• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noolur bi bakın,çok arada kaldım

arkadaşınızın intikamı için kendi yuvanızdan olmayın allah göstermesin eşiniz birşekilde duysa bittiniz
ozaman arkadaşınız size yardımmı edecekmiş aradan cekilin bitmiş gitmiş kurcalamayın boşuna olan size olur

arkadaşın neden bulaşmıyorda seni riske atıyor ?????? ayrıca yardım amaçlı da olsa evlisin ve yabancı bi erkekle ne amaçla olursa olsun yazışman doğru değil, eşin haketmiyor yazık, eşinin böyle bir şey yaptığını öğrensen ve arkadaşım için yaptım dese ne kadar inanırsın ki? nerelere gider olay boşanmazsanda aklında hep bi soru işareti kalır, eşinde öğrense aynen bu durumda olcak bunları hissetcek , güven bi gidince geri gelmez bi yerden bi şekilde kopar canim

arkadaşın normal değil heralde, kendi yazışsaymış seni neden alet ediyor , ayrıca sana kocasını tanısın bahanesiyle gaz veriyor ama kadını da kıskanıp onunla mutlu olmasını engellemeye çalışıyor gibi geldi bana seni de maşa olarak kullanıyor , suya sabuna hiç dokunmuyor, 2 gün sonra arkadaşın buketmidir nedir istediğini yapmasan elimde görüşmelerin var benim olduğumu kimse bilmiyor eşine gönderrim die tehditle seni kullanmaya dvm edecek , yapar yani insanğlu çiğ süt emmiş derler, hamile kadını üzecek kadar çığrından çıktıysa herşey beklenir ondan,

ARKADAŞINA GICIK OLDUM ÇOK SİNSİ BİŞY BELLİ, SENDE ÇOK SAFSIN ARKADAŞIM, AYRICA O KADININ ÇOCUGU DÜŞSE YADA ÖLSE YADA O STRESLE BİŞY OLSA , ANİ AŞIRI STRESLE ENGELLİ FELAN KALSA VEBALİNİ HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ ??? BENCE ARKADAŞINA Bİ HYR DE , GÖR ZATEN İSTEDİĞİ GİBİ KULLANAMAYINCA İÇ YÜZÜNÜ GÖSTERECEKTİR SANA,
Kadının görmek hakkı evet ama o acıları yaşatmaya kimsenin hakkı yok bence, durduk yere adama ulaşıp ilgi gösterince oda yazmış etmiştir erkek milleti, bu bermuda şeytan üçgeninde en masum ve günahsız olan o kadın ve melek bebeği, bence VEBALİNİ ALMAYIN, etme bulma dünyası belli olmaz

Arkadaşın Buket değil de Çiçek diye face açsa nereden anlayacaktı ki? Ya ikiniz de akıl edemediniz yada işin içinde başka birşey var.

Ayrıca evet, eşinizin onaylamadığı biriyle konuşmak bile bana göre aldatmadır. Aksini düşünüyorsanız bunu eşiniz yapıyormuş gibi düşünmeniz yeterli.

aylardır yazışıyorsunuz ve eşin hiç görmedi mi ?
onun yanında faceye hiç girmedin mi?
ne bileyim insan denk gelır de görür yanlışla.

çok garip gerçekten. senin böyle bir şeyi kabul etmen daha da garip.

böyle bir iş için adını soyadını verebileceğine ben hiiiiç inanmıyorum. kocası mocası yok mu listesinde. bu ne cesaretmiş. açmışlar fake hesap ya da açmış* çünkü belli değil kim ne yapmış güvenemedim, kadın hamile diye vebalini alamam diye soruyor sanırım. at dese herkes atacak. suç ortağı olur herkes de işte.

mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???

arkadaşına iyilik yapacam diye
kendi huzurun bozulmasın
adam faceden bile birlikte olma teklifinde bulunuyor eşin görse duysa nasıl açıklarsın
şimdi eşi hamile gönderip göndermemek vicdanına kalmış ama ben olsam karışmam

çok ciddi bir durum aslında.ben olsam arkadaşım küsse bile böyle bir işe hiç kalkışmazdım. insanların hayatıyla oynamayın. ne halleri varsa görsünler. karısı sanki bilmiyomudur eşinin huyunu? hiç mi anlamamıştır.kabullenmiş ki hamile kalmış

başta arkadaşlık ilişkiniz de sorun var benim gerçek dostum arkadaşım benden böyle bir şey talep etmez,
etse alacağı cevabı bilir...etse onunla görüşmeyeceğimi de bilir...
sizin olayınızı şaşkınla karşılıyorum...
hiç kimseye üzülmedim sadece o adamın eşi ve senin eşin tek ve gerçek masum kişiler şu konumda...

ben senin kocan olsam ve o adamla yazışmalarını görsem senden boşanırdım.
yaptığınız baştan yanlış...
afedersiniz biraz sert oldu ama, bana göre durum bu.
bi başkasının hayatına karışmayın bence arkadaş için çiğ tavuk yerleri duydum.. bide senden arkadaş hatrına eski kocayla mesaajlaşmayı duyuyorum bu nedir ya!

