Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Raf ömrü uzun olsun diye içinde türlü türlü kimyasal var. Doğrudan kısırlık yapıyor mu bilmiyorum ama kısa vadede zararı olmasa bile uzun vadede zararları ortaya çıkacaktır. Eskiden bende çok yerdim artık o minik paketteki sosları midemi bulandırıyor. Çok mu yiyorsun?
Etkileri nedir bilemem bende öğrenci iken biraz yemiştim birkaç defa yani kısırlık yapmadı...ama aşırı zararlı onun yerine evde soslu makarna yap mantarlı falan domates soslu aç müziğini kendin uğraş ye o kadar zevkli ki
Raf ömrü uzun olsun diye içinde türlü türlü kimyasal var. Doğrudan kısırlık yapıyor mu bilmiyorum ama kısa vadede zararı olmasa bile uzun vadede zararları ortaya çıkacaktır. Eskiden bende çok yerdim artık o minik paketteki sosları midemi bulandırıyor