- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Dert geyiği değil izdivaç topicigi olmuş burası ne güzel
Al benden de o kadar. Kedi biyiklari cikar bizde de zamanla
Al benden de o kadar. Kedi biyiklari cikar bizde de zamanla
Dimi yahu. Icik cok sismisti bu gece bu melekler her seyi unutturuyor
Kedilerin başını bağladık sıra bizde
Aman koca olmadıktan sonra ne uğraşıcaz, mis gibi geçinir gideriz kedilerle
Uyuyakalmışım, işteyiiiim dertliyiiiim bir bilsen ben ne haldeeeyiiiimBen varim istersen
Ben de yeni uyandimUyuyakalmışım, işteyiiiim dertliyiiiim bir bilsen ben ne haldeeeyiiiim
Biliyo musun ben de bir isim olsun isterdim.İşler yoğunyıl sonu geberiyorum bende yeni uyanmak isterdim allahimmm.
Oyy kiyamam gercekten uzuldum.. Umarim en kisa zamanda atanabilirsin bir isin olur ve mizmizlanirsin evde olaydim diye :) bahsettigin atanamama durumunu cok iyi anliyorum!Biliyo musun ben de bir isim olsun isterdim.
Gecen sene canimi disime taktim kpss calistim. 81 puan aldim alanimda atanmam garanti iken hicbir sebepsiz(malum insanlarla hicbir bagim yok) mulakatta cok dusuk verdiler ve atanamadim. Simdi benden dusuk alip atanan arkadaslarimin her gun siniftan attiklari selfielere bakip kriz geciriyorum ://
Aynen oyle emin ol okurken cok mizmizlanirdim simdi gordum gunumuOyy kiyamam gercekten uzuldum.. Umarim en kisa zamanda atanabilirsin bir isin olur ve mizmizlanirsin evde olaydim diye :) bahsettigin atanamama durumunu cok iyi anliyorum!
Ohh iyi o zaman.Yok yahu ortam guzel makara girgir. Yaptigimiz is cok stresli ve yil sonu yogunlugundan oturu birazcikin gerginlik
Allahim insallah amin agzin bal yisin! :)Ohh iyi o zaman.
Yogunluk azalinca biraz nefes alirsiniz umarim
Orada kimse var mi?
Çok şaapan olmamış. Popüleritem yok emme.. Destur var mi ki?
Ben de geldim kızlar, merhabalar. Bdv bunaltıyor insanı ya. İki geyik çevirsek fena mı olur? :)
Dert geyiği değil izdivaç topicigi olmuş burası ne güzel
Abov kız hangimizde değil ki.
Periiişaaanımm şiiimdiii mutlu oldun muuu modundayım.
İş yerinde uzun ve yorucu bir mesaiden sonra yatağıma uzanmış, bi' bira açmış yarın nasıl bir gün olacak diye düşünmekteyim.
Sizler nasılsınız efem?
Valla ben zamanında evden çalıştım. İnan bana ofis daha iyi yaniHer zamanki gibi efkarlı..
Pazartesi gelsin istemiyorum ama gelecek.
Hiç insan görmeyeceğim, muhattap olmayacağım bir iş gerek bana bu dönem..
Evden çalışan insanlara pek özeniyorum..
Bugün bi şey yok bildiğim kadarıylaYalnız bir şey diyeceğim az önce yemek yedik. Kıyamet mi kopacak nedir bizim ki çay demlesek mi dedi, oluur dedim kalkıyordum sen dur dur ben demlerim dediŞimdi demlemeye gitti birde bulaşıkları yıkıyor. Bugünün bir özelliği var mı yoksa benim kocam hasta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?