- 18 Ekim 2015
- 1
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Dilekna_46
-
Git_gel yok ya hâlâ bakire hâlâ temiz ve safBakirelik bunun neresinde ?
Hayır açık açık yazmasını geçtim hala kendini kandırıyor :) bişey yapıyosan dur arkasında saf rolü nedir yani :)Git_gel yok ya hâlâ bakire hâlâ temiz ve saf
Hamile kalmışmıyımdır diye sormuyor ona şaşırdım benSürtünmeden sonra bi de bu emme çıktı hadi kızlar hayırlı olsun
Bu tipleri girdukce oglum yok iyiki diyorumIgrencsin ya igrenc. Bu ne bicim konu??
Kiz icimden dedim ki bilgece nerde, valla espirili bi yorum patlatirsin sandim.Igrencsin ya igrenc. Bu ne bicim konu??
Benimde iki oglum var, vay halime desene.Bu tipleri girdukce oglum yok iyiki diyorum
Allah ar perdesini yirttirmasin kizlarimin
Yok herseyi yasaninca kocam beni doyuramiyor diye konu acar bir kac yilaHerşeyi yapıyorsunuz evlenince de ben bakireyim oluyor ne güzel.. Evleneceğin adama bu yalanları yedireceksen ve için rahat edecekse durma devam et hiç birşey olmaz. Ama Bide şey de var bu zar delisi erkeklere böyle kızlar da müstehak bence
Sakkidi sakkidi 3 kizim varBenimde iki oglum var, vay halime desene.
Bu tipleri girdukce oglum yok iyiki diyorum
Allah ar perdesini yirttirmasin kizlarimin
Ya canim bu cok igrenc kibledim ben. Espri yapamayacagim kadar acik ve cirkin bir konu..Kiz icimden dedim ki bilgece nerde, valla espirili bi yorum patlatirsin sandim.
Hatta dedim ki, ne olacak tatlim sekli bozulursa estetik yaptirirsin, dersin sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?