Noluyor bana böyle :(((((

Samara1998

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
6
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar ben sürekli başka birilerine aşık oluyorum bana yardım edin lütfen çok sıkıldım bu durumdan napsam acaba yardımm lütfen yani her gördüğüm kişiye aşık oluyorum önerileriniz ve değerli fikirlerinizi bekliyorum

Yardımı bizden değil,uzman bi dr. dan alırsan daha yardımı dokunur..değişik bi durum:44:

Her gördüğüne aşık mı oluyorsun?

Bu durum şıpsevdiliği bile aşmış yahu. Hani tamam görürsün beğenirsin de, emin misin aşık olduğuna? Hayatında kimse yok sanırım belki bundan dolayıdır herkese gönül vermen?

Aşk değil de beğenmedir o :) .

Kaç yaşındasın?

eros hep seninle sanırım sürekli ok mu atıyo ne :) belkide asık olmak istiyosundur hayatında asık olcak birini arıyosundur ondan sana öyle geliyodur.

Eğer gerçekten bi kişiye aşık olsan ne kadar yanıldığını anlarsın, aşk değil o :129:

yaşın küçük sanırım aşık olmuyorsun dur da olduğunu sanıyorsundur.
ergenlikte olur böyle şeyler diyeceğim de seninki aşırıya kaçmış.

98'li bir kardeşimizin Bir derdim var'da dolaşması ne kadar mantıklı bilemedim . Çok değişik durumlar yaşanabiliyor , yazılabiliyor burada . Çok küçük daha yanlış etkilenebilir .

Yöneticilerimiz bu konuyu dikkate almalı bence

Son düzenleme:
Bence aşk değil bu hoşlanma .
Yalnızsın görüp beğenip keşke diyorsundur .
Ama hani hepsinin arkasından ağladığını falan sanmıyorum .
Yalnızlıktan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…