Nomu'nun dert kokulu geyiği :)

Ayyy en sevdigim rennkkk
Masallah bu nasil masum bir sey boyle. Bas goz edelim bence de benim yaramaz oglum uzerse bu masum kizi kulagini cekerim onun

Teşekkür ederiz ablası Tam kız güzelliği var di mi ama, yoksa kendi kedim diye mi bana öyle geliyor

Valla senin oğlan çok güzelmiş yoksa öyle kolayca veremezdim kızımı

Teşekkür ederiz ablası Tam kız güzelliği var di mi ama, yoksa kendi kedim diye mi bana öyle geliyor

Valla senin oğlan çok güzelmiş yoksa öyle kolayca veremezdim kızımı
Gercekten ama tam hanim hanimcik kiz guzelligi var.
Bizim oglanin baby faceligine kanma ayak ustunde kirk numara ceviriyor

Dimi yaaa sizinkindd turuncu bir ton var zaten bir turuncu bir gri gerisi de ortaya karisik falan cumbuse gel

Evet benim kız biraz karışık ama kediler rengini babadan alıyor diye biliyorum, yanlışım varsa yetkililerden açıklama bekliyoruz

Uykuyu çok seviyor söylemiş olayım :)

Evet benim kız biraz karışık ama kediler rengini babadan alıyor diye biliyorum, yanlışım varsa yetkililerden açıklama bekliyoruz

Uykuyu çok seviyor söylemiş olayım :)
Eki Görüntüle 1912749
Bilmiyordum sayende aydinlandim

Oyy yesinler bu kizi ya uyumasi bile hanim hanimcik.
Bizimki de sever uykuyu koyun koyuna uyusunlar

Bilmiyordum sayende aydinlandim

Oyy yesinler bu kizi ya uyumasi bile hanim hanimcik.
Bizimki de sever uykuyu koyun koyuna uyusunlarEki Görüntüle 1912750

Ah çok güzel bu yaa Valla ben de aralarına sıkışırım dayanamam Doğal antidepresan bunlar

Tam bir kedili kadın olucam geleceğimi görüyorum, 32 kedisiyle yaşayan orta yaşlı minerva

Ah çok güzel bu yaa Valla ben de aralarına sıkışırım dayanamam Doğal antidepresan bunlar

Tam bir kedili kadın olucam geleceğimi görüyorum, 32 kedisiyle yaşayan orta yaşlı minerva

Al benden de o kadar. Kedi biyiklari cikar bizde de zamanla

Dert geyiği değil izdivaç topicigi olmuş burası ne güzel

Dimi yahu. Icik cok sismisti bu gece bu melekler her seyi unutturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…