nooooluuRrr yaRdımmm

Napsak acaba illa el isi degilki arkadasimm bi firmann karton posetlerini katliyo bendeEyapmak istiyom ama ihtiyaclari yokmuss hem guzul basit bunun gbi seyler yanii mandal yapimi duydum nikah sekeri duydum ama nereye gitcm napcm bilmiyom bu arada izmirde oturuyomm fikir olrsa yazarsinizz

Kısa süreliğinede olsa çalışma imkanın varsa işkura başvur , gerçi 6 aylık iş imkanı veriyorlar ama özel bi yere verirlerse ihtiyaç olur ve sizde isterseniz devam edebilirsiniz..
is kur cokk mantili ama 1 bucuk yasnda kizim var ve birakcak kimsem yookk anca evde bisiler yapabilirimm

Sanırım çocuklu bayanlara da yardımcı oluyorlar , ya sabahtan öğlene yada öğleden akşama kadar çalışabileceğin yerlere gönderebiliyorlar , ama o bi kaç saat içinde olsa çocuğu bırakabileceğin yerin olmalı ..

Sanırım daha ' bu yaşta evlenmissin birde çocuk yapmissin' diye nutuk atan ablalar gelmemiş :)
İlgi alanına gore bir şeyler bulabilirsin tabi amaç vakit geçirmekse ama para kazanmakta arkadaşlar sunmuş çokça seçenek. Ben orgu orup hediye ediyordum çevreye . Makrome alıp renk renk orup çevrede ki çoğu kişiye hediye ettim. Çeşit çeşit yaptım bir yere gidince biri bize gelince koydum ortaya isteyen istediğini aldı :) Hem eğlenceli oluyor hem de güzel oluyor birilerini sevindirmek, özellikle genç kızları. Bayiliyorlar bilekliklere :)
Fiyatida öyle çok değil. Bir top 3 liraydi . Zamanla çoğalttım 6-7 bağ vardır şimdi evde ki ben bayadir yapıyorum bunu 1 buçuk sene falan. Biten olmadı daha. Uzerinin taşı sembolü falanda en fazla 5 lura tutuyor . belki bir takiciyla falan anlayabilirsiniz zamanla. Ben eğlenceli olduğu için başlamıştım artık sıktı ..

Sana süper bir fikir amirugurumi oyuncaklar yap. Nakonun bebekler için olan hassas iplerinden al bikaç renk biraz da elyaf ve bir tığ ile mükemmel oyuncaklar çıkıyor. Ben çalışıyorum ama boş zamanlarımda yapıyorum bunu, gören aşık oluyor, kendisine de istiyor lakin benim zamanım yok örecek ancak kendi bebeğime (inşallah bigün olursa) 3-5 bişey yaptım.
Sonra keçeden kitap ayıracı, kapı süsü vs yapabilirsin.
Bu arada bu oyuncaklar yabancı sitelerde en ufakları 15-20 Euro dan satılıyor yaptıklarımdan bi iki resim ekliyorum (organik çocuk oyuncağı)

Eklentiler

• DSC_0455.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 58
  • DSC_0445.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 68
  • DSC_0453.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 57
Bi arkadaşım cam boyama el sanatları gibi bi kursa gitmişti. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Ev hanımıydi yani deneyimsizdi. Sonra evde cam boyama resim falan derken en son duydum netten kendine ait tabloları satiyormus. Icindekini Keşfet önce neye yatkinsin?

Led döşeyebilirsin, ben bayılıyorum bu işe. Önceleri merak sarmıştım hatta işyerime de tabelamı kendim yapmıştım. Böylesine zevkli ve kafa dağıtan bir şey yok. Hamile olmasaydım şark odamı o işe tahsis etcektim ve zevkime göre modellere led döşeyecektim. Parasıda güzel araştır istersen.

Çok güzel olmuş , ellerinize sağlık.

Nikah şekeri satan dükkanlara sorsanız , evlere iş veriyor musunuz diye ? Arkadaşınız hangi firmadan iş alıyorsa benzer firmaları arayıp sorsanız evlere iş veriyor musunuz şeklinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…