- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum. Şöyle bir sey var erkekler birinden hoslandigi zaman kizlar gibi naz yapmaz direkt yürür sen bekle biraz ondan adım gelsin
İlk mesajınızda anlattiklarinizdan dolayi sogumustur. Size teklifte bulunması için baya zorlayip işin gizemini kaybetmissiniz gibi geldi çünkü.
Bence baska birisiyle tanistirilacaginizi soylemenizin sevebi resmen musteri kizistirmak gibi olmus. Onu hizlandirmak icin soylediniz belli ki ama arkadas zekiymis ve gerekeni yapmis
Kendini suçlamana gerek yok ki ,bu bazı erkeklerin huyudur,hatta bir çok kız da yapar bunu .Yedekte tutarlar ,diğerinin ilgisinin farkındadırlar,ama bu kişileri cepte gördükleri için ara ara yoklarlar ,gitmesinler diye.Kendimi boşuna mı suçluyorum![]()
Kendini suçlamana gerek yok ki ,bu bazı erkeklerin huyudur,hatta bir çok kız da yapar bunu .Yedekte tutarlar ,diğerinin ilgisinin farkındadırlar,ama bu kişileri cepte gördükleri için ara ara yoklarlar ,gitmesinler diye.
Ben sizin yerinizde olsam daha ona yazmam ,yazarsam da umrumda değilmiş gibi yazarım.Bakalım arada bir fark olacak mı bir deneyin : )
Ay yorumlara baktım da kadın milleti neden böyle fesat acabahemen herkes yapıştırmis "başka biri var, senden sıkılmış" yorumlarını.
Yahu kendin demişsin, bi arkadaş başkasıyla tanıştıracak dediğinde huzursuz olmuş, "o neden karışıyor?" demiş, sen de "benim cesaret edemediğimi düşünüyor" demişsin. Adam o günden beri değişmiş bir anda.
Sorunun cevabı yeterince açık değil mi sence ?
Cumadan beri bi gelişme olmadımı.