5.00 altı gebelik yok demektir sizin ki 0.34 yani çok daha düşük, en azından adet olmanız gereken günde kan testinde bariz şekilde çıkması gerekirdi. Değeriniz atmamış, sadece çok küçük bir fark var, değer artışı dediğimiz şey, 2 günde değerinin iki katına çıkmasıdır. Hayırlısı, testlerinin yaptırıp, ileriki aylarda dönersiniz. Sürekli test yaptırıp kendinizi boşuna strese sokmayın. Belli aşırı takıntı yapmışsınız, stres olumsuz etkiliyor sizi. Biraz sakinleşin.Merhabalar arkadaşlar konuya nerden başlayacağımi bilmiyorum kizlar
Bir hafta önce kan testi verdim adetime 2 gün vardı beta hgc 0.29 çıktı dün yine kan testi yaptırdım beta hgc 0.34 çıktı . Baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum halsizlik var ara ara yumurtalıklarıma bıçak saplanmış gibi oluyor adetim 5 gün gecikti bir hafta önce kadın doğuma gitmiştim yumurtalıkların da sorun yok gayet iyi gebelik yok demişti ama bu değer de artmaya devam ediyor eğer düşseydi kafam karışmayacaktı bu durumu yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz ??? İstediğim için mi evham yapıyorum kusura bakmayın yanlış ifade ettiysem kendimi
Aynen öyle canım baya stres yapıyorum olmazsa diye korkum var haklısın sakinleşmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim5.00 altı gebelik yok demektir sizin ki 0.34 yani çok daha düşük, en azından adet olmanız gereken günde kan testinde bariz şekilde çıkması gerekirdi. Değeriniz atmamış, sadece çok küçük bir fark var, değer artışı dediğimiz şey, 2 günde değerinin iki katına çıkmasıdır. Hayırlısı, testlerinin yaptırıp, ileriki aylarda dönersiniz. Sürekli test yaptırıp kendinizi boşuna strese sokmayın. Belli aşırı takıntı yapmışsınız, stres olumsuz etkiliyor sizi. Biraz sakinleşin.
Canım5.00 altı gebelik yok demektir sizin ki 0.34 yani çok daha düşük, en azından adet olmanız gereken günde kan testinde bariz şekilde çıkması gerekirdi. Değeriniz atmamış, sadece çok küçük bir fark var, değer artışı dediğimiz şey, 2 günde değerinin iki katına çıkmasıdır. Hayırlısı, testlerinin yaptırıp, ileriki aylarda dönersiniz. Sürekli test yaptırıp kendinizi boşuna strese sokmayın. Belli aşırı takıntı yapmışsınız, stres olumsuz etkiliyor sizi. Biraz sakinleşin.
13 gün mü geciktiniz? Bende pko olduğu için bana göre çok normal bu durum, adet döngüm 45 günü geçiyor bazen meselaCanımseni dinledim stres yapmamaya da çalıştım hatta eşimle bir süre bu durumu ertelemeye 2 3 sene daha çocuk düşünmemeye karar verdik ama 13 geciktim bu normal mi
8 - 9 gün oldu en son ki kan testine onda da 0.35 bir değer çıkmıştı ya yok ya cnm o kadar geç bir döngüm olmuyor tabi bazen stresten felan geciktiği oldu ama hayırlısı ya13 gün mü geciktiniz? Bende pko olduğu için bana göre çok normal bu durum, adet döngüm 45 günü geçiyor bazen meselaAma sizin her zaman düzenliyse ve beta hcg de 0 çıkıyorsa stresten adet olamıyorsunuz. Ben de yaşamıştım öyle bir şey. En son ne zaman gebelik testi yaptınız veya kan verdiniz?
44 gün olmuş son adet tarihinden. Yerinde olsam tekrar bir kan testi verirdim içim rahat ederdi en azından8 - 9 gün oldu en son ki kan testine onda da 0.35 bir değer çıkmıştı ya yok ya cnm o kadar geç bir döngüm olmuyor tabi bazen stresten felan geciktiği oldu ama hayırlısı yaevet ya en son 8 Kasım da adet gördüm 3 4 gün gördüm oda
İnşallah cnm hayırlısı olsun dua et44 gün olmuş son adet tarihinden. Yerinde olsam tekrar bir kan testi verirdim içim rahat ederdi en azındanSağlık ocakları da alıyor. Bir kadın doğum doktoruna gitseniz duphaston vb. adet söktürücü verecektir sanırım, siz kan testi verip doktora danışmadan kullanmayın yine de. Belki de geç döllenen bebiş var
Merhabalar. Test yaptınız mı? Bende 8 gün gecikme yaşıyorum. Erken gebelik testi 6. Günde negatif çıktı. O nedenle sormak istedim. Acaba geç döllenme kaynaklı hamile olabilir misiniz?İnşallah cnm hayırlısı olsun dua etaynen hemen bir kan testi vereceğim
Ayyy inşallah öyledir cnm yok yaptırmadım o kadar korkuyorum ki 14 gün gecikme var ama 3 gündür karın ve bel ağrısı yaşıyorum affedersiniz tam diyorum tamam oldum lavaboya gidiyorum hiç bir şey test verirsem dönüş yaparım cnm bende erken gebelik testi yaptım negatif de 4 5 gün önceMerhabalar. Test yaptınız mı? Bende 8 gün gecikme yaşıyorum. Erken gebelik testi 6. Günde negatif çıktı. O nedenle sormak istedim. Acaba geç döllenme kaynaklı hamile olabilir misiniz?
Canım bugün test verdim bir umut heycanla gittim ama maalesef yok 0.23 çıktı ben de yapmıştım erken gebelik testini negatif di kanda negatifMerhabalar. Test yaptınız mı? Bende 8 gün gecikme yaşıyorum. Erken gebelik testi 6. Günde negatif çıktı. O nedenle sormak istedim. Acaba geç döllenme kaynaklı hamile olabilir misiniz?
İnşallah amin ya isteyen herkese Allah nasip etsin cnmSağlık olsunİnşallah diğer aylar güzel haber alırız. Allah büyük
Senin sonuç nedir cnm test yaptın mı ?Merhabalar. Test yaptınız mı? Bende 8 gün gecikme yaşıyorum. Erken gebelik testi 6. Günde negatif çıktı. O nedenle sormak istedim. Acaba geç döllenme kaynaklı hamile olabilir misiniz?
Ben adet oldum canım. Gecikme yaşamışım sadeceSenin sonuç nedir cnm test yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?