- 12 Temmuz 2006
- 57.870
- 221.149
- 1.223
- 53
buket zaten gördü yazışmaların hepsini. gösterdım ona.ama illa gönder diyo.şifremi bilse çoktan girip yollamıştı eminim.ya neler neler yazmış bi görseniz,işte diyoki cinsel anlamda beni mutlu edemiyo,iyi bi kadın ama hiç bişey hissetmiyorum,sırf hamile olduğu için iyi davranıyorum v.s. bende diyorumki,kadın 2 ay sonra doğum yapacakmış.acaba doğumdan sonramı yollasam.çünkü şuanda yollarım erken doğum falan yapar ne biliym vijdan yaparım.bide günaha girermiyim diye korkuyorum.ama ben bi kadın olarak bilmek isterdim.heralde oda bilmek ısteroofff
Keşke baştan kabul etmeseydiniz arkadaşınızın teklifini, artık olan olmuş kabul etmişsiniz, o zaman yapılacak en iyi şey artık buna devam etmemek, adam evli, eşi hamile, arkadaşınız çok çekmiştir anlıyorum fakat, adamın eşi öğrenirse adama birşey olmayacak ki, en fazla boşanır muradına erer, olan hamile eşe olur, arkadaşınız Buket eski eşinden değil, hamile eşten intikam almış olur, ki yazık olur, hem sizde evlisiniz, bu olay büyürse eşinizin kulağına gitme olasılığı yüksek, arkadaşınız intikam alacak diye eşinizle huzurunuzun bozulmasına değer mi?