Noraluca Burun Estetiği Ameliyatı

NoraLuca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
66
0
86
37
İzmir
28Temmuz 2009 da geçirdiğim operasyon sonrası fotoğraflarım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ameliyatımı ızmir'de oldum ekol kbb karşıyaka çiğli şubesinde..orada birkaç doktor var detaylı bilgi almak isterseniz özel mesaj ile bilgilendirebilirim.Bunun dışında Ameliyat kolay geçiyor ağrı sızı olmuyor.yüzde morarma kişinin bünyesine bağlı benim morarmam yok denecek kadar az olmuştu ameliyat olmamış gibiydim :)Ameliyat sonrası bir hafta biraz zor geçiyor ilk 2 gün sonra tamponlar bir hafta sonra dikişleriniz alınıyor bu esnada siz sürekli size verilen talimatları yerine getiriyorsunuz.bana önerilen 1litre kaynatılmış suya 1çorba kaşığı karbonat ve kaya tuzunun karıştırılıp burnun temizlenmesiydi..Çok kolay geçirilen bir operasyon korkmayın :)

bayıldımmmm ıns benımde sıslıkler tamamen ınıncee bole olurrr =)

inş olur canım :)ama merak etme şişlikler iniyor burun sürekli değişime uğruyor eski fotoğraflarıma baktığımda görebiliyorum farkı..Artık gönülrahatlığıyla profil fotoğrafı çektirebilirsin :)

aahaah ewtt yaa o cok mutlu edıo ınsanıı ama suan daha ıstedıım kalkıklıkta deıl burnumm doktorumm sıslıkler ınıncee kalkıcak dıyor. bakalım ıns. sende de olemıydı?

Ayy cok guzel olmus gule gule kullan bende bayildim ne buyuk bir degisim olmus:)) Insallah benimde bir an once sisliklerim inerde kendimi daha iyi hisseterim

Şişlikler indikçe şekli baya değişiyor oturuyor 6ay 1sene içinde tatlım.Onun kalkacak dediği oturması herhalde zamanla..Benim kalkıktı çok az indi uzun zamandır da bir değişiklik olmadı en sondaki nar çiçeği renkli badi giydiğim fotoğrafı çekeli 1 ay oldu mesela..Zamanla düzeliyor gün geçtikçe güzelleşiyor.Doktorun sana o güveni de vermiş ki ameliyat olmuşssun..Seninkini merak ettim bende:)

cnmm benımkı ' ıste 5 bucuk aylık burnum' konulu yazıdaa ordan gorebılrsınn ıı kotu yorumunu beklıorm=)

Talım bence seninki de gayet güzel en önemlisi çok doğal duruyor ve suratına çok yakışmış oynanmış gibi değil şişliklerde inmiş gibi görünüyor 5 ay daha sonra son halini göreceksin daha da oturacak..Çok beğendim valla :)

tesekkur edermmm cok mutluu oldmm =)) doktorumm daha ıncek dıo derım kalınmıs cunkuu yaz sonuna kdr surcekmıs ınmesıı bıraz daha kavıslenır ınss :Saruboceq: senın burnunn burda gordugum burunlar ıcındee ennnnnn guzelı solemeden gecmeyım =)

Teşekkürler Gayecim o senin güzelliğin:)Diğer arklarınkı de güzel herkesin yüz yapısı farklı işte..Hepimiz güzel olalımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…