• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noolur bi bakın,çok arada kaldım

allaha şükür sevdiğim arkadaşlarım benden böyle şeyler istemezler kendileride beni gerçekten sevdiği için evliliğimi riske atacak şeyler yapmamı beklemezler

Ben Buket'in eski eşine değil,size inanamadım:53:nasıl böyle pis bir oyuna alet oldunuz??:53: çok merak ediyorsa Buket hanım,kendisi başka bi hesap açıp oynasaymış oyununu..sizi alet etmesi hiç hoş değil:ssz:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???

siz buketi değilde kendinizi düşünün bence diyelim ki yazışmaları karısına gönderdiniz bu kadın aynı yazışmaları sizin eşinize ulaştırırsa sizin evliliğiniz ne duruma gelicek bunu hiç düşündünüz mü ? siz arkadaşınız için bile olsa nasıl hiç tanımadığınız bi adamla konuşabiliyosunuz hemde onun size birlikte olmayı teklif edecek kadar cesaret vererek bana çok ilginç geldi gerçekten de bence ilk başta da dediğim gibi siz önce kendi evliliğinizi düşünün bu yazışmaları bi şekilde eşim görürse ben ne konumuna düşerim diye düşünün bence

Gönderin yada göndermiyin diyemiyeceğim ama eğer bu kişi ben olsaydım, her koşulda ispatlı bir şekilde, bilmek isterdim. öyle bir adamla evli kalmaktansa her şeyi göze alırdım.

hanginiz olsa,çok sevdiği bi arkadaşı için bunu yapardı ayrıca :)) ahlak dersi vermeyelim lütfenn.olay nereye döndü

kimse ahlak dersi vermiyor hanımefendi...senin namusuna ya da ahlakına laf uzatan yok burda sadece yanlış yapmış olma olasılığınızı söylüyoruz...ayrıca değil en yakın arkadaşım kız kardeşim istese böyle birşeyi yine yapmazdım bunun bir sürü başka çözüm yolu var...neyse ben naçizane ne yapmanız gerekteği konusundaki önerimi bir önceki mesajımda yazdım umarım faydalı olmuşumdur....umarım bu olay ayağınıza daha fazla dolanmadan ve canınızı sıkmadan hallolur...

Hiç kimse için böyle bir duruma düşürmem ben kendimi. Madem bir konu açtın gelen eleştirelerede biraz açık ol. Yaptığın şey çok çirkin ya eşin yapsaydı aynısını. Keşke hiç bulaşmasaymışsın. Eşin görse nasıl açıklayacaksın bu durumu. Liseli kız değilsiniz ki böyle çocukca şeylerle uğraşıyorsun.

evet bende evliyim.eşim duysa çok kızar.ama eşim bilmicek,bilmemeli yani.zaten yazışmaları göndersem bile facemi kapatırım anında. bulaşmasın banada.

peki bu kadın sizin gönderdiğiniz mesajları mahkemede delil olarak gösterirse napıcaksınız,arkadaşınızın intikamını alırken kendi yuvanızı yıkmış olacaksınız biliyomusunuz
yaptığınız şey çok yalnış
arkadaşınınz intikam alacaksa kendi sahte face açıp konuşsaydı

buketin sizi kullanmasına izin vermişssiniz bu bir.....
evlisiniz ve bu tarz şeylerle uğraşıyorsunuz ama eşinize yanlış yapıyorsunuz bu iki...
hamile bir bayana eşi ne kadar şerefsiz olursa olsun onu ve bebeğini üzmeye hakkınız yok.bırakın kim neyi nasıl farkederse farketsin. o ufacık bebeğin günahını almayın.bende hamileyim şuanda herşey bana stres geliyor. helede bu olay bu konuşulanları o hamiş kadına yollamak kul hakkına girer.bu saatten sonra bebeğide aldıramaz.kadınıda karnındaki bebeğide üzmeye hakkınız yok..dediğim gibi kadın kendi farketsin böyle ciddi bişeye alet olmayın

Bu nasıl bir oyun böyle agzım açık kaldı hayır bu oyunlar lise cagında ya da yeni yeni ilişkileri anlama döneminde yapılan oyunlardı :53:evlisiniz eşinizden gizli bir erkekle yazışıyorsunuz eşiniz ögrense ne söyleyeceksiniz o çok önemsediginiz arkadaşınız bu durumdan kurtarabilecekmi sizi peki eşiniz aynı işe kalkışsaydı ne düşünürdünüz güvenebilirmiydiniz hayır o arkadaşınız gerçekten sizi hiç düşünmemiş bir insan evli bir arkadaşından böyle birşeyi nasıl ister siz nasıl kabul edersiniz :19: neyse bence artık bunlarıda geride bırakın bence aradan çekilin gerisi arkadaşınızın bilecegi şey ve bu hayattaki en güç şey kendi cinsinden sizi aldatıyor hemde benimle ya da böyle şeyler söylüyor lafını duymaktır bu çok zor bir durum ve kimse haketmez böyle birşeyi yapmaya hakkınız yok Allaha havale edin ögreneceginizi ögrenmişsiniz adam degilmiş intikam başkasını üzmeklede alınmaz adamdan intikam alacak diye belkide masum olan bayandan ne istiyor:ssz:

pess!!!
evli halinizle ne işler peşindesiniz:47:
sevgili Buket fake hesap açıp kendi yapsaydı bu pis işleri.
diğer tarafta her şeyden habersiz hamile bir kadının günahına giriyorsunuz.
ve de bir erkekle karım beni cinsel yönden tatmin etmiyor gibi sohbetlere giriyor olmanız mide bulandırıcı:50:

Hani hamile kadına yazışmalartı göndersem günaha girermiyim vicdan filan demişsin ya,sen zaten elin adamıyla sanalda olsa konuşarak günaha girmiş olmuyor musun?Sana neler neler anlattığını söylüyorsun.Cinsel olarak karısını isteyip istemediğini,cinsel mutsuzluğuna varana kadar anlatmış.
Bunlar lise çağındakilerin bile yapmayacağı hareketler.Sen evli bir insansın.İyi niyetle yaklaşmış olabilirsin ama yanlış.Arkadaşının özel hayatı,intikam dürtüleri kendini ilgilendirir.Bu yüzden konuşmayacaksa konuşmasın.Senin başını belaya sokmaya hakkı yok.Boşanmış gitmiş.Adam yeni yuva kurmuş.En büyük intikamı Allah alır.Sonuçta sen o hamile kadının kocasıyla şu veya bu şekilde sohbet ettin mi ettin.Kadın buna bakar.Bir de erkek çapkın,seni etkileme adına,napıcak tabiki karısını kötüleyecek.Tipik çapkın erkek yalanmarı.Git bak evinde karısını el üstünde tutuyordur.Kadın kendiliğinden hamile kalmadı herhalde.

Kendini ateşe atma,eşine karşı ileridie yüzünün kızaracağı davranışlardan kaçın.İyi niyetin başına ummadığın çoraplar örer.İntikam duygusu gözünü karartmış olan arkadaşından da uzaklaşmalısın.

bu buket neden kendsi sahte face hesabı açıp istediğini yazıp çizmeyi denememiş ben de sdc buraya takıldım:31: bişey değil sizinde düzeniniz bozulacak pis işler bunlar, herkes kenara çekilir ooylece kalakalırsınız Allah korusun, ozaman ne buket, ne demet , ne çiçek böcek kurtaramaz sizi ALLAH KORUSUN

Diyelim ki mesajları kadına gönderdinz?
Sonra ne mi olacak?
Adam kendini aklayan sözler söyleyecek, kadın eşine inanacak.
Sizde yuva yıkmaya çalışan kadın olacaksınız.
Hatta belki kadın sizden intikam almak isteyip, eşinize bir şekilde ulaşıp, sizi ayırmaya çalışacak.
Bu olacak ihtimallerden bir tanesi.
Çok önemli bir konu bu.
Kesinlikle vazgeçin.
Evli kadınların , her ne olursa olsun başka bir erkekle konuşmasına kesinlikle karşıyım.
Arkadaşın olur , hal hatır sorup kapatırsın ama sizin yaptığınız hiç uygun değil.
Şu zamanda arkadaşım için kendimi riske atmam ben.
Bence sizde atmayın.

arkadaşım burda kendi yaptığına hiç suç bulmuyorsun bakıyorum da
burada kaç konu okuduk "kocam beni sanaldan da olsa aldattı" diye
senin eşinde bunları duysa veya görse sadece aklına bu gelir ve kendini kurtaramazsın
arkadaşın yüzünden canın yanacak söliyim.. Allah korusun da
sonra da yarın birgün konu açma "yakın arkadaşım yüzünden yuvam yıkılıyor" diye

Vallahi cesaretinize hayran kaldım
Yalnız bu olay dönüp dolaşıp size patlayacak sanırım
Demişsiniz ya Facebook kapattığım anda beni bulamaz diye
Maalesef öyle değil IP adresi denen birşey var yargıya intikal ettiği anda polisin sizi bulması 15 dk sürmez emin olun o zaman eşinizi nasıl inandıracaksınız ben onu merak ediyorum vaz mı geçtiniz evliliğinizden? Şu yaşıma geldim cesaret edemem yapamam siin yaptığınızı .....
Arkadasınızın niyetini bir daha sorgulayın bence ....,

mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???

Niye böyle seylere girersiniz ki? Aldattığı kadın sizsiniz sonucta. Yazık değil mi o hamile kadına? Adam ahlaksızsa ahlaksız, elbet cıkar ortaya yaptıkları. İnsanları rahat bırakın.

pess!!!
evli halinizle ne işler peşindesiniz:47:
sevgili Buket fake hesap açıp kendi yapsaydı bu pis işleri.
diğer tarafta her şeyden habersiz hamile bir kadının günahına giriyorsunuz.
ve de bir erkekle karım beni cinsel yönden tatmin etmiyor gibi sohbetlere giriyor olmanız mide bulandırıcı:50:
"Çok çok beğen"
Butonu olsaydı keşke

Back
X