• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluyor şimdi?

Yalan tabiki çok kötü bir şey. ama bu kız burada durumu mahvettim diye vicdan yaparken cocugun tum saflıgıyla arka planda uzuldugunu sanmıyorum. o da arayışlar ıcındedır. sadece bızım kız durust cıktı söyledi o da elinde patladı. İşler ciddiye binene kadar sevgilerden emin olana kadar pembe yalanlar söylenebilir. %100 karşı taraf dürüst değil cunku.

Oda instagramda kız takipliyor ama.
Beni gözden çıkardı bence.
Saatler sonra yazması bile.

Yalan tabiki çok kötü bir şey. ama bu kız burada durumu mahvettim diye vicdan yaparken cocugun tum saflıgıyla arka planda uzuldugunu sanmıyorum. o da arayışlar ıcındedır. sadece bızım kız durust cıktı söyledi o da elinde patladı. İşler ciddiye binene kadar sevgilerden emin olana kadar pembe yalanlar söylenebilir. %100 karşı taraf dürüst değil cunku.

Karsi taraf normal degil diye yalan mi soyleyelim. Iki kisiyi ayni anda yurutmek karaktersizliktir, yalanla karsilik verilmez.

Konu bana ters .

Canım kusura bakma ben birazcık da adam açısından bakmaya çalıştım olaya . Çünkü sadece adamı atmakla olmaz iki taraflı değerlendirmek lazım . Bu aşamadan sonra eğer çok istiyorsa emin olun yazacaktır . Sizde artık dikkat ederseniz . Yazmazsa ya da uğraşmazsa belki bu bahane olmustur hayat size daha güzel birşey hazırlıyordur şakın boş yere kendinizi suçlamayın . Olmayacağı varsa bunları demesenizde olmazdı .

Tabi ki siz de yorumunuzda haklısınız.
Ben nasıl öyle saçma sapan laf ettiysem.
Kendime çok kızıyorum şuan.

Tabi ki siz de yorumunuzda haklısınız.
Ben nasıl öyle saçma sapan laf ettiysem.
Kendime çok kızıyorum şuan.
Sen şimdi bunları nerden biliyorsunuz dersen bunları ben yaptım ondan biliyorum . Ama bu 2 kişiyi kaybetmeme neden olmuştu . Ben kıskandırdım sanıyordum meğer soğuyorlarmış

Karsi taraf normal degil diye yalan mi soyleyelim. Iki kisiyi ayni anda yurutmek karaktersizliktir, yalanla karsilik verilmez.

Konu bana ters .

Demek ki benim beynim farklı işliyor. İki kişi eğer sevgiliyse birbirlerine canım cicim aşkım diyip gelecek hayalleri kuruyorlarsa tabi ki ters. ama ortada adı konulmamış bir şey var. saatlerce tel de konuşmak foto beğenmek mesajlaşmak belki de yüzyüze görüşmek bu bir ilişki değil ki, insanların birbirlerini tanıma aşaması. Yarın bir gün cocuk ben sana o gozle yaklasmadım. biz iyi arkadaşız sen beni yanlış anlamışsın diye cevap dönerse kişi sadece üzülür. Dürüstlük önemli ama nerede ne zaman ve kime karşı yapıldığı da önemli. Neyse benim fikrim tabii bu.

Demek ki benim beynim farklı işliyor. İki kişi eğer sevgiliyse birbirlerine canım cicim aşkım diyip gelecek hayalleri kuruyorlarsa tabi ki ters. ama ortada adı konulmamış bir şey var. saatlerce tel de konuşmak foto beğenmek mesajlaşmak belki de yüzyüze görüşmek bu bir ilişki değil ki, insanların birbirlerini tanıma aşaması. Yarın bir gün cocuk ben sana o gozle yaklasmadım. biz iyi arkadaşız sen beni yanlış anlamışsın diye cevap dönerse kişi sadece üzülür. Dürüstlük önemli ama nerede ne zaman ve kime karşı yapıldığı da önemli. Neyse benim fikrim tabii bu.

Aşırı derece de canım sıkkın zaten :(

Back
X