• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noolur bi bakın,çok arada kaldım

buket zaten gördü yazışmaların hepsini. gösterdım ona.ama illa gönder diyo.şifremi bilse çoktan girip yollamıştı eminim.ya neler neler yazmış bi görseniz,işte diyoki cinsel anlamda beni mutlu edemiyo,iyi bi kadın ama hiç bişey hissetmiyorum,sırf hamile olduğu için iyi davranıyorum v.s. bende diyorumki,kadın 2 ay sonra doğum yapacakmış.acaba doğumdan sonramı yollasam.çünkü şuanda yollarım erken doğum falan yapar ne biliym vijdan yaparım.bide günaha girermiyim diye korkuyorum.ama ben bi kadın olarak bilmek isterdim.heralde oda bilmek ıster :( oofff

Keşke baştan kabul etmeseydiniz arkadaşınızın teklifini, artık olan olmuş kabul etmişsiniz, o zaman yapılacak en iyi şey artık buna devam etmemek, adam evli, eşi hamile, arkadaşınız çok çekmiştir anlıyorum fakat, adamın eşi öğrenirse adama birşey olmayacak ki, en fazla boşanır muradına erer, olan hamile eşe olur, arkadaşınız Buket eski eşinden değil, hamile eşten intikam almış olur, ki yazık olur, hem sizde evlisiniz, bu olay büyürse eşinizin kulağına gitme olasılığı yüksek, arkadaşınız intikam alacak diye eşinizle huzurunuzun bozulmasına değer mi?

mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???

Tatlım adam senle konuşmak için sahte hesap açmış ya sen de öyle de senle konuşmak için yeni hesap açtım de burdan yazma de. Arkadasina da o hesabin şifresini ver al kendin konuş sonra da ister yolla ister yollama de cik aradan. Evlisin Allah korusun işin sonunda olan senin huzuruna olur.
Tabi bu nacizane benim fikrim

Yazışmaları gönderecekseniz bile isminizi gizleyip gönderin. Kadın duygusal bi bunalıma girip sizide suçlu görür. Bu sefer o intikam almaya kalkarsa ? Sizin eşinize gönderebilir konuşmaları. Bi arkadaşında dediği gibi. İşi ayarlayan arkadaşına konuşmaları ismini gizleyerek yollarsın o kendi halletsin. Zaten yeterince bulaşmışsınız.

Bir kere zaten boyle bir ise kalkismaniz basli basina bir hata.

Buket de esiyle ayrilmis hala eski esin pesinde...
Adam iyi kotu bir yuva kurmus,
ayrilsinlar diye entrikalar cevirip sizi de alet ediyor...

Aklima size adama yesil isik yak gibi bir seyler soyleyebilecegi bile geldi.
Yoksa adam durduk yere size niye asilsin, esinden dem vursun ?
Yapacak adam nette tonlarca kadin var cogunun nabzini yoklar ...

Herneyse...
Buket'e de guvenmeyin ,
cunku belki de bu sizin yuvanizi yikmak icin bile bir komplo olabilir ...
Bu kadar saf olmayin ...

Silin yazismalari,
Buket'e durumu aciklayin.

Bir daha da kendinizi kimseye kullandirmayin

değil yakın arkadaşım ablam olsa çakma face alır sen yaz abla beni bulaştırma derdim buyuk cesaret sizde ki çünkü ben yapmam Allah muhafaza eşim yanlış anlar falan korkarım öle şeylerden acaba arkadaş falan yok mu siz misiniz o kişi

Eşiniz sizden gizli arkadaşının hatırına böyle birşey yapsa ne hissedersiniz?

intikamı almak isteyen arkadaşınızsa,o sahte bi face hesabı açıp,o yazışsaydı eski eşiyle.size ne ki?
üstelik evlisiniz...çok saçma...

vebal almaya degmez birakin allahindan bulsun . yazistiginiz hicbirseyi vermeyin gondermeyin arkadasinizda nasil bir arkadas sizden boyle birsey istiyor. o arkadasliktan hayir gelmez...

sen kadına göndersen kadında sana kızıp eşine gönderse ne olacak..kocamla böle böleler dese daha fena bence hiç bulaşma

Bu adamla konuşarak sende eşini aldatmış olmuyor musun?

yanlış mı anlıyorum siz evli misiniz? bekar olsanız da bir derece ama evli barklı böyle bir işe nasıl kalkıştınız? vallahi inanılır gibi değil. inanın bahsi geçen adamdan daha kötü niyetli işler çevirmişsiniz. bir de arada kaldım diyorsunuz. akla mantığa sığdıramadım okurken.

