Normal bir evlilik

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kizlar sabah oldu ben hala dusunuyorum. Normal bir evlilikte iliskinin haftada kaç olması uygundur sizce ??? Gercekten uykularimi kaciyor bu soru bizdemi sorun diye

Belli bir ölcü sayı yoktur tabi muhtemelen ama senin uykunu kacıracak kadar uzun zaman olduysa bunu kafana takmaya başkadıysan biraz uzun süre olmuş demektir
İlk yıllarımda haftada bir olması seyrek bir durumdu şimdi ise cok sık demek :D

Haftada en az uc olmali diye dusunuyorum
ama insanlarin bunyesine gore degisir bence .
atesliysen 6 7 uzar gider

Bence durup düşünecek hale geldiyseniz kafaya takmaya basladiysaniz sikayet eder hale geldiyseniz demek ki normal değil

Haftada kaac kez dediginize göre aralar çok da fazla acilmiyor sanirim. Iliski süresi ciftlere, psikilojilerine, zamana göre degisir. Bazen haftada 5 olur bazen ayda 5. Ama bu konu sizi bu kadar rahatsiz ediyor uykularinizi kaciriyorsa esinizle pasylasin derim

Ay kız bu nebicim soru:oops:
Değişir o haftaki duruma günde 1 kere 2 günde 1 diye gider yanı :)

Kizlar sabah oldu ben hala dusunuyorum. Normal bir evlilikte iliskinin haftada kaç olması uygundur sizce ??? Gercekten uykularimi kaciyor bu soru bizdemi sorun diye

sanırım bu gece aynı anda aynı şeyleri düşünmüşüz arkadaşım..
eğer kocan; stresli, hep yorgun, üşengeç ve adımı hep senden bekleyen bi tipse bu süre 20 günde 1e bile ulaşır...
daha da kötüsü: eğer aklı başka birindeyse hiç istemez, arada bir yaparsa da iş gibi yapar..
ondan daha da kötüsü: hem aklı başka yerde hem de senden tatmin olmuyosa manuel takılır......
umarım kocan bu felaket çizelgesinin en masumu halkasını, yani yorgunlar grubunu temsil ediyodur..
detaylı konuşmak isterden özelden anlatabilirsin sorununu..
Allah yardımcın olsun canım.....

dipnot: soruda tam anlaşılmadığı için seyrek cinsellik yaşayan birinin sıkıntısıymış gibi cevapladım..
şayet günde bi kaç defa oluyosa orasını bilemem, hiç yaşamadım...

Back
X