- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
ya doktor hanım bu aksamda kustum mıdem cok bulandı terledım ateşım vardıı bunlarda hamılelık belırtısımı acil cvp lutfen delırecemmsenağlamaeyvahedigeldismilesenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya doktor hanım bu aksamda kustum mıdem cok bulandı terledım ateşım vardıı bunlarda hamılelık belırtısımı acil cvp lutfen delırecemmsenağlamaeyvahedigeldismilesenağlama
merhaba doktor hanım...size daha önceki mesajımda yasmin kullandığımı yazmıştım..bugünlerde biraz rahatsızım bir sürü ilaç kullanıyorum..bunları kullanırken yasmin kullanmayı unutmuşum...
yani yasmini p.tesi, salı içmedim..çarşamba gece fark ettim içmediğimi...çarşamba gecesi p.tesi içmem gereken ilacı çöpe attım, salı ve çarşambanın ilacını içtim...perşembe sabahı da regl oldum( ilac normalde pazar günü bitiyor yani ben 5-6 gün önce regl olmuş oldum )...
ilacı kullanmayı unuttuğum için mi regl olmuş olabilirim şimdi yasmin kullanmaya devam mı edeyim, napıyım bilmiyorum...
dr hanım bsey sorucaktım bu ertesı gun hapları nasıl oluyo 1kerelıgıne kullansam bısey olur mu esım askerde ızne gelıcekte yakında
selam evet kanamanızın erken gelmesinin sebebi ilaç unutmanız şimdi kanamanız başladı ise ilacı tamamen bırakın 7 gün boşluk verip yeni bir kutu alıp başlayabilirsiniz.
beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim..ama aklıma birşey takıldı, yani perşembe regl oldum önümüzdeki hafta çarşamba günü başlıycam sanırım ilaca dimi.
dr hanım bısey soracaktım bende. Yurtdısında doktorum bana dogum kontrol hapı verdı ve adetımın ılk gunu baslamamı soylzedı ve oyle yaptım. 6 nısanda adet oldum ama kanamam halen daha devam edıyor 23 gun oldu. Yasmin hapına gecsemmı? Suan 7 gun ara verdım. Off bu durum cok canımı sıkıyor..
selam doktor hanım daha önce de yazmıştım size.norlevo içmiştim ama ara kanamam adetim gelmedi demiştim.göğüslerimdeki sızılardan bahsettiğimde adetiniz yakındır demiştiniz.hatırlamazsınız diye tarihleri tekrar yazıcam size.18 martta adet oldum.14 nisanda korunmasız ilişkiden 1 saat sonra norlevo içtim.ara kanama lekelenme olmadı.22 nisanda (size en son yazdığım tarihten 1 gün sonra) adet oldum.ara kanama olarak düşünmüyorum çünkü 4-5 gün devam etti adetlerimden farksızdı.sonrasında da açıkçası tehlike yoktur diye test yapmadım.normal şartlarda da 22sinde mi adet olmam gerekiyor acaba? ve asıl en önemli nokta yaklaşık 15 gün önce başlayan göğüs sızılarım.göğüslerime dokunamıyorum bile çok şiştiler ve acıyorlar.benim anlamadığım adet olucaksam bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi?22sini mi beklemeliyim? tskler..
merhaba, banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. çok endişeliyim gerçekten.ben mayıs ayının 4 ünde regl oldum, 15 mayıs gecesi erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve içime boşaldığını hiç farketmedim.. hiç çekilmedi yani tamamen içime boşaldı
internetten yaptığım hesaplara göre ilişkiye girdiğimiz gün tam yumurtlama dönemine denk geliyormuş...
ilişkiye girdikten yaklaşık 5 saat sonra norlevoyu kullandım. bugün 4 oldu ama hiç bir etkisi yok ilacın sadece göğüslerimde ağrı var o kadar. norlevoyu daha önce kullandığımda 1 hafta içinde kanamam olmuştu.
sizce hamile kalma riskim norlevoyu kullandığım halde çok mu fazla ? =( şimdiden teşekkür ederim..
ya inşallah sinerjim o kadar çok korkuyorumki ..rahat ol hamiş kalmazsın =)
merhaba, banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. çok endişeliyim gerçekten.ben mayıs ayının 4 ünde regl oldum, 15 mayıs gecesi erkek arkadaşımla ilişki yaşadım ve içime boşaldığını hiç farketmedim.. hiç çekilmedi yani tamamen içime boşaldı
internetten yaptığım hesaplara göre ilişkiye girdiğimiz gün tam yumurtlama dönemine denk geliyormuş...
ilişkiye girdikten yaklaşık 5 saat sonra norlevoyu kullandım. bugün 4 oldu ama hiç bir etkisi yok ilacın sadece göğüslerimde ağrı var o kadar. norlevoyu daha önce kullandığımda 1 hafta içinde kanamam olmuştu.
sizce hamile kalma riskim norlevoyu kullandığım halde çok mu fazla ? =( şimdiden teşekkür ederim..
ya inşallah sinerjim o kadar çok korkuyorumki ..peki kan tahlili yaptırsam hemen çıkar mı 5.gün bugün?mafoldumben