• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolursunuz Bana yol gösterin:((

Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş:((Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum:(( Ettım işte o an gözüm döndü:(( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur:(((:43::43::43::43::43:

Bulusup yuz yuze konusmani tavsiye ediyorum. Senden tam olarak ne istedigini sor.

Bulusup yuz yuze konusmani tavsiye ediyorum. Senden tam olarak ne istedigini sor.

Yüzyüze asla gelmem o karakterı bozuk adamla.ayrıca en son yuzyuze geldık ıstemıyorum dedım o ınada bındırmıs durumda.benım onu bırakmam yuzugu cıkarmam vs...Sonra karsılıklı hakaretler vs ..benı ıstıyor ruh hastası tam olarak bu..

boşuna dememişler "havlayan köpek ısırmaz" diye, rahat ol. bir de şunu düşün senin tüm akrabalarına yattık diyecek cesaret onda var mı acaba? biri benim babama abime falan bunu dese, benden önce o düşünsün hangi deliğe kaçacağını :27:

Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum:(( Ettım işte o an gözüm döndü:(( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur:(((:43::43::43::43::43:

İlahi...

Ayrılırken ya da ilişki sürerken tek hakaret eden siz misiniz, neden suçlu duruma düşeceksiniz?

Her hakaret eden adli vaka olsaydı hapishanelerde yer kalmazdı...

Diyelim ki suçlusunuz, adamı tahrik ettiniz, her hakarete uğrayan başkasının adına sosyal paylaşım hesabı açıp onu teşhir edebilir mi?

Korktuğunuzu anlamış, kedi yavrusu gibi oynuyor sizinle...

Bilişim suçları hakkında bilgi edinmenizi öneririm...

Bu işler o kadar kolay değil...

bu ilişkinizi babanız,anneniz daha önceden yani sen bu adamla çıktığında biliyorlarmıydı?
eğer önceden haberleri varmışsa o zaman babana anlatman çok kolay olucak eğer gizlice aşk yaşamışsanız o zaman biraz zor olabilir ama ben yinede babana söyleme taraftarıyım.hem halan,enişten biliyor.yarın öbür gün zaten babana anlatacaklar.başkalarından duyacağına senden duysun en azından.annene söyle.annen anlatır babana.
kendi başına şikayet etmen,dava açman biraz sakıncalı olabilir.anlaşılan eski arkadaşın hiç birşeyden çekinmiyor.seni rezil etmeyi kafasına koymuş ve büyük ihtimal yapacaktırda.:44:

Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş:((Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum:(( Ettım işte o an gözüm döndü:(( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur:(((:43::43::43::43::43:

iftira tehditi atmakla, insanın namusuna dil uzatmakla birine hakaret etmek birbirinden cok farklı suclar. o yuzden gercekten yapacagına inanıyosan şikayet etmelisin. blöf diyosan sen de onu kokutmalısın şikayet edecem seni namus davası acıcam falan diye.

Nefret edyrm byle iliski btnce yakadan dusmeyenlere,gt diret polise ,uyari wersnler bi bkalm bi daha cewrende dolasablyo mu,

maxi pro 5

Direk polise koş şikayet et uyarı versinler hala yapıyorsa dava aç bilmem kaç metre yakınına yaklaşamasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım..Konuyu baya bı arastırdım.Karsılıklık hakaret olması pek bıse ıfade etmıyor.Ayrıca benım ıznım olmadan ses telefonda konusurken ses kaydına alınması ozel hayata aykırı sıkayet etse dahi kendı yanar.Ayrıca ızınsız facebook acmak resımlerımı paylasmak suç.tehdit ap ayarı suç.

Bence sadece bir tehtidten ibaret amacı sizin gözünüzü korkutmak.Tabi sizde normal olarak korkuyorsunuz,ama ben sanmıyorum o fotoğrafları elaleme dağıtsın sonuçta kendi şerefide ortada.Tak başınıza yapmadınız ya... Diyelim yaptı savcılığa verin %100 o suçlu çıkar özel hayat birlikte yaşanmış bir şeydir bir başkasına anlatılacak bir şey değil.

