Kızlar merhaba. Ufak bir sorum olacak sizlere. Ben 12 kasımda erkek arkadaşımla birlikte oldum ve içime boşaldıKorktum, aradan 4-5 saat geçmeden norlevo aldım. Adetimde tam 1 hafta önce bitmişti. Her neyse, aradan 10 gün geçmeden ilk kanamam gerçekleşti. Sonra normal tarihinden bir kaç gün sonra düzenli adetim geldi. Hatta normalden daha fazla kanamam oldu, bu içimi rahatlattı. Bu arada zoretanin isimli sivilce hapına başladım. Normal kan testlerinden anlaşılırmı bilmiyorum ama doktorum aynı zamanda hormon testide yaptı ilaç kullanımı için. Zaten biliyorsunuz, direk evlimisin diye soruyorlar. Evliysem gebelik testide yapacak, hala bu tabuyu yıkamadık toplumcak
Benimde aptallığıma geldi ama cinselliği yaşıyorum demedim. Her neyse, normalde 15-20 gün önce beklediğim adetim hala yok. 3. seferde adet görmedim yani. Baya araştırdım. Hamileliğe ait bir belirtim yok kanamam dışında. Biraz göğüslerim şiş ama hassas değil, bu zaten adete yakın hep olur. Lanet adetimde hiç belli etmez kendini sağolsun. Gebelik testini henüz yapmadım. Hamile olma olasılığım nedir? Yani hamile olsam ikinci seferde o kadar şakır şakır kanamam olamazdı herhalde değil mi?
Bunu yaşayanlar varsa bi yatıştırsın beniÇünkü panik ve alarm halindeyim. Bi açlık söz konusu değil, aksine iştahsızım. Bel ağrım yok. Karında şişlik yok. Hamileysem bile sanırım 12. haftada falan olmam gerekiyor ve hiç belirtide yaşamadığıma göre... Ayy bişeyler söyleyin nolur :2:
norlevo yu yılda bırden fazla kullanmayın kesınlıkle hemde roacuttan ıkısıde kesınlıkle hormonları bozuyoo jinekoloji dr larının sevmediği iki ilaç
ben ıkısınıde kllandıgıma pişmanımmmm