K kaynak Çözüm mü? Haklılık mı? Kayıtlı Üye 21 Eylül 2013 514 17 298 24 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi EXCADA #21 Çocuğunuz var mı belirtmemişsiniz.Ben yok diye anladım.Eğer böyleyse nasıl çocuk düşüneceksiniz?Sürekli boşanmayı düşünen bir erkek çocuk ister mi? Son düzenleme: 24 Ekim 2013
Çocuğunuz var mı belirtmemişsiniz.Ben yok diye anladım.Eğer böyleyse nasıl çocuk düşüneceksiniz?Sürekli boşanmayı düşünen bir erkek çocuk ister mi?
_NarCicegi_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2011 7.819 1.534 248 24 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi EXCADA #22 sürekli dedigine göre şimdiye kadar boşnamadıgınıza göre normal demekki
AdAm_OLaCaK_KIZ ...Kararlı itaatsizlik... Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2013 26.655 55.290 598 24 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi EXCADA #23 kadınlar genelde blöf olarak söylerde erkekler söylemeye başlıyosa ilişki uzatmaları yaşıyodur
omtebarla Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 615 20 16 Diğer 24 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi EXCADA #24 Sevgili EXCADA; Konularını takip eden birisi olarak söylüyorum canım eşinin ailesiyle uğraşma Biraz geri planda kal, bırak ailesi tarafından kullanıldığını, herşeyine müdahale edildiğini, karısıyla vakit geçiremediğini eşin farketsin. Sen üstüne gittikçe eşinin, o ailesine yaklaşacak. Sana ailesini savunmaya çalışırken varsa şayet ailesinin hatalarını göremeyecek Ailesiyle biraraya gelin onlara iyi davran. Sonra kendi dünyana dön. Başka şeylerle ilgilen Yoksa her anın böyle huzursuz geçer. Erkekler bizim gibi değiller maalesef
Sevgili EXCADA; Konularını takip eden birisi olarak söylüyorum canım eşinin ailesiyle uğraşma Biraz geri planda kal, bırak ailesi tarafından kullanıldığını, herşeyine müdahale edildiğini, karısıyla vakit geçiremediğini eşin farketsin. Sen üstüne gittikçe eşinin, o ailesine yaklaşacak. Sana ailesini savunmaya çalışırken varsa şayet ailesinin hatalarını göremeyecek Ailesiyle biraraya gelin onlara iyi davran. Sonra kendi dünyana dön. Başka şeylerle ilgilen Yoksa her anın böyle huzursuz geçer. Erkekler bizim gibi değiller maalesef