Noraluca Burun Estetiği Ameliyatı

aahaah ewtt yaa o cok mutlu edıo ınsanıı ama suan daha ıstedıım kalkıklıkta deıl burnumm doktorumm sıslıkler ınıncee kalkıcak dıyor. bakalım ıns. sende de olemıydı?

şişlikler indikçe kalkan burun mu varmış..hiç sanmam..oturur burun şişlikler indikçe..kalkma durumunu burda hiç bir arkadaş yaşamadı sanırım aksine kalkıklığı zamanla iniyor diye baya bir yazıyorlar..

hiii çok güzelll yaa masallah allah nazardan saklasın sende çok güzelsin cnm

ooo ne hoş olmuş maşallah. çok ta yakışmış zaten sende çok hoşmuşşun ama

cnmm acıklayamadım ben tam olarak sanırım benım sıslıklerım burnumun yan kısımlarında onlar ınınce ust kısım asagı dogru ınecek bolecede burun daha kalkık goruncek.. ucu kendılıgınden kalkmıcak yanı=)

tamam canım anladım şimdi

NoraLuca buldum başlığını:)

aşırı iyi olmuş:) acayip beğendim, dudak mesafeni çok güzel ayarlamış senin doc, ellerinden öpmek lazım..

noraluca özel msj yazamıyorum henuz. bende ekolü çok arastırdım hatta cem karasa olmayı düsündüm ama vazgeçtim sonra. acaba senin ordaki doktorun kim? bilgi verirsen çok sevinirm

Noraluca çok güzel olmuş..Ben de Ekolde muayene oldum, Dr. çok güzel bir burun yapacağını söyledi, yapısı müsaitmiş.Ben özel mesaj atamıyorum malesef, bana Doktorunun adını yazar mısın özelden.Ufuk Bilkay'la ekol arasında kaldım.Acayip kafam karışık.

cok güzel olmuş canim :) ama benim merak ettigim 28 temmuzda olmussun amelyati bu tarih sicakligin en fazla oldugu zamanlar ve benim bilgilerime gore sicakta iyilesme süreci uzuyo guneste kalınca burun sisiyo vs. zorluklar yasadinmi ? yasadiysan nelerdi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…