Noodle

Balicoregim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
3
0
1
23
Iyi gunler 19 yasindayim annem dun noodle yememi yasakladi sebebi ise kısırlık ve dusuk yaptigi icin bu konuda bilgisi olan varsa cevap verebilirmi

Iyi gunler 19 yasindayim annem dun noodle yememi yasakladi sebebi ise kısırlık ve dusuk yaptigi icin bu konuda bilgisi olan varsa cevap verebilirmi
Raf ömrü uzun olsun diye içinde türlü türlü kimyasal var. Doğrudan kısırlık yapıyor mu bilmiyorum ama kısa vadede zararı olmasa bile uzun vadede zararları ortaya çıkacaktır. Eskiden bende çok yerdim artık o minik paketteki sosları midemi bulandırıyor. Çok mu yiyorsun?

Etkileri nedir bilemem bende öğrenci iken biraz yemiştim birkaç defa yani kısırlık yapmadı...ama aşırı zararlı onun yerine evde soslu makarna yap mantarlı falan domates soslu aç müziğini kendin uğraş ye o kadar zevkli ki

Çalışıyorum aksam 7 de evde oluyorum bazen yemk yapilmamis oluyor yada kalmamıs oluyor yorgun oldugum icin bnde pratikce onu hazirlayip yiyordum

Arada bir yersen direk kısırlaştırmaz ama farklı zararları olur illa ki.

Back
X