Yapılan davranış hangi nedenle yapılırsa yapılsın cok sacma geldı bana .Ne bileyim intikan için konusmalar bılmemne . Sen her yazısırken arkadasın yanındamıydı pekı hadı onu gectım sahte hesabı arkadasında acabılırdı . Kendı nıye yapmadıda senı bulastırdı bu ıslere . Sonucta sende evlısın ve senınde bır yuvan var . Bu tarz oyunlar bana cok ama cok gereksız gelıyor .

Yazısmaların bır kopyasını arkadasınız bukete gonderın. Kendısı ıstıyorsa gondersın kadına. Bence sız hıc ısın ıcıne bulaşmayın. Sız de evlısınız. Kendı huzurunuzu rıske atmayın derım. Bu arada evet kadının bılmeye hakkı var. Ama hamıle bır kadına böyle bır sey yasatmak doğru mu? Sonucta kadının sucu yok. Adamın serefsızlıgı. O kadıncağız da tıpkı arkadaşınızın konumunda. Zor bır karar ve sız bu ılıskılerın uzak bır noktasıındasınız o yüzden bence kararı sız vermeyın.

kesinlikle katılıyorum siz uzak durun. eğer isterse arkadaşınıza gönderin o ulaştırsın.
hemde hamilelik çok zor bir dönem. kadına yazık. en azından doğumdan sonra ulaştırsın.

bir de allah aşkına adamı eklediniz öyle durdunuz adam size asıldı mı yani? adriana lima mısınız? adama hiç asılmadınız yani ekleyip? buna emin misiniz? bir de siz çok akıllı geçinmişsiniz arkadaşınızın eski sevgilisi sizi tanımıyor da hiç mi sorabileceği kimse yok? hiçbir sosyal paylaşım sitesinde birbirinizi takip etmiyor musunuz? bu adamın sizi hiç bilmediğini nasıl garanti ediyorsunuz? bence siz de fake bir hesap almış olabilirsiniz. hiç bana inandırıcı gelmiyor ve bence siz adamın üstüne giderek resmen kumpas kurdunuz. biraz vicdanınız varsa, o konuşmaları yok edin. sizin hesabınızda hiç mi kocanızla fotoğrafınız yoktu? hiç mi kocanız olduğuna dair yorum yoktu? bence siz yalan söylüyorsunuz. adınız soyadınız açık kocanızı bulsa napacaksınız? başınız çok kötü yanacak. yanarsa da üzülmem şu entrikadan sonra gerçi de neyse. tekrar diyorum adamdan daha kötü şeyler yapmışsınız.

Son düzenleme:
Siz evlisiniz sanırım!
Birinin hatrı için nasıl böyle bir şey yaparsınız ki saçma ötesi.
Allah akıl fikir versin diyorum.

Yanlış yapıyorsunuz... arkadaşınızın hatırı içinde olsa yaptığınız yanlış eşinizin haberi olmalıydı... gerçi hiçbir erkek buna müsaade etmez o ayrı da başınız derde girebilir silin adamı face kapatın ve karışmayın ki yuvanız sağlam kalsın... eşiniz er geç öğrenebilir her zaman açık olma yanlısıyım eşlerden gizli tutulmamalı böyle konular :50:

'Buket' sizmişsiniz gibi geldi bana.

Bana da oyle geldi:51:
Hatta gecen gun bir konu acilmisti ona cok benziyo sanki. Konu sahibi yurt disindaydi, evliydi eski sevgilisi irtibata gecip birlikte cocuk yapalim filan demisti, karisi da hamileydi. Konu sahibi de yazismalari karisina gondereyim mi demisti?

Kusura bakmayin ama o kadinin arkadasi degilsiniz ahbabi degilsiniz
iyiligini hic dusunmuyorsunuz
amac sadece adamdan intikam almak
utanmadinizmi hic?
bosanmis kocasindan en az bir sene sonra intikam almaya calisan hazimsiz arkadasinizla
bir olmaya?
bitti gitti bosandilar bosanmadan once yapsaydi
adam o laflari ederken siz sus pus oturuyormusunuz soylettirdiniz yesil isik yaktiniz
oda serefsizligini sergiledi
o kadinin gunahi nedir?
haa arkadasi olurdunuz gosterirdiniz
neyse yaa o adamdan ne farkiniz var
mahrem konulara kadar konustunuz evli halinizle

Back
X