Iyi akşamlar,evet arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi,maddi durum,ailevi problemler anlaşmazlıklar vb..herşeyde neredeyse hepsinde bu lafı ağzında düşürmeyen bir erkek,ana kuzusu,çok ailevi problemler oldu aşar gibi olduk eskisi gibi değil ama müdahale ve bağımlılıklar devam...
Iyi akşamlar,evet arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi,maddi durum,ailevi problemler anlaşmazlıklar vb..herşeyde neredeyse hepsinde bu lafı ağzında düşürmeyen bir erkek,ana kuzusu,çok ailevi problemler oldu aşar gibi olduk eskisi gibi değil ama müdahale ve bağımlılıklar devam...
sevmiyorsa diyebilir maalesef. Kaybetme korkusunu yaşattın mı ona hiç?
hayır yaşatamadım ne yazıkki çok fevri kararsız yanıp sönen bir adam zaten,kaybetme koorkusu yaşada belli etmicek kadar kurnaz,rahat...
benim zannımca boşanma eğilimi var ,ufacık şeylerde boşanmayı dile getiren insanlar malesef büyük sorunlarda bunları aşamıyor,sevgiler.
hayır yaşatamadım ne yazıkki çok fevri kararsız yanıp sönen bir adam zaten,kaybetme koorkusu yaşada belli etmicek kadar kurnaz,rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?