda adam diye dolaşıyolar ya vay halimize . 3 sene geçti hala instagram hesabımı takip ettiriyo arkadaslarına :1: erkeklerde böyle yenilgiyi kabul edemiyo napcaaan

Back
X