Sen korktukca o daha cok ustune gelir, ileri gtmedim diyorsun birak yattin desin snucta yatmadin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O bişe degıl buzaman kadar benımle konusmalarını telefona kaydedıyormus.Ailemle konusmlarını söz atıldıgında tabıkı benımde aılem hakaret edmısdır telefonda yanı bızım tek sucumuz hakaret etmek..Ama onun yaptıgı benı tehdıt etmek.Seni öldurcem mahfetcem aılene rezıl etcem hepsı telefonda kayıtlı..Herseyı goze alıp babamla konuscam sanırım.

Sevgili konu sahibi bu rezile pabuç mu bırakacaksın?
Beraber tatile gittiğini sanırım ailen bilmiyor ki bu kadar korkuyorsun. Resimlerde saçma sapan şeyler yoksa niye korkuyorsun. Her gün bu kahrı çekeceğine anlat gitsin ailene. Bak o zaman sesi çıkıyor mu rezilin. Senin o fotolardan korkutuğu biliyor ve şantajına devam ediyor. Korkmadığını göster ona.

Sevgili konu sahibi bu rezile pabuç mu bırakacaksın?
Beraber tatile gittiğini sanırım ailen bilmiyor ki bu kadar korkuyorsun. Resimlerde saçma sapan şeyler yoksa niye korkuyorsun. Her gün bu kahrı çekeceğine anlat gitsin ailene. Bak o zaman sesi çıkıyor mu rezilin. Senin o fotolardan korkutuğu biliyor ve şantajına devam ediyor. Korkmadığını göster ona.

Allahıma sukur yuzum ak...Ben onunla bıseyler yasadıysam dozunda yasadım.Yanı anlataırken bıle mıdem bulanıo ama raporda alırım gerekırse napım..Resımler tatılde cekılmısdı orda beraber kalmısdık ıste bıkınılı pozlar sonra ıste samımı pozlar ama opusme vs yok tabıkı.Ama benım aılem ıcın normal degıl yoksa kımseyı takdıgımdan degıl babamdan korkuyorm..:43:

Allahıma sukur yuzum ak...Ben onunla bıseyler yasadıysam dozunda yasadım.Yanı anlataırken bıle mıdem bulanıo ama raporda alırım gerekırse napım..Resımler tatılde cekılmısdı orda beraber kalmısdık ıste bıkınılı pozlar sonra ıste samımı pozlar ama opusme vs yok tabıkı.Ama benım aılem ıcın normal degıl yoksa kımseyı takdıgımdan degıl babamdan korkuyorm..:43:

Arkadaşım korkun babandan olsun, o pislikten değil. Baban kızar eder ama yine de canına sokar seni. Ve o rezile de haddini bildirir.

SONUC NE CNM.EN SON GELMELER?

Eski sözlüm peişimi bırakmıyor.sürekli tehdit savuruyor.bız 2,5 yıl beraberdık tabıkı yakınlasmalarımız oldu beraber tatıle gıttık.Orda fotolar cekınmıstık ev ıcınde cekınmıstık.Ama hıcbızaman ılerıye gıtmedım sınırımı korudum.Ve o sımdı benı bunla tahdıt edıo.Çok kotu bır sekılde ayrıldık.Hakaretler havada ucustu cunku kendısının baska kızlarlada konustugunu ogrendıgım zaman gozum donmusdu.bende hakaretler ettım oda.Yuzukler teslım edıldı 2ay gectı.Fakat peşimi bırakmıyor.Aılemı karıstırmak ıstemıyorum cunku aılemın bu olay yuzunden dagılmasını ıstemıyorum.Halama soledm annesını aradı kadının hıc umrunda deıl hala sızın kız sunu demıs dıyıp durdu.Eniştem çocugu aradı enıstemı bıle tınlamıo rezıl etcem dıomuş:KK43:(Adıma facebook hesabı acmıs orda tum akrabalrına resımlerımızı atcam yattık dıcem dıo.((kızlar ınanın hergun bısey olcakmı dıye beklemekten yoruldum.Şikayet etmeyı dusundum fakat bende hakaretler ettım bende bınevı suclu oldum:KK43:( Ettım işte o an gözüm döndü:KK43:( Kızlar benım napmam lazım Allah askına nolur bana bı yol yordam gosterın yemekten ıcmekten kesıldım nolur:KK43:(:-)43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Hakaret et nolacaak. Tehdit etmemişsin ki hem ispatı var mı? Mesaj falan mı yazdın? Hem derdi ne ki tekrar mı barışalım diyo nedir?
Ne karaktersizmiş ya!

Back
X