Adam buketten ayrılıp 3 ay sonra bu hamile olan kadınla evlendiyse bana buketle evliyken, onu o hamile kadınla aldatmış olabilir gibi geldi... Bende bu durumda intikam almak isterdim ama seni alet etmesi çok garip! Bi arkadaş yazmış, yrn bigün arkadaşın seni de tehtit edebilir diye. Çok doğru, 40 yıllık kankam diye düşünme! İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Hem hakkatten sana ne! Onlar arasında! Bence kimseyi kırmak istemiyorsan arkadaşına " tam sana yollicaktim konuşmalar silindi bende anlamadım" diye yalan at gitsin!

Hem merak etme! Senle böyle konuşan ve geçmişi böyle olan bi adam eminim aynı anda bikaç kadınla daha böyle konuşuyordur! Sen olmasan da biri patlak verir sonunda! Çekirge bi sıçrar iki sıçrar! Zaten karısını da sevmediğni söylüyosa eminim doğurunca boşamak ister, buketi de rahatça boşayabildiğine göre!

bence de kesinlikle karışmamalısın,kadının bilmeye hakkı var diyorsun,doğru ama bakalım o bu hakkını kullanmak istiyor mu?
yani demek istediğim bazı şeyleri öğrenip yıkıldığımızda keşke öğrenmeseydim deriz ya,o da aynı duruma gelebilir.düşünsene bu durumda boşanması gerekir ki;yakında doğum yapacak,boşanmasa gururuna yediremez.bu kadar entrika senin evliliğine de zarar verir.yapman (ya da yapmaman) gereken çok net ortada aslında...

Arkadaş adamı vezir de eder, rezilde eder. Düzgün bir insan olsaydı seni böyle bir işe bulaştırmazdı

Sonuçta evlisin, en ufak bir problemde aklayamazsın kendini, eşin bunu duysa ne olacak, aylardır süren bir şey var ortada, sana inanacağını mı sanıyorsun. Ben olsam inanmam, insan istemediği bir şeyi aylarca sürdüremez, adama bir şeyler mi hissetti diye şüphe duyarım. Ve emin ol o çok iyi dediğin arkadaşın, senin başın derde girdiği zaman zeytinyağı gibi üste çıkacak. Haberim yok bile diyebilir, kendini nasıl ispatlayacaksın.

Adam şerefsiz olabilir, yanlış işler yapmış olabilir ama her koyun kendi bacağından asılır, sizin yaptığınızda çok etik bir davranış değil, aylardır sizinle ilgisi olmayan birini kandırıyorsunuz. Daha kötüsü eşinizi kandırıyorsunuz.

Arkadaşın intikam almak istiyorsa kendisi alsın, belli ki sinsi ve dalavereci bir tip, insan kullanıyor. Senin yuvanın kutsallığını düşünmeden tehlikeye atabiliyor. Dostun olsa asla seni böyle bir şeye karıştırmazdı. Sende de ya saflık var ya da aynı kafadansınız. Bu işler şakaya gelmez, silkelenin kendinize gelin. Konuşmaları asla kopyalamayın, açtığınız hesabı kapatıp, yok edin. Özellikle arkadaşının eline asla bir belge verme.

Adama gelince, Allah büyüktür, hamile bir kadını sizden çok düşünür, su akar yolunu bulur, milletin düzenine çomak sokmayın. Hamile bir kadını boş yere üzmeyin. Şu durumda kadının haklarını ya da adamın ahlakını sorgulayacak konumda değilsiniz.

valla arkadaş madem senin facein kocan ekli değiilmi listende veya eşin şifreni bilmiomu ??? demekki bilmio e sende eşinden gizli face kullanıosan zaten niyetin iyi değildir sahte face açtık diosan nie kendi adınla açtın sahte foto isim kullanabilirdin arkadaşım zorladı dersen eğer dikkat et buket denilen kişinin belkide asıl amacı eski eşinin değilde senin yuvanı bozmaktır ! kocanda belki gözü vardır haberin yoktur !! bence bu işin sonunda o adam değil sen zararlı çıkıcakmışsın gibime geliyo hakkında hayırlsı:37:

mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???

Çok büyük yanlıştasın.. Ne münasebet sizin konusmanız.. Evli insanlarsınız, arkadasın da istese yapmaman gerekir.. Kadıncağız falan deme bi de.. Sinirlerim bozuldu valla, yasınız kac sizin?

bencede yanlış yapıyorsunuz ben olsam böyle bir şeyi asla kabul etmem kim olursa olsun :19: eşinizde öğrenirse normal karşılayacağını sanmam aklına şüphe düşebilir hiç bulaşmadan face ni kapat arkadaşında kendi sahte face açıp eklesin kendi intikamını kemdi alsın onuuyüzünde yuvan sarsılabilir :50:

Son düzenleme:
arkadaşın madem intikam ateiyle yanıp tutuşuyo sahte bi face açardı. milleti buraya eklerdi erkeleri genelde aratı eski eşinide eklerdi onunla yazışır eder sonunda karısına yazışmaları gönderirdi. hala bunu yapabilir belliki eski eşi böyle oyunlara kolay düşecek bi adam.

sizin olaya bukadar dahil olmanıza hiç gerek yok. şimdi arkadaşlara kızmışsınız ben adama ümit verici bişey dmedimki falan diye. eşinizin bunu öğrendiğini düşünün ee demiycekmi sana böyle şeyler yazan bi adam neden hala arkadaş listende neden engellemedin silmedin ne amaçla ekledin. sende diyelim eşine durumu anlattın. sanane diyip sinirlenmiycekmi buna. bunu kabul edecek bir erkek varmıdır. arkadaşlar sana eşinin gözünden olaya bakarak yani erkek gözünden bakarak konuşuyo.

bence arkadaşına bunun tehlikesinden çekindiğini söyleyip başta söylediğim gibi sahte face açmasını ve bu yazışmaları kendisinin kadına göndermesini söylemelisiniz.

hiç tanımadığınız bir kadının aldatılmış olmasını sorun etmek ne size nede arkadaşınıza düşer bukadar aldatılan kadınlara karşı duyarlıysanız bir sivil toplum örgütüne üye olup daha fazla insana yardımcı olabilirsiniz. maksat sadece duyarlı olmaksa.

Son düzenleme:
Simdiye kadar arkadasinizin istediklerini yapmissiniz zaten anlattiginiza gore.. Eski kocasi ile iletisime gecmissiniz, aylarca yazismissiniz, agzindan laf alip arkadasiniza okutmussunuz. Cok bile yapmissiniz. Daha hala arkadasim bunuda istiyor, ya kizarsa diyorsunuz. Arkadasiniz yarin size eski kocasi ile otelde bulusmanizi ve sizi yeni karisina bastirtmayi teklif etse arkadasiniz kirilmasin diye onu da mi kabul edeceksiniz? Su an size teklif ettigi farkli birsey degil. Yeni karisina face yazismalarinizi gondermek, dolayli yoldan ayni sey.. Ya o kadin bu iliskiden sizin esinizin de haberi olmasi lazim geldigini vicdan yaparsa? Olur mu olur yani.. Bence siz bu yazismalarin hepsini birden yok edin, faceinizi de bir sure kapatin. Arkadasiniz cok istiyorsa face'den fake hesap alip aynisini yapmak cok kolay is. Adam belli ki meyilli boyle seylere. Karisi hakkinda soylediklerine de pek bel baglamayin, gozu disarda olan her erkek evdeki karisi hakkinda ayni seyleri soyler zaten, isin kurali bu. Evdekine de "sensiz yasayamam" diyordur, hic supheniz olmasin.

yuva yıkmak iyi bir şey değil ama o kadının bu duruma düşmesi ne kadar iyi bir şey ve böyle bir evliliğe devam etmesi? ama şöyle de bir şey var kadın hem inanmayabilir hem de bunlardan sanana deyip evliliğinde hiçbir değişiklik yapmayabilir. sen de kötü olduğunla kalırsın. insanlar o kadar dengesiz ki... ben olsam çok arada kalırım ama sanırım hiç bulaşmam. büyük sonuçları olabilir ve zararlı çıkabilirsin. eşinin ne mal olduğunu anlamak onun görevi. :51: ha ben arkadaşım veya biri için böyle bir halta girişir miyim, asla.

Son düzenleme:
Back
X