- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Kuzum ihtilam oluyordur o zaman yani şimdi söylenmezde burda yani bu birikenlerinde bir yere gitmesi lazım ...
Ihtilam ??? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ihtilam oluyordur o zaman yani şimdi söylenmezde burda yani bu birikenlerinde bir yere gitmesi lazım ...
Esim uzun calisiyor ve aşırı kilolu..bana kalsa hergün olsun ama. ..ona kaldigi için. ...ya midesi agrir ya başı yada kici..15gunde bir yada ayda bir...
Biriken spermlerin en sonunda uyurken isyan edip kendileri çıkmasıIhtilam ??? :)
Arabada beş evde on beş
(Ankaralı namık'a Allah rahmet eylesin )
Biriken spermlerin en sonunda uyurken isyan edip kendileri çıkması
Yani bilmediğimiz bir hastalığı yoksa söylediğim iki ihtimalden başkası olamaz.
Evet sorun oluyor..cok zaman düşündüm. ..herseyi tarttim olçdum..kizdim kusdum..insanca dawranislar sergiledim ama artik kabullendim..
33 yasindayim..10 yillik evliyim evliligin ilk 1 ayini saymazsak..hep boyleydi..alışır değişir benimser dierek yillar gecti...
haftada 2 en az diye düşünüyorum. her gün hergünde yani güzelliği kaybettirir. haftada 2 bilemedin 3 kere istemeyede sebep olur. 2 haftada 1 oluyorsa zaten ben şok ben vefat yaniGerçi evli değilim ama mantıken böyle geldi bana.
:) lutfen buyuk konuşma tatlimmmm basima ne geldiyse bunlardan geldi :)