seninde durumun iyiyse onun parasinda gozun yok demektir baska biseyden umursamaz davraniyodur yoksa niye aniden degissin hadi degisti digelim de bukadar da olmazMerhaba;
Fikirlerinize ihtiyacım var.İnsan olayın içinde olunca kör oluyor göremiyor sanki.
Yeni tanıştığım biri var. 2 haftayı geçmiştir konuşmamız.
Kendisi oldukça neşeli ve iyi biri.
Benle defalarca iletişim kurmak istedi hep geçiştirici davranmıştım.
Sonrasında tanımak istedim.
Benim o ara sağlıkla ilgili bir sıkıntım vardı.
Kendisi yakından ilgilendi jestler sürprizler yapıp durdu.
Sabah konuşmaya başlıyorduk uyuyana kadar.
Saniyesinde cevap vermeler ilgi alakalar.
birkaç gün önce sohbet esnasında uzun süre kimseyle sevgili olmadığımı ve güven duymadığımı söyledim kendisine.
O da benzer durumda.
Sonrasında konuşmalarımızda beni geçiştirdiğini hissettim.
Yani görüşücektik ertelendi sonra görüşme konusu geçmedi bile.
2 gün hatta hiç yazısıp konusmadık.
Şimdiyse konusuyoruz ama yine umursamaz tavırlar.
Yazıştığımızda yarım saat sonra cevap vermeler.
Konuştuğumuz konularda detay merak etmemesi gibi.
Bu arada durumu çok iyi olan biri.Kendince benim bundan etkilendiğimi mi düşünüyor.
Benimde durumum çok iyi.
Yanlış anlamalar olmasın diye belirtmek istedim.
Sizce ne yapmalıyım?
seninde durumun iyiyse onun parasinda gozun yok demektir baska biseyden umursamaz davraniyodur yoksa niye aniden degissin hadi degisti digelim de bukadar da olmaz
Davette kendine pas vermeyen kriterlerine uygun baska bir av buldu heralde. Adam ebelemece evresinden cikamamis.Evet bende ister istemez kendimi sorguluyorum şimdi.
Konuşmadığımız sürede yazmadım özellikle.
Bir davete katılmıştı o günden sonra birden değişti.
Bırak madem o kovalamaya devam etsin
Adam istedigini elde edince standart erkek moduna almis... Sen de biraz ilgisinden etkilenmissin gibi... Baska sorunlar da cikacaktir. Ayrilamam diyorsan ciddi dusunmeden biraz takil cok kaptirma derim.
Davette kafaya yatan başka birini tanımış olmasin
Güzel zihnini sakın yorma canım neden öyle yapıyor niçin ilgilenmiyor. Bırak istediği gibi takılsın, o kendini geri çektiyse sen de çek amaann.
Davette kendine pas vermeyen kriterlerine uygun baska bir av buldu heralde. Adam ebelemece evresinden cikamamis.
Bir süre beklemeye geç bakalım ters tepecekmi yoksa tamamen mi salacak o daOda bir ihtimal tabi ki olabilir.
Tamamen iletişimi koparsam mı bilemiyorum.
Sıkılmış olabilir. Siz de kendinizi geri çekin sürekli iletişimde olmayın
Bir süre beklemeye geç bakalım ters tepecekmi yoksa tamamen mi salacak o da
Hic sevmezler boyle konusmalari soyleyeyim. Bunlar ustu kapali veya acik iletisim sevmez. Seninle isi bitti muhtemelen canim. Arada sen kacarsin o kovalar ama yalama yapar bu iliski.Üstünkörü sesin çıkmayınca küstük sandım dedim.
Onu da geçiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?