noolur bi bakın,çok arada kaldım

Ya siz evlisiniz ne işiniz var arkadaşınız eski eşiyle böyle münasebetsiz muhabbetlerde. Kız boşanmış hala aklı kocasında ya evlenmiş gitmiş artık evlilikleri onları bağlar aldatıyorsa aldatıyor hayır yani söyleyeceksin göndereceksin de ne olacak onunla evlilikleri bozulsa arkadaşınız rahatlayacak mı hayır adam başka biriye evlense yine peşlerini bırakmayacak belli. Bir de yok doğurunca göndereyim filan diyorsunuz ya neden arkadaşınızın maşası oluyorsunuz. Siz ya da arkadaşınız bunu gönderdiğinde adam sizin peşinize düşse arkadaşına zorla senin adını sanını söyletse sonra eşine gitse karınız böyle konuşuyor benimle kandırdı beni dese eşinize ne diyeceksiniz Allah aşkına kimsenin intikam planlarına alet olmayın çok istiyorsa kendisi intikam alsın karışmayın yani. Daha en baştan adama böyle konuşmalara başlayınca bitirmeniz gerekirdi aylardır konuşuyorsunuz hayret valla ben rahatsız olurum eşimi aldatıyormuşum gibi gelir yani.

ben evli olsam böyle birşeye hayatta karışmam. yada hiçbişeyi habersiz yapmam. ha evli olmasam karışırmıyım onu da bilmiyorum. eşimden boşandım ama eşimden intikam almak istesem bunu kendim yaparım. başkasını maşa olarak kullanmam. size ne ki öteki kadından adam şerefsizmiş yaşatmış boşanmış bu dünyada kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. bi hakkı varsa mahkemeye başvurur alır ha alamıyorsa Allahından bulsun der çekilir.
bunları karşısındaki kadına yaşatmaya kesinlikle hakkınız yok. nelere yol açabileceğinizi bilmiyorsunuz. belki kadın kalp krizi geçirecek Allah korusun, belki hamile çocuğuna bişey olacak, belki psikolojisini bimiyorsun intihar edecek, belki doğumdan sonra sütü kesilecek.. kusura bakma ama arkadaşınızda boşandığı eşinden daha iyi biri değilmiş. belki adamın çapkınlıkta gözü yok sizi yollu buldu yavş.yor. sizde yaptıklarınızın farkına varın ve bu işe bir son verin. belkide şu anda eşinizden intikam almak isteyen eski sevgilisi de ona yazıyordur.
ne kadar mide bulandırıcı ve ahlaksızca değil mi?

burnuma kötü kokular geliyorrrrr
dusunuorumda normal de bı kadın arkadasının eskı kocasıyla böyle cınsel konusmalara gırmez sankı buketın sizden ıstedıgı seyi yuz yıldır beklıomus gıbı atlamıssınız olaya bence buket sızı denıo kocamda gözu mu vardı dıye haberıniz olsun baktı gözunuz var bı şekılde yaptığınız seyden mutlusunuz oda üç taraflı ıntıkam almak ıstıor yazısmaları gönderınce sız de yanacaksını adam da yanacak karısı daha da çok yanacak bı tasla üç kuşşş hatta 4 kuşşşş kadın kım bıle ne kadar uzulecek bebiş düşecek ayyyy Allah korusun :26::26::26:
bide karısı adamı tatmın edemıomuss acaba bebeın babası yastık yorgan veya pıke takımı olabılırmı kı

Son düzenleyen: Moderatör:

yanlış mı okudum sende mi evlisin ??? eşinin bu durumdan haberi yoktur eminim ama o adamla yazışarak sende eşini aldatmış sayılıyorsun.. arkadaşıma yardım edeceğim derken sen kendi yuvandan olma da :26::26: ayrıca arkadaşın farklı bi isimle face açabilirdi ne diye seni bulaştırıyor böyle bişeye cidden çok ayıp... sizin bunu kabul etmeniz akılalmaz bi durum zaten

Son düzenleme:
Durduk yerde kendi kendini zora sokmuşsun ya.
Arkadaşının bir nevi oyununa gelmişsin.
Herkesin yazdığı gibi kendisi pekala fake hesapla sana yaptırdıklarını yapabilirdi.
Bi düşün istersen niye seni kullanıyor.
Herneyse o kayıtları sil-yoket-o hesabı da kapat.
iki cümle ile o akıllı! arkadaşının da dersini ver.
ne demek çok arada kaldım.
O hesaplaşmanın, o intikam oyunlarının içinde senin ne işin var...
Hamileymiş eşi bırak karışma.Elbet başka şekilde de olsa yakalayacaktır eşini.
Sen çekil aradan

şimdi siz arkadaşınla birlikte aklınızca adamı karısından boşamaya kalkmışsınız da,
senin elin adamıyla yazışmalarını ve neler konuşabileceğini görünce senin ki de seni boşamasın!!
ee allahın sopası yok, ettim buldum dünyası.

Yanlış anlamadım dimi siz evlisiniz
arkadaşınız için eşinizi hiçe sayıp elin adamı ile görüşüyorsunuz
sizde bir yerde eşinizi aldatıyorsunuz istemeden bile olsa farkında bile değilsiniz
siz nasıl müsaade edersiniz siz onla konuşmayı iyice abartmışsınız ki eski karısı yeni karısından bahsedip size sizle beraber olmayı teklif etmiş
siz yüz vermeseniz böyle bir şeyi asla söyleyemez
hiçmi kafanız çalışmıyor siz onun karısına söleyecek olsanız oda sizin eşinize söleyecek
arkadaşınız intikam alıcak eyvallahta olan size olacak
sonra siz arkadaşınızdan nasıl intikam alıcaksınız onun yeni sevgilisi yada eşine mi asılacaksınız sırf intikam adına
aklınızı hemen başınıza toplayın bence
arkadaşınız kendi mevzusunu kendisi çözsün hala büyümemiş çocuk gibisiniz bence
yaşınız kaç?

Son düzenleme:
oyun moyun sende o adamla konuşuyorsun

o sana yazıor ama engellemiyorsun madem buket kendı açsaymış bı hesap ekleseymiş

çok saçma eşiniz görse çok mu kızar adam cinsel içerikli mesajlar yazıyor

sadece kızar mı acaba?

buket kendi ne yapacaksa yapsın ama sizde evlisiniz bu tür şeylere neden kalkışıyorsunuz

çok normal gibi anlatıyorsunuz..

lise öğrencisi değilsiniz ki bu oyunlar neden..

Siz de evliyken nasıl yazıştınız ki ,ya adamın karısıda senin kocana gönderirse yazışmaları ne yapacaksınız,başından arkadaşınızın bu teklifini kabul etmeniz etik değil zaten bence bir an önce kurtulun durumdan,buket te kocasıda ne yaparsa yapsın sen karışma bence,sevgiler.

ben olsam sadece arayıp yazısıyor demem karıma verılen çıktıları alır bı guzel kocasına postalarım

Evli bir bayansınız, hic hoş değil içinde yer aldığınız durum
Arkadaşınızın aklına uymaniz hata..yeni yetme kızlar gibi tavrı

bildiğin aldatıyo kadıncağızı Bunu yazan siz !!! Peki siz ne oluyosunuz bu durumda? Umarım eşiniz öğrenmez bu durumları ayrıca Buket cok istiyorsa sizi bulaştırmadan alsın intikamını......

hanginiz olsa,çok sevdiği bi arkadaşı için bunu yapardı ayrıca :)) ahlak dersi vermeyelim lütfenn.olay nereye döndü

ahlak dersi almanız gerekiyor ama siz belliki iyi niyetinizden farkında değilsiniz amma velakin siz arkadaşınıza maşa olmuşsunuz ve dolayısı ile eşinizi sanal da olsa aldatıyorsunuz tövbe yarabbim yaa evli barklı kadınsın elin adamı ile cinsel muhabbete nasıl girersin sen ya tövbe ya

bence buket bıraz sabretsınde cezasını kendı degılde allah verısın emın olsunkı kendınınkınden cok daha ıyı olur

ayrıca sızede bi ikiçift lafım var katalulle olsada esıne karsı vıcdanın rahatmı ??? hıc ama hıc hos seyler degıl bunlar sende bukette kendınıze cekıduzen verın...

hanginiz olsa,çok sevdiği bi arkadaşı için bunu yapardı ayrıca :)) ahlak dersi vermeyelim lütfenn.olay nereye döndü

üstelik çok sevsemde kız arkadaşımı hatta bırak arkadaşımı kız kardeşim için bile böyle birşey yapmazdım yapmam aklın yolu birdir

Hiç bir arkadaşım için , onun eski kocasının bana yazılmasına izin vermem.
Bu ne rezil ilişkiler yumağı.
Ahlak dersi istemiyorsunuz ama ciddi ihtiyaç var bu durumda.
Madem bu kadar normal herşey neden eşine anlatmıyorsun??

Tuhaf bir konu. Arkadaşınız niye çakma bir Facebook açıp kendi muhatap olmadı eski eşiyle? Siz nasıl böyle bir rol üstlenmeye evet dediniz?

Her ne kadar adam kötü biri olsa bile, yalancılığın hiçbir türü okey değil bence.

Hadi arkadaşımız icin ekleriz yaparız da adamın cinsel hayatını da konuşmayız. Nerdeyse bütün özel hayatını anlatmış herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…