noolur bi bakın,çok arada kaldım

hkk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
108
12
48
İzmir
mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???

ağzım açık kalakaldım valla....allah korusun ben o kadının yerinde olsam,karsı taraf bunu her ne niyetle yaparsa yapsın bilmek isterdim doğrusu...en azından kocasının ne olduğnu görür.

Yazısmaların bır kopyasını arkadasınız bukete gonderın. Kendısı ıstıyorsa gondersın kadına. Bence sız hıc ısın ıcıne bulaşmayın. Sız de evlısınız. Kendı huzurunuzu rıske atmayın derım. Bu arada evet kadının bılmeye hakkı var. Ama hamıle bır kadına böyle bır sey yasatmak doğru mu? Sonucta kadının sucu yok. Adamın serefsızlıgı. O kadıncağız da tıpkı arkadaşınızın konumunda. Zor bır karar ve sız bu ılıskılerın uzak bır noktasıındasınız o yüzden bence kararı sız vermeyın.

çok sevdiğim bir söz vardır Allahın değirmeni yavaş döner ama çok ince öğütür... intikam hissi insanı yavaş yavaş tüketmekten başka bir işe yaramaz eğer gerçekten eski eşi kötülük yaptıysa arkadaşınızda bıraksın Allaha havale etsin edemiyorsada bu onun sorunu arkadaşımla kötü olmayım diye böyle bir işe kalkışılırmı hiç size ne o kadar istiyorsa niye kendi yapmıyor üstelik sizde evliymişsiniz ipin ucu size kadar uzanınca eşinize ne diyeceksiniz arkadaşımı kıramadım mı?

arkadaşım konuya inanmakta güçlük çektim
kusura bakma
gerçek mi bunlar

Oooo zor bir durum. bence yazık hamile karısını bu haliyle üzmeyin. o bebeğe yazık. kadın boşanamazda şimdi. depresyona sokarsınız. adama herşeyi itiraf edip gözünü korkut bence. tabi eski eşten bahsetme. eşini tanıyorum senin gidip söylüycem falan de korksun biraz.
ya bilemedim şimdi.

yanlış anlamadım dimi siz evlisiniz? Bnce hiç karışmamalıydınız , eşiniz öğrense tepkisi ne olur?

buket zaten gördü yazışmaların hepsini. gösterdım ona.ama illa gönder diyo.şifremi bilse çoktan girip yollamıştı eminim.ya neler neler yazmış bi görseniz,işte diyoki cinsel anlamda beni mutlu edemiyo,iyi bi kadın ama hiç bişey hissetmiyorum,sırf hamile olduğu için iyi davranıyorum v.s. bende diyorumki,kadın 2 ay sonra doğum yapacakmış.acaba doğumdan sonramı yollasam.çünkü şuanda yollarım erken doğum falan yapar ne biliym vijdan yaparım.bide günaha girermiyim diye korkuyorum.ama ben bi kadın olarak bilmek isterdim.heralde oda bilmek ıster oofff

ben olsam çekilirdim aradan..
buket eski eşine çok ders vermek istiyosa kendisi yapsın bunu bizzat...
senin karışman doğru değil..
üstelik evlisin....
saçma sapan bi intikam planı içinde riske atıyosun kendini...

evet bende evliyim.eşim duysa çok kızar.ama eşim bilmicek,bilmemeli yani.zaten yazışmaları göndersem bile facemi kapatırım anında. bulaşmasın banada.

profil bilgilerinizde sizin de evli olduğunuz yazıyor? evli olduğunuz halde "intikam" için bile olsa başka bir erkekle yazışmaya mı kalkıştırnız. kusura bakmayın ama eşiniz gözüyle nedeni ne olursa olsun sizde eşinizi "sanal" aldattınız. o yazışmalar sizin kocanızın eline geçse ne demeyi düşünüyorsunuz.??? arkadaşınızı onun eski kocasını onun şimdiki karısını düşünmekten çok bi aynaya bakın ben ne yapıyorum diye!!!!

ne kadar iyi arkadaşınızda olsa onun intikamı için evliliğinizi riske atmaya değer mi?
eşinizin kulağına gitse ne olacak gitmese bile sizin vicdanınız rahat edecek mi?
hiç bulaşmamanız gerekirdi,madem bu kadar intikam almak istiyor arkadaşınız kendisi halletmeliydi.

yuuuhhh !!!! konu nasıl bana döndü yaa inanamıyorum :)) ya arkadaşlar bayılıyorum sizin bu ahlak dersi veren yanınıza. ay ben ne ahlaksız kadınmışım,şimdi farkettim bak.kocamı aldatanda oldum iyimi :)) buraya konu açmaya korkuyor insan bu ne ya :)))

arkadaşınızın intikamı yüzünden siz kendi huzurunuzu kaçıracaksınız.. çıktıları alın arkadaşınıza verin o ne yapmak istiyorsa onu yapsın siz aradan çekilin...
bu arada facenizide sizle ilgili ne kadar bilgi var, arkadaşınızın yaptığı gibi adamda sizden intikam falan almaya kalkmasın sonra, ne bileyim eşinizle falan konuşup abuk sabuk şeyler söyleyebilir. dikkatli olun..

arkadaşınız sizi araya koyacağına neden kendi sahte face hesabı açıp eklemedi eski eşini? bu işler artık zor değil...
en yakın arkadaşınızı kırmamak adına kendi huzurunuzu bozmak riskini almanız çok yanlış geldi bana...
sizin yerinizde olsam yazışmaların çıktısını alır bukete verir o adamı engellerim...haaa buket eski karısına verdi diyelim adam da anladı durumu haliyle madem pisliğin teki o da arayıp senin kocanı bulup karın benimle yazışıyor dese napcan????

hanginiz olsa,çok sevdiği bi arkadaşı için bunu yapardı ayrıca :)) ahlak dersi vermeyelim lütfenn.olay nereye döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…