Normal bir erkek her sorunda boşanalım dermi?

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Iyi akşamlar,evet arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi,maddi durum,ailevi problemler anlaşmazlıklar vb..herşeyde neredeyse hepsinde bu lafı ağzında düşürmeyen bir erkek,ana kuzusu,çok ailevi problemler oldu aşar gibi olduk eskisi gibi değil ama müdahale ve bağımlılıklar devam...

[SUB][/SUB]
Demez. Hatta genelde kadınlar fevri davranıp der.

Normal değil...

Sevmiyorsa diyebilir maalesef. Kaybetme korkusunu yaşattın mı ona hiç?

benim zannımca boşanma eğilimi var ,ufacık şeylerde boşanmayı dile getiren insanlar malesef büyük sorunlarda bunları aşamıyor,sevgiler.

hayır yaşatamadım ne yazıkki çok fevri kararsız yanıp sönen bir adam zaten,kaybetme koorkusu yaşada belli etmicek kadar kurnaz,rahat...

Ozaman yaşatmanı tavsiye ederim çünkü şuan benim eşim peşimde dolanıyor neden mi ayrılmaya kararlı olduğumu gördü ve kaybetmekten çok korkuyor
Sorunlarınız ne boyutta bilmiyorum ama eğer böyle giderse sizi kaybedeceğini bilmeli belki de nasıl olsa benden ayrılmaz rahatlığıyla söylüyordur ya da keyfine göre davranıyordur

benim zannımca boşanma eğilimi var ,ufacık şeylerde boşanmayı dile getiren insanlar malesef büyük sorunlarda bunları aşamıyor,sevgiler.

boşanmak içiin evlenmiş,anal dönemden çıkamamış,özgüvensiz,sürekli çevreden yardım ve ilgi bekleyen,kendi kararlarını veremeyen bir adam zaten..

ben kadın olarak her seferinde her sorunda boşanalım olmuyorsa zorlamayalım diyorum ama bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor ama bıktım artık sorunlardan
çözülmüyorsa inceldiği yerden kopsun anlamında yani belki eşinizde bu sebbden dolayıdır canım yaaa
eşimden daha hiç duymadım ama

boşanmanın korkusunu tattır bir kere tamam de boşanalım. ya sen git yada ben eşyamı toplayım ama birimiz bukapıdan çıkıcak ve bidaha dönüşü olmıycak. çek restini sürekli söyleyip icraata dökemiyosa bir korku şart ona.

erkekler daha kolay söylüyo bunu..
özellikle yeni evliyken..
karşılığında güzel bi ders vermek lazım...

erkeklere böyle şeyler çok kolay geldiğinden sık kullanırlar bu lafı
ama boşanalım dediğinde de alttan almamak lazım kanımca..

Sürekli dediğine göre normal değil bence...

Bir gün yine söylediğinde tutun kolundan eşinizi boşanma mahkemesine götüründe anya yı konya yı öğrensin

En azından siz duymaktan oda böyle şeylerin sürekli ağza sakız edilmesinden kurtulur

Normal bir evlilikte zırt pırt boşanma kartı oynanmaz, güveni ve evliliğe olan inancı zedeler. Benim ex öyleydi, adı üstünde ex oldu...

Ne olursa olsun,kadın veya erkek,boşanma lafını sık kullanmak sadece güveni alır götürür.Bence sevgini anlamı kalmaz...Evlenirken zorluklarla başa çıkmak için evleniyoruz.Her sıkıntıda,kavgada tamam ayrılalım dersek o sevgi gerçekten sevgimidir? E hani seven insan sabrederdi,katlanırdı,nerede kaldı o büyük aşk sevgi...Tamam her güzelliği yaşayalım,muhteşem bir aşk olsun ama azıcık zorlukta hadi ben kaçtım...Çok uyanıkça bir davranış ve bence sevgisiz...

Uç örnekler haricinden evlilikte asla kullanılmamalı bana kalırsa bu söz...Bende çok zorluklar yaşadım ama aklıma kaçmak değil,o sorunları çözmek geldi hep.Bu kadar basit olamazdı ki çünkü...

Siz bir süre kavga etmeyin,susan taraf olun,siz anlatmayın kendinizi,derdinizi bekleyin o düşünsün anlasın...Eğer kişisel sebepler dışında şeylerden oluyorsa kavgalar ( maddiyat aileler vs ) o zaman aşılabilir şeylerdir bunlar...Allah mutluluk versin...

kocamdan duymadım ama evliliğin ilk ayları hamilelik de yaşayınca bocaladığım için ben söylemiştim böyle bişeyi
sonra bin pişman oldum ama sizinki her seferinde söylüyo pişman gibi değil
boşanalım dediğinde tamam boşanalım artık ben de böyle yürütemeyeceğim bu evliliği diyin rest çekin bakalım napacak

Normal değil özellikle bu kelimenin kullanımı zamanla sizin de ona olan güveninizi zedeler..

Bazen en kolayına kaçmak çözüm gibi gelir ama yıpratıcıdır çok.

anlamıyorum bu erkekleri sanırım boşanmak için evleniyorlar....

bencede demez, ve bende katiliyorum, normalde kadinlar daha cok fevri olduklari icin der.
benim esimde böyle, her kalvagadan sonra seni bosucam, bosamazsam buyum suyum der.. daha bisey olmadi, cünkü hep blöf yapiyor
arkasinda baska bisey yok.. neyse, simdi artik ben bosanicam diyorum, beni kizdirdigi anlada, hemen etekleri tutusuyor, nasil yani falan diyor, korkmaya basliyor, ikna etmeye calisyor.

senin esinde sadece seni korkutmaya calisiyor demekki..

ben esimle bi idda da bulundum, her bosanicam kelmiesine elli lira :) ondan beri susuyor:)

Boşanma sözünü ağzına almak bile büyük hata iken diline dolamak ne demek?
Ama sizde eşiniz hakkında hiç olumlu düşünmüyor gibisiniz.Sanırım şu an çok kızgın olduğunuz için.
Kararlı olun ve uyarın.
Bir daha boşanalım dersen beni boşamak zorunda kalırsın deyin ve dediğinizide yapın.Ne zaman ki akıllanır,pişman olur o zaman devam edersiniz.Bu türlüsü sanki sürekli sizin zorunuz ile bu evlilik yürüyormuş gibi davranması sizi yıpratır.

hayır yaşatamadım ne yazıkki çok fevri kararsız yanıp sönen bir adam zaten,kaybetme koorkusu yaşada belli etmicek kadar kurnaz,rahat...

bence açıkça konuş en güzeli bu. (sakin mutlu zamanınızda) biz bu evliği iyi günde kötü günde diyerek kurduk. Her tartışmamızda ayrılalım demekte ne oluyor. Ben sana diyormuyum (sende demiyorsundur umarım) dersin. Haa evliliği tadı tuzu olan kavgalar yüzünden ayrılmak gibi bir niyetin varsa da ben seni tutmayım hiç. Beni istemeyeni bende istemem dersin (bu cümlede göz dağı olur. Belli etmese de anlar o merak etme. Ama vücut dilinle de ondan gerekince vazgeçebileceğini göster korksun :)

bazen kadınlar bazen erkekler söylüyor boşanalım lafını bana çok saçma geliyor. çocuk oyuncağı sanki evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…