• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluyor şimdi?

İlk mesajınızda anlattiklarinizdan dolayi sogumustur. Size teklifte bulunması için baya zorlayip işin gizemini kaybetmissiniz gibi geldi çünkü.

Bence baska birisiyle tanistirilacaginizi soylemenizin sevebi resmen musteri kizistirmak gibi olmus. Onu hizlandirmak icin soylediniz belli ki ama arkadas zekiymis ve gerekeni yapmis

Ben de öyle düşünüyorum. Şöyle bir sey var erkekler birinden hoslandigi zaman kizlar gibi naz yapmaz direkt yürür sen bekle biraz ondan adım gelsin

O zaman sessiz kalıp beklemeye devam yazmak isterse konusurum.
Hoş yazınca da laf vurasım ama

Bence baska birisiyle tanistirilacaginizi soylemenizin sevebi resmen musteri kizistirmak gibi olmus. Onu hizlandirmak icin soylediniz belli ki ama arkadas zekiymis ve gerekeni yapmis

Yorumlarda da yazmıstım.
Amacım ilgisini duymak istememdi.
Ters tepti.

Ay yorumlara baktım da kadın milleti neden böyle fesat acaba o_O hemen herkes yapıştırmis "başka biri var, senden sıkılmış" yorumlarını.

Yahu kendin demişsin, bi arkadaş başkasıyla tanıştıracak dediğinde huzursuz olmuş, "o neden karışıyor?" demiş, sen de "benim cesaret edemediğimi düşünüyor" demişsin. Adam o günden beri değişmiş bir anda.

Sorunun cevabı yeterince açık değil mi sence ?

Kendimi boşuna mı suçluyorum :KK43:
Kendini suçlamana gerek yok ki ,bu bazı erkeklerin huyudur,hatta bir çok kız da yapar bunu .Yedekte tutarlar ,diğerinin ilgisinin farkındadırlar,ama bu kişileri cepte gördükleri için ara ara yoklarlar ,gitmesinler diye.
Ben sizin yerinizde olsam daha ona yazmam ,yazarsam da umrumda değilmiş gibi yazarım.Bakalım arada bir fark olacak mı bir deneyin : )

Kendini suçlamana gerek yok ki ,bu bazı erkeklerin huyudur,hatta bir çok kız da yapar bunu .Yedekte tutarlar ,diğerinin ilgisinin farkındadırlar,ama bu kişileri cepte gördükleri için ara ara yoklarlar ,gitmesinler diye.
Ben sizin yerinizde olsam daha ona yazmam ,yazarsam da umrumda değilmiş gibi yazarım.Bakalım arada bir fark olacak mı bir deneyin : )

Zaten o davete gidip bisürü resim paylastım takmıyor havasındayım :)
Sadece resimleri begeniyor yazmıyor bende artık sıkıldım acıkcası.

Ay yorumlara baktım da kadın milleti neden böyle fesat acaba o_O hemen herkes yapıştırmis "başka biri var, senden sıkılmış" yorumlarını.

Yahu kendin demişsin, bi arkadaş başkasıyla tanıştıracak dediğinde huzursuz olmuş, "o neden karışıyor?" demiş, sen de "benim cesaret edemediğimi düşünüyor" demişsin. Adam o günden beri değişmiş bir anda.

Sorunun cevabı yeterince açık değil mi sence ?

EVet o konuda hataşı davrandığımı kabul ediyorum.

Kızlar öylesine naber nasılsınlı bir konuşmamız oldu.
Benim ona bir sözüm vardı onu sordu.
Ne zaman yaparız diye.
Yolculuğa çıkınca konuşuruz gibisinden yazdı ama bariz konusuruz bari gibiydi.
Bende lütuf etmiş gibi oldun dedm.
estağfurullah dedi.
Sonrasında yolculuk günü dahil paylasımları görüp asla yazmadı.
Şuan bile begeniler var ama asla yazmıyor.
Son gelişmeler bunlar.

Back
X