Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim uzun calisiyor ve aşırı kilolu..bana kalsa hergün olsun ama. ..ona kaldigi için. ...ya midesi agrir ya başı yada kici..15gunde bir yada ayda bir...
Kilolu olmasindan kaynakli peki o hicmi sorun yapmadi ya erkekler nasil rahat olabiliyor bu kadar anlamiyorum yani bu kadar basit bir bayanin hayatini bu denli curutmek tabiki cinsellik hersey demek degil ama bir evlilik icin onemli o tutkuyu kaybetmemek lazim. Cocugunuz varmi peki ayda bir de tutturduysa helal olsun derim
haftada 2 en az diye düşünüyorum. her gün hergünde yani güzelliği kaybettirir. haftada 2 bilemedin 3 kere istemeyede sebep olur. 2 haftada 1 oluyorsa zaten ben şok ben vefat yani Gerçi evli değilim ama mantıken böyle geldi bana.
haftada 2 en az diye düşünüyorum. her gün hergünde yani güzelliği kaybettirir. haftada 2 bilemedin 3 kere istemeyede sebep olur. 2 haftada 1 oluyorsa zaten ben şok ben vefat yani Gerçi evli değilim ama mantıken böyle geldi bana.
Yok yaa büyük konuşmuyorum valla :))))) ama kulağa normal gelen bu geldi bian bana bilemem tabi. Hatta evli olan hanımlar yorum yapmış stres ve yorgunluk etkiler durumu diye.Okuyunca onların söyledikleri daha mantıklı geldi.Zaten haftada 2 yapalım sonra kardeş olalım diye konuşulmaz sonuçta Bilemiyo insan